- 13 Şubat 2020
- 1.056
- 2.365
zaten onların kafasında biri var sanırım
tabiki benim emeğimde otursunlar istemem
Allah onunda yardımcısı olsun
Şimdi iyincok şükür. Geçti gittim ama o mücadeleden vazgeçmedi. Sen de sakın vazgecme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten onların kafasında biri var sanırım
tabiki benim emeğimde otursunlar istemem
Allah onunda yardımcısı olsun
Her zaman canım İnsan olayların içindeyken sağlıklı düşünemiyor bazen. İyi olun, olacaksınız. Buraya güle oynaya yazdığınız gün de gelecek. Ama gün şuan dik durma, savaşma günü.haklısınız teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
hepinize teşekkür ederim sağolun kızlar
yanlis anlamisim kusura bakmayin. bana yapilmis gibi sinirlendim gözüm dönmüsSiz benim ne yazdığımı okumamışsınız ki. Ben kocan satsın mı yazmışım.
Burada "tapuya şerh koydur satamasın" diyenlere, konu sahibi kendi dedi önceki gün "ev derdine düştü derler" diye. Kararsızdı.
O yüzden dedim "bir de böyle diyordun gördün mü?" diye..
Okuduğumuzu anlamak önemli..
Hatta ben olsam hapse gireceksiniz 3-5 sene yatacaksınız derdim. Korksunlar iyice. Görümce de hapse girersem atanamayacağım diye korkar belki. Korkan insan da her fedakarlığı yapar. Evi arabayı bana verin şikayet etmeyim desin konu Sahibi yeterince korkunca. fazla mı abarttım sinirdenYok kayinpeder baya cimri imiş eğer karısı tazminata carpilirsa adam kv bile boşar 20 binlik açsın kimsede huzur kalmasın
Hatta ben olsam hapse gireceksiniz 3-5 sene yatacaksınız derdim. Korksunlar iyice. Görümce de hapse girersem atanamayacağım diye korkar belki. Korkan insan da her fedakarlığı yapar. Evi arabayı bana verin şikayet etmeyim desin konu Sahibi yeterince korkunca. fazla mı abarttım sinirden
Kesinlikleeeeeeeeee!Aile boyu tazminat davası aç. O kv ye 3 kuruşluk dava açsan bile yeter.
Bu insalar cahil kadın haklarının farkında değil ama konu sahibine saf açıkçası hiç birşey sırlar dünyası gibi olmuyor Allah'a havale ettim derken hak verilmez alınırHatta ben olsam hapse gireceksiniz 3-5 sene yatacaksınız derdim. Korksunlar iyice. Görümce de hapse girersem atanamayacağım diye korkar belki. Korkan insan da her fedakarlığı yapar. Evi arabayı bana verin şikayet etmeyim desin konu Sahibi yeterince korkunca. fazla mı abarttım sinirden
Kesinlikle görümceden yürümek en mantıklısı. Eğer dava sonucu haklı çıkarsa güvenlik soruşturmasından geçemez darp nedeni ile. Öyle bir korkmalılar ki konu sahibi ile uğraşacak güçleri kalmasınBak canım benim. Çok naif bir kızsın belli. Allaha havale ettimle olmaz o işler sen önce kendini savunmayı öğren. Ama gardını al. Madem o görümce atanmak istiyor darptan dolayı şikayet et. Hatta çeşitli seylerden dava açabiliyorsan özellikle görümceden yürü.
Memuriyette güvenlik soruşturmasında başı yansın da o düşünsün birazda.
Manevi olarak Bi hayır göremicene göre maddi olarak neyse gereği yapacaksın. Bu darp mevzusu yüzünden cıkar uzaklastrma kararını ikamet ettiğin ev hala o ev olarak dözükmüyor mu? Girmesinler eve. Kocana da uzaklastrma cıkart. Yeter ya allh askına bu kadar kendini ezdirme dişli ol.
Tamam elini yüzünü yıka ve savaşı başlat.
Bu darp mevzusunu cok iyi kullan. Çok yaraladı biliyorum ama hakkını koru lütfen.
Bak canım benim. Çok naif bir kızsın belli. Allaha havale ettimle olmaz o işler sen önce kendini savunmayı öğren. Ama gardını al. Madem o görümce atanmak istiyor darptan dolayı şikayet et. Hatta çeşitli seylerden dava açabiliyorsan özellikle görümceden yürü.
Memuriyette güvenlik soruşturmasında başı yansın da o düşünsün birazda.
Manevi olarak Bi hayır göremicene göre maddi olarak neyse gereği yapacaksın. Bu darp mevzusu yüzünden cıkar uzaklastrma kararını ikamet ettiğin ev hala o ev olarak dözükmüyor mu? Girmesinler eve. Kocana da uzaklastrma cıkart. Yeter ya allh askına bu kadar kendini ezdirme dişli ol.
Tamam elini yüzünü yıka ve savaşı başlat.
Bu darp mevzusunu cok iyi kullan. Çok yaraladı biliyorum ama hakkını koru lütfen.
Insanlar sana tek gitme dedi ama.. polis çağırsın madem uzaklaştırma alıp yerlesseydin eveevet aldım
amiin Allah kötü insanlara fırsat vermesin inşallahÇok üzüldüm konunuza. Allah Muhammed aşkı için çöp bile bırakmayın o evde. Her şeyinizi alın. Ayrıca darp raporu ile tazminat davası açın. Belki kv hapse gireceğim diye korkar. Beter olsunlar. Nasıl öfkelendim. Ama eşyalarınızı alın. Belki sizin severek aldığınız kazağınızı o pis görümce belası giyecek. Ellerini bile sürmesinler. Lütfen lütfen. Yanınıza gelip yardım etmek istedim. Allah korusun sizi bu insanlardan
Şimdi git polisle evine yerles onlarda otelde kalsınlarInsanlar sana tek gitme dedi ama.. polis çağırsın madem uzaklaştırma alıp yerlesseydin eve
Vermeyecekleri kesin zaten sen kendin alacaksinvermezler onlar ev falan
amiiiin inşallahŞu sitede sonunu gerçekten görmek istediğim kişilerden biri oldu kayvlden ve görümcen birde ağlakk diye bir üye vardı eşi imam olan onlarında sonun görmek isterdim resmen kendi egoları için kendi rahatları için yuva yıktılar ne kadar kötü insanlarmış yaa inanılır gibi değil bu çok basit bir sorundu eşin bunun bile üstesinden gelemediyse düşünemiyorum daha büyük sorunlarda ne hale düşeceğini..ama merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz
Muhtemelen barışırsınız diye koşa koşa gelmişler eve ne kadar ödedin çok büyük bir meblağ değilse hiç uğraşma çünkü anlıyorum ki gücün yok darp raporu filan almanız iyi olmuş umarım en kısa zamanda kendini toparlayıp hayatını düzene sokarsın Allah onların da seninde hakettiğiniz kişileri karşınıza çıkarsın
Evet bence de. Bunu kesinlikle yapmalı konu sahibi.Şimdi git polisle evine yerles onlarda otelde kalsınlar
amiiiin inşallah