görümce belası

1. Sen bütün haklarından vazgeç. O ucu yebi bir kurban bulsun kendilerine mis gibi senin emeğini yesinler. Bunu mu istiyorsun. O kv oğlunu bekar bırakmaz. Altı aya evlendirir benden demesi. Senin emeginde mi yaşasınlar

2. Bı tanıdık anlattı. Kızla oğlan evleniyor. Dul bir görümce. Kıza borç var diyip parayı alıyorlar, rahat bırakmıyorlar, senin yaşadığın benzer sıkıntılar. Kızın bir cilt problemi vardı ama evlenmeden biliyordu adam. kıza sen hastasın filan demeler. Senin gibi naif bı kızcagiz. Boşanmaya karar verdi hayatı zindan ettiler. Meğer adam da kalp hastasıymis kızın haberi yok. Adam geberdi de öyle kurtuldu. Eski kv beddua etti ah etti oğlumu öldürdü diyormuş. Senin ki gibiler çok var yani tek değilsin. Gerekli hukuki desteği al ve mücadele et. kendin icin

çok yıprandım üzüldünm belkide bunlardan dolayı ruh halim bu şekilde
kendimi biraz toparlamam lazım
sizler çok haklısınız
ama benim yaşadıklarımda banaçok ağır geldi
kendime gelemedim hala
Çook iyi bir avukat bulun. Gerisinde sizin yapmanız gereken bir şey kalmayacak.

Vaktim yok diyip günlerce bekleten avukat değil. İyi avukat olsun, o halleder.

Anlıyorum sizi, çok kırgın bitkin ve yorgunsunuz. Ama geçecek. Geçince pişman olmayacağınız şeyleri şimdi yapın.

aslında sessiz kalmamam gerektiğini biliyorum ama
halim yok sanki
daha çok yeni çok kötü şeylere maruz kaldım geçicek inşallah

inşallah diyelim
çok emin olamadım ama sizden
ben olsam şuan sinirden kuduruyor olurdum, elimden geleni ardına koymamak için uğraşırdım
ortalığı ayağa kaldırırdım
yaşadıklarımın travmasını atlamak için uğraşmazdım şu durumda, onu daha sonraya alacaklarımı aldıktan sonraya bırakırdım.
ama herkesin yapısı farklı işte

Canım çok üzüldüm haline. Sen o evde kalmak istemiyorsum kalma ama onlarinda kalmasina izin verme. Çıkart evlerinlen lutfen dışarda kalsınlar. Arkadaşların dediğini yap.

malesef yok....
ayrica zihniyetleri belli, onlarin kafasinda su var. benim ogluma ne olur ki elini sallasa ellisi evi var isi var gideerrr kiz oglan kiz alir dügün dernek kurar, o dul kaldigiyla yansin (onlarin kafasindan diyorum asla ben böyle düsünmüyorum). sonra konu sahibinin aman borcum bitsin diye ödedigi eve baskasi konar, o kocada ondan sonra kv görümce birlikte yasamayi birak ne anasini ne bacisini arar sorar. bunuda buraya yaziyorum.
olanda bana olur sadce

vermezler onlar ev falan

Vermelerini bekleyen kim? Tabi ki vermezler.
Sen o evi onlara sattıracaksın. Delirme.
Seni şimdi sindirdiklerini sanıyorlar. Sen öyle sanıyorsun. Sinme güçlü dur.

Olayın ilk şokunu atacaksın merak etme.
Avukatla görüş. Psikolojik destek al.

1. Sen bütün haklarından vazgeç. O ucu yebi bir kurban bulsun kendilerine mis gibi senin emeğini yesinler. Bunu mu istiyorsun. O kv oğlunu bekar bırakmaz. Altı aya evlendirir benden demesi. Senin emeginde mi yaşasınlar

2. Bı tanıdık anlattı. Kızla oğlan evleniyor. Dul bir görümce. Kıza borç var diyip parayı alıyorlar, rahat bırakmıyorlar, senin yaşadığın benzer sıkıntılar. Kızın bir cilt problemi vardı ama evlenmeden biliyordu adam. kıza sen hastasın filan demeler. Senin gibi naif bı kızcagiz. Boşanmaya karar verdi hayatı zindan ettiler. Meğer adam da kalp hastasıymis kızın haberi yok. Adam geberdi de öyle kurtuldu. Eski kv beddua etti ah etti oğlumu öldürdü diyormuş. Senin ki gibiler çok var yani tek değilsin. Gerekli hukuki desteği al ve mücadele et. kendin icin
zaten onların kafasında biri var sanırım
tabiki benim emeğimde otursunlar istemem
Allah onunda yardımcısı olsun

