İnşallah yardımcı olurlar gerçi darp raporun var ve kamera kaydı varinşallah olurlar kameralrda var ordada çıkar
Inşallah öyle olmaz ozeli kalmaz o zaman rahat edemez. Çok zor. Burada eşi yanında olmalı.
Vurdular mı yoksa sadece ittiler mi yere düştüneş kişisi öylece bakıyodu boş boş hiçbişey yapmadı
yedi kat el olsa insan bişey yapar ama yapmadı
beni başkaları kaldırdı yerdenhiç unutmıcam bunu
bunlar insanlıktan nasibini almamış
o kamera görüntülerini alsana bi an önce. mahkemede dosyana koydurinşallah olurlar kameralrda var ordada çıkar
Sen kimsenin kölesi değilsin. Bugün kızı gelirse yarın başkası gelir. Sabırlar diliyorum.hizmetçi arıyo kendine hanımefendi
ama yemezler tabi
Sizde kalmasıyla ilgili bir konuşma geçmemiş , boş yere gerilmissiniz. Belki o da istemeyecek.
Abisiyle arasındaki problem sizi ilgilendirmemeli. Ister küser ister barışır.
Ailesinden uzakta okuyan biri daha çok aranır , araması beklenmez. Ihtiyaclari sorulur, hal hatır sorulur kapanır telefon.
Bahane arayacağım diye boşuna doldurmayım kendinizi.
neler oldu bilmiyosunuz galiba.Sizde kalmasıyla ilgili bir konuşma geçmemiş , boş yere gerilmissiniz. Belki o da istemeyecek.
Abisiyle arasındaki problem sizi ilgilendirmemeli. Ister küser ister barışır.
Ailesinden uzakta okuyan biri daha çok aranır , araması beklenmez. Ihtiyaclari sorulur, hal hatır sorulur kapanır telefon.
Bahane arayacağım diye boşuna doldurmayım kendinizi.
Inanamiyorum gelinen duruma bakkızlar geldim çok sağolun okudum mesajlarınızı beni merak etmişsiniz hepinizden Allah razı olsun
çok kötü şeyler oldu biz birbirimize girdik ben tektim ama kv görümcede ordaydı gittiğimde
beni iterek evden çıkarmaya çalıştı kv eşim hiçbişey söylemedi
elini çek üzerimden diye bağırdım ,görümcede sen kimsin anneme bağırıyosun diye üzerime yürüdü
kim çağırdı bilmiyorum polis geldi
şikayetçi oldum ben ,onlarda oldu
darp raporu aldım ben
rezillik başka hiçbişey değil
ben bunlarla uğraşamıycam kızlar
davayıda dün açtık babamla
neler oldu bilmiyosunuz galiba.
ailesiyle probleminden ziyade konu sahibi görümceyle yaşamak istemiyordu en doğal hakkı olarak.
eşi de özetle "senin fikrini sormuyorum gelecek kalacak" dedi. konu sahibi de madem beni yok sayıyosun o zaman ben giderim dedi evi terketti. sonraki günler eşyasını almak için geldiğinde eşini telde konuşurken yakaladı. eşi ailesine "gitti kurtulduk kendini bişey sanıyor" vs diyodu. konu sahibi eşyalarını aldı gitti.
sonra burda konuşurken şöyle düşündük, evin borcunu konu sahibi ödemiş, altınlarını bozdurup eve yatırmış her emeği kendisi vermiş, sen neden gidiyosun git evine o gitsin dedik. o da son kez eşiyle konuşmak için eve gitti. gittiğinde görümce kv ordaydı. kızı darp ettiler. ite kalka kovdular. komşular yerden kaldırdı, polis çağırdı. eşi olacak basiretsiz, karısının annesi ve kardeşi tarafından dayak yemesini izledi. engel bile olmadı korumadı.
Adam once kimsenin sana kardesim gelecek falan dedigi yok kapat konuyu dedi, sonra kardesim o tabiki gelecek dedi. Bir oyle bir boyle. Saglam insani hasta, akilli insani deli eder boyleleri. Sonra da ustune bir de suclu cikarirlar. Allah kurtardi konu sahibini. Ya cocuk olsaydi ortada ne olacakti? Suan uzulmesi normal ama gencligi kurtuldu gencligi..Evet ilkti mesaja göre yazdım, okudum ve çok üzüldüm. 104. sayfada patlamış olay.
Oysa eşi " Ben sana öyle bir şey demedim demişti. Çok çok yazık.
Aynısı başlarına gelsin inşallah.
Insanin en ağrına giden , Bu yapılanlar değil , kocasının duyarsız kalması , yapılanlara rağmen bakıp izlemesi.
Yere batsın hayatı.
nasıl oluyor ne yapmam gerekiyor acaba ?bilgim yoktaBin mesaj olmuş. Konu sahibi güncelleme yapsan keşke.
çok üzücü çookkEvet ilkti mesaja göre yazdım, okudum ve çok üzüldüm. 104. sayfada patlamış olay.
Oysa eşi " Ben sana öyle bir şey demedim demişti. Çok çok yazık.
Aynısı başlarına gelsin inşallah.
Insanin en ağrına giden , Bu yapılanlar değil , kocasının duyarsız kalması , yapılanlara rağmen bakıp izlemesi.
Yere batsın hayatı.
İlk sayfaya olan biteni edit leyebilirsin canım.nasıl oluyor ne yapmam gerekiyor acaba ?bilgim yokta
vurdular ittilerVurdular mı yoksa sadece ittiler mi yere düştün
bencede çok saçmabütün olayda size hak veriyorum. ama tum surec icin kusura bakmayın benim duydugum en saçma bosanma nedeni. yani konu komşuya ne diyorlar cok merak ediyorum. "gelin kizimizin yaninda yasamasini kabul etmedi biz de gonderdik" diyip ogullarinin ne kadar pasif, ne kadar karaktersiz olduklarini mi vurguluyorlar. yani bir anne oglanun yuvasini dagitana kadar, kızına baska bir çözüm bulamaz mı. kazanmayi beklerken duble kaybetti kaynana ve kayinpeder. belki onlarda mi istanbula tasinmayi düşünüyorlar da tüm aileyi birlestirmeye kalkiyorlar.
bizim akrabalarimizdan biri olsa.senin bu mustakbel eksi kocanin ailesi, ben o aile ile görüşmeyi keserim. hic sevmem cevremde boyle yanlis insanlari.
ben belki eşimle konuşabiliriz diye düşündüğüm için tek gittimInanamiyorum gelinen duruma bako kadar şaşkın ve üzgün okuyorum ki yazılarını.. neden babanla gitmedin ahh. Allah kurtardi seni böyle bi aileden
teşekkür ederimİlk sayfaya olan biteni edit leyebilirsin canım.