görümce belası

Tek gitme dedik gittin.Bari şimdi burdakileri dinle uzaklaştırma al ve kayınvalide ve gorumceyede dava aç. Evet o evde sende oturma onlar da oturmasın. Evi sat
ben önden bi gidiyim konuşuruz diye düşünmüştüm eşimle
onların geldiğini bilmiodum

neden adam satsin yesin diye mi? karisi dayak yerken köseden izlemis. bu adam mi koydurmayacakti. boyle bi adama bi tarafindaki kirli dönü almak bile yarasir. onu bile yapmali konu sahibi.

altınları bozdurduğumuza dair evrak yok elimde,düğün videosu var sadece
yüzlerini bile görmek istemiyorum artık hiçbirinin
Şimdi vazge
altınları bozdurduğumuza dair evrak yok elimde,düğün videosu var sadece
yüzlerini bile görmek istemiyorum artık hiçbirinin
Sana açık açık konuscam dişli avukat ile görüş evin yarinisi sattir odeginin krediyi faizi ile işte nafaka altınlar ne varsa kv dava aç seni darp ettiği için ondanda tazminat al pes edersen hemen bitsin diye anlaşmalı bosanirsan onlar o başka gelin getirip sefa surcekler

o bunlardan dahada yobaz

valla kuzum kalk ayaga elini yüzünü mü yikiyorsun, aglama kirizine mi giriyorsun, ortaligi mi dagitiyorsun ne yaparsan yap ama derhal kendine gel. toparlan.

su hayatta sessizlikle iyi niyetle allaha havale ettim diyerekden birseylerin yoluna girdigini görmedim ben asla. görenide görmedim duymadim.
cirkefe cirkef olacaksin.

bosanma davani nasil actin?
hemen avukat bul.
onlari o evden uzaklastir yani uzaklastirma karari cikart.
adamin dötündeki giyilmis dona kadar al, cöp birakma o evde onlara. hiiiic istemem gururlu dik duran kadin modlarina girme, oohhh enayiye nasilda kaptirmadik kafasindaki insanlar var karsinda.
isterse yillar sürsün dava asla ama asla pes etme.
kv ve görümce isimli mahlukatlardan da tazminat al, onlarada dava ac.

Sakın hukuki haklarınızdan vazgeçmeyin. Evime yerleştiler diye kendinizi üzmeyin. Yarısı sizin zaten. Onlarında huzurunun kaçacağı günler gelecek. Şimdi zafer kazandıklarını zannediyorlar.
neler konuşuyolardır şimdi kimbilir

Aynen ! Ha gidip kendim elbette yapmam kızım suçlu durumuna düşmesin diye. ama tutarım adam, ağızlarını burunlarını kırdırtırdım. Yani şuan bile bu kadar sinirliysem

durumdan sonradan haberleri oldu
rapor dava vs.babamla hallettik
benim yalvardım gitme diye babama yoksa olay büyücekti
babam başta istememişti bunları zaten o görmüş aslında ben görememişim
onun burukluğuda var bende..

O kadar doğru bir cümle ki bu. Ben de görmedim. Kimse de göremez. Yok öyle bir dünya.

malesef yok....
ayrica zihniyetleri belli, onlarin kafasinda su var. benim ogluma ne olur ki elini sallasa ellisi evi var isi var gideerrr kiz oglan kiz alir dügün dernek kurar, o dul kaldigiyla yansin (onlarin kafasindan diyorum asla ben böyle düsünmüyorum). sonra konu sahibinin aman borcum bitsin diye ödedigi eve baskasi konar, o kocada ondan sonra kv görümce birlikte yasamayi birak ne anasini ne bacisini arar sorar. bunuda buraya yaziyorum.

ben hepsiyle evlenmişim meğer
Yaşadıklarınız ağır ama LÜTFEN AYAĞA KALKIN VE SİLKELENİN !

Ya siz silik bir insan mısınız? Boyun eğen bir karakter misiniz? Bilgili, kültürlü, kendini ve haklarını bilen birisisiniz. Haksızlığa boyun eğmek ortak olmaktır. Haksızlığa karşı dik durmak zorundasınız.

Oturun ve bir düşünün Gerçekten ben böyle silik, pes eden bir insan mıyım diye???

Anne-babanıza da üzülmekten vazgeçin. Bu süreçte tabii ki yanınızda olacaklar, üzülecekler. Arkadaşım hiç bir ebeveyn sadece güneşli günler için evlat sahibi olmuyor. Hepsi biliyor bunun fırtınası var, kasırgası var, var da var.. Bu günleri göze alarak evlat sahibi oluyorlar. İyi günde kötü günde sizin elinizi tutacaklar, tutmak zorundalar. Bu dünyaya gelmeyi siz seçmediniz, onlar istedi!! Anne- babalık böyle bir şey. Siz kendinizi bi iyileştirin.

Kalkın ayağa, hadi!

anlamadığım bukadar pasif biriydiniz baştan neden görümceyi kabul etmediniz, gelseydi evinize yerleşseydi
birlikte yaşar giderdiniz
baştaki dik duruşunuz hoşuma gitmişti,aferin boyun eğmiyor diye düşünmüştüm
ama şuanki geldiğiniz nokta çok farklı
boşu boşuna hem evinizden oldunuz hem evliliğiniz bitmiş olmuyormu şu durumda
madem susup birşey yapmayacaktınız, keşke baştan sesiniz bukadar çıkmasaydı

çok yıprandım üzüldünm belkide bunlardan dolayı ruh halim bu şekilde
kendimi biraz toparlamam lazım
sizler çok haklısınız
ama benim yaşadıklarımda banaçok ağır geldi
kendime gelemedim hala

aslında sessiz kalmamam gerektiğini biliyorum ama
halim yok sanki
daha çok yeni çok kötü şeylere maruz kaldım geçicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…