olanda bana olur sadce

evet, sadece sana olur. AMA hakkini alirsan onlara o evi yar etmezsen nafaka tazminat (kv ve görümceden de) alirsan onlari ugrastirirsan hopppp hayalleri suya düser, sende bunlari yasadim ama yanlarina da birakmadim dersin. su an ruhun zedelenmis, bunlari yaparsan ruhuna da iyi gelecek emin ol. yapmazdan bir ömür bu eziklik kalacak icinde

aslında sessiz kalmamam gerektiğini biliyorum ama
halim yok sanki
daha çok yeni çok kötü şeylere maruz kaldım geçicek inşallah
Çok üzüldüm konunuza. Allah Muhammed aşkı için çöp bile bırakmayın o evde. Her şeyinizi alın. Ayrıca darp raporu ile tazminat davası açın. Belki kv hapse gireceğim diye korkar. Beter olsunlar. Nasıl öfkelendim. Ama eşyalarınızı alın. Belki sizin severek aldığınız kazağınızı o pis görümce belası giyecek. Ellerini bile sürmesinler. Lütfen lütfen. Yanınıza gelip yardım etmek istedim. Allah korusun sizi bu insanlardan

Çook iyi bir avukat bulun. Gerisinde sizin yapmanız gereken bir şey kalmayacak.

Vaktim yok diyip günlerce bekleten avukat değil. İyi avukat olsun, o halleder.

Anlıyorum sizi, çok kırgın bitkin ve yorgunsunuz. Ama geçecek. Geçince pişman olmayacağınız şeyleri şimdi yapın.
haklısınız teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
hepinize teşekkür ederim sağolun kızlar

evet, sadece sana olur. AMA hakkini alirsan onlara o evi yar etmezsen nafaka tazminat (kv ve görümceden de) alirsan onlari ugrastirirsan hopppp hayalleri suya düser, sende bunlari yasadim ama yanlarina da birakmadim dersin. su an ruhun zedelenmis, bunlari yaparsan ruhuna da iyi gelecek emin ol. yapmazdan bir ömür bu eziklik kalacak icinde

ya ben okadar sinir oldum ki
ucundan birşey çıkmıcağını bilsem bile kv ve görümceyi mahkemeye verirdim pislik olsun diye
kazanırım kazanmam umrumda olmazdı, uğraşırdım kesinlikle
yanlış hatırlamiyorsam görümce hemşiremiydi
çalıştığı hastane gider insanların üzerine yürüdüğünü anlatır, darp raporumu gösterirdim
hakkında açıtğım davadan bahsederdim
aklı olan yönetim öyle bir hemşireyi çalıştırmaz zaten
gider başvurduğu tüm hastanelere aynısını uygulardım mesela

asel diger bir cok üyeninde yazdigi gibi
bunlara evi verirsen kolay pes edersen cok ama cok pisman olursun
yillar gectikce niye söyle söyle yapmadim ki diyor insan.

neden adam satsin yesin diye mi? karisi dayak yerken köseden izlemis. bu adam mi koydurmayacakti. boyle bi adama bi tarafindaki kirli dönü almak bile yarasir. onu bile yapmali konu sahibi.

Siz benim ne yazdığımı okumamışsınız ki. Ben kocan satsın mı yazmışım.

Burada "tapuya şerh koydur satamasın" diyenlere, konu sahibi kendi dedi önceki gün "ev derdine düştü derler" diye. Kararsızdı.
O yüzden dedim "bir de böyle diyordun gördün mü?" diye..

Okuduğumuzu anlamak önemli..

ucundan birşey çıkmıcağını bilsem bile kv ve görümceyi mahkemeye verirdim pislik olsun diye
çalıştığı hastane gider insanların üzerine yürüdüğünü anlatır, darp raporumu gösterirdim
Ne kadar mantıklı. Düşünüyorum insan evladının sağlığını falan nasıl şiddete meyilli bir insana emanet etsin ki. Çalışmasın böyle hasta ruhlu insnalar

zaten onların kafasında biri var sanırım
tabiki benim emeğimde otursunlar istemem
Allah onunda yardımcısı olsun
Bak zaten üzüldün uzulcegin kadar daha fazla ne kadar uzulceksin öyle bir avukat bul herseyini fazla fazla al o kocan evlense bile borç içinde yüzsün annen babani düşünme sen evlatsin tabiki de uzulcekler dünya bu

bence de çalışmasın
abisinin eşine buna yapan başkasına neler yapamz dimi

yani kesinlikle biseyler yapmali.ben ugrasamam diyip kenara cekilmek olmaz. yapmamali bunu. ilerde simdikinden daha da pisman olacak yoksa

X