1 değil 2. Anası da var bir de kız kardeşi.eve şerh koydur demişti herkes , umarım yapmışsındır ,
sana yasattıklarını yaşamadan ölmezler sen allaha havale et canım
bir orospu yüzünden yuvan yıkıldı resmen
ben önden bi gidiyim konuşuruz diye düşünmüştüm eşimleTek gitme dedik gittin.Bari şimdi burdakileri dinle uzaklaştırma al ve kayınvalide ve gorumceyede dava aç. Evet o evde sende oturma onlar da oturmasın. Evi sat
o bunlardan dahada yobazsana en basindan demistim ara söyle diye. adamin eminim dünyadan haberi yok. hazir kv yok yaninda ara bilsin.
İnanamıyorum ya. Bir de ev derdine düştü derler diye tapu şerhi koydurmayacaktın..
Gördün mü yeri geldiğinde insanların nasıl pislik olabileceğini? Koynuna aldığının bile..
Donlarına kadar al. Düğün cd si ile belirleyip bozdurduğun altınları bile iste. Bunlar anca ondan anlar..
Yazık. Eşim deme şu adama artık. Polisle gir kapıya dayan. Bu ev benim zorla girmişler evime çıkarın de. Yaka paça atılıp rezil olsunlar. Ama tek gitme lütfen
Şimdi vazgealtınları bozdurduğumuza dair evrak yok elimde,düğün videosu var sadece
yüzlerini bile görmek istemiyorum artık hiçbirinin
Sana açık açık konuscam dişli avukat ile görüş evin yarinisi sattir odeginin krediyi faizi ile işte nafaka altınlar ne varsa kv dava aç seni darp ettiği için ondanda tazminat al pes edersen hemen bitsin diye anlaşmalı bosanirsan onlar o başka gelin getirip sefa surcekleraltınları bozdurduğumuza dair evrak yok elimde,düğün videosu var sadece
yüzlerini bile görmek istemiyorum artık hiçbirinin
o bunlardan dahada yobaz
su hayatta sessizlikle iyi niyetle allaha havale ettim diyerekden birseylerin yoluna girdigini görmedim ben asla.
ben hepsiyle evlenmişim meğer1 değil 2. Anası da var bir de kız kardeşi.
neler konuşuyolardır şimdi kimbilirSakın hukuki haklarınızdan vazgeçmeyin. Evime yerleştiler diye kendinizi üzmeyin. Yarısı sizin zaten. Onlarında huzurunun kaçacağı günler gelecek. Şimdi zafer kazandıklarını zannediyorlar.
Aynen ! Ha gidip kendim elbette yapmam kızım suçlu durumuna düşmesin diye. ama tutarım adam, ağızlarını burunlarını kırdırtırdım. Yani şuan bile bu kadar sinirliysemAnnen babanda çok sessiz insanlar sanırım. Benim kızımı kayinvalidesi, görümcesi kendi darp edecekte ben onları o evde oturacağım, kızıma yaptıklarını onlara yapmayacağım
Çok sinirlendim bu konuya.
durumdan sonradan haberleri olduAnnen babanda çok sessiz insanlar sanırım. Benim kızımı kayinvalidesi, görümcesi kendi darp edecekte ben onları o evde oturacağım, kızıma yaptıklarını onlara yapmayacağım
Çok sinirlendim bu konuya.
O kadar doğru bir cümle ki bu. Ben de görmedim. Kimse de göremez. Yok öyle bir dünya.
Yaşadıklarınız ağır ama LÜTFEN AYAĞA KALKIN VE SİLKELENİN !ben hepsiyle evlenmişim meğer
sağolun amin inşallahÇok geçmiş olsun çok. Yaptıkları yanlarına kalmasın!
Çekişmeli mi açtınız peki davayı?
çok yıprandım üzüldünm belkide bunlardan dolayı ruh halim bu şekildeYaşadıklarınız ağır ama LÜTFEN AYAĞA KALKIN VE SİLKELENİN !
Ya siz silik bir insan mısınız? Boyun eğen bir karakter misiniz? Bilgili, kültürlü, kendini ve haklarını bilen birisisiniz. Haksızlığa boyun eğmek ortak olmaktır. Haksızlığa karşı dik durmak zorundasınız.
Oturun ve bir düşünün Gerçekten ben böyle silik, pes eden bir insan mıyım diye???
Anne-babanıza da üzülmekten vazgeçin. Bu süreçte tabii ki yanınızda olacaklar, üzülecekler. Arkadaşım hiç bir ebeveyn sadece güneşli günler için evlat sahibi olmuyor. Hepsi biliyor bunun fırtınası var, kasırgası var, var da var.. Bu günleri göze alarak evlat sahibi oluyorlar. İyi günde kötü günde sizin elinizi tutacaklar, tutmak zorundalar. Bu dünyaya gelmeyi siz seçmediniz, onlar istedi!! Anne- babalık böyle bir şey. Siz kendinizi bi iyileştirin.
Kalkın ayağa, hadi!
aslında sessiz kalmamam gerektiğini biliyorum amaanlamadığım bukadar pasif biriydiniz baştan neden görümceyi kabul etmediniz, gelseydi evinize yerleşseydi
birlikte yaşar giderdiniz
baştaki dik duruşunuz hoşuma gitmişti,aferin boyun eğmiyor diye düşünmüştüm
ama şuanki geldiğiniz nokta çok farklı
boşu boşuna hem evinizden oldunuz hem evliliğiniz bitmiş olmuyormu şu durumda
madem susup birşey yapmayacaktınız, keşke baştan sesiniz bukadar çıkmasaydı