Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
Hukuk arkanda ben yiyemedim sen ye oldu ne aç gözlülermisyasal yollarla halledicem aynen çok sağol canımm
evime gittiğimde ben tektim ama kv görümcede ordaydı
beni iterek evden çıkarmaya çalıştı kv eşim hiçbişey söylemedi
elini çek üzerimden diye bağırdım ,görümcede sen kimsin anneme bağırıyosun diye üzerime yürüdü
kim çağırdı bilmiyorum polis geldi
şikayetçi oldum ben ,onlarda oldu
darp raporu aldım ben
son durum bu canımm
eş kişisi öylece bakıyodu boş boş hiçbişey yapmadışuan ağzım açık kaldı. çok üzüldüm yaşadıklarınız için.
peki eş kişisinden tepki yok mu?
bu insanlar da vicdan merhamet duygusu yok mu yahu?
izin aldım yıllık iznimi kullanıcam önümüzdeki hafta herşyi halletmiş olurumeee ne zaman uzaklaştırma alacaksın ne zaman görüşeceksin avukatla
eş kişisi öylece bakıyodu boş boş hiçbişey yapmadı
yedi kat el olsa insan bişey yapar ama yapmadı
beni başkaları kaldırdı yerdenhiç unutmıcam bunu
bunlar insanlıktan nasibini almamış
şikayetçi oldum ama uzaklaştırma çıkarttırmadım onu halledicembak yorumları okudukça diğer üyeler gibi bende delirdim.
o kadar kişi şikayet et demiş ettiniz mi?
şikayetçi oldum ama uzaklaştırma çıkarttırmadım onu halledicem
Hey maşallah teyzedeki kendine güvene bak sen
herkesten hepinizden Allah razı olsun yazmadığımda herkes merak etmiş beni gördüğümde duygulandımhay allah razı olsun. bak bunca insan 100 sayfa boyunca sana destek olmuş ve kk da çok güzel fikirler çıkar o yüzden bunu iyi değerlendir.
eşini seviyorsundur şuan zoruna gidiyordur anlarım ama sevdiğini düşündüğün an annesi ve kardeşi sana şiddet uygularken asalak gibi durmasını hatırla. sana yaşattığı rezilliği hatırla. babanı ağlatmışlar bunu hatırla ve nefretini bu süreç içerisinde hep diri tut.
yani anca hzuur bozuluyolar başka bişey değil vır vır çene
çok şanslısın eşin arkandaymış yok sa işin zormuş seninde
evet polisi onlar çağırmış kim çağırdı bilmiyorum amaKomşuların o kavga dovusu gordu. Seni kovdular, itelediler sahit olurlar mi sana?
Hiç unutmada zaten ne zaman kalbin yumuşar gibi olursa( çünkü naif bir insansın) dava sürecinde vs sürekli aklına bu gelsinbeni başkaları kaldırdı yerdenhiç unutmıcam bunu
oh ağzına sağlık sessiz kalmamak en güzeliayrilirdim kesin olarak
hala diyorum sinirlarimi asarsa sende müsade edersen gider annenle beraber kalirsin diye
herkesten hepinizden Allah razı olsun yazmadığımda herkes merak etmiş beni gördüğümde duygulandım
ondan nefret etmem için o kadar çok sebep varki haklısın hiçbirini unutmıycam
yaptıklarını düşünerek onlardan intikamımı yasal yollarla alıcam
onların anladığı dilden biz konuşmuyoruz
Kendi evinden kovulduguna ve siddete maruz kaldığına dair sahitlerin var. Bu iyi. Dilerim destek olurlar.evet polisi onlar çağırmış kim çağırdı bilmiyorum ama
daire kapısının önünde oldu herşey
beni yerden kaldırdılar onlara tepki gösterdiler baya kalabalıktı hatta
kesinlikle, boş ver zaten biz seviyemizi düşürmeyelim. biz hepimiz burada senin destekçiniz sen hiç merak etme
vallaha istanbul da olsaydım bütün sürecinde yanında olurdum kk dan biri hep gaz verirdi pes etme diye :)
her şey geçecek her şey güzelleşecek az sabır
inşallah olurlar kameralrda var ordada çıkarKendi evinden kovulduguna ve siddete maruz kaldığına dair sahitlerin var. Bu iyi. Dilerim destek olurlar.