Evet yapmışır belki. Siz görücü usulu evlenmemişsiniz ki dahaToplum araştırması mı yaptınız?
Yorumumdan görücü usulü evliliklerde aşk yok izlenimini çıkarmanız efsane.Zaten görücü usulü ile tanıştıgın kişi kaderindeki kişiyse hemencecik aşık oluveriyosun ve kırk yıldır tanışıyomuş gibi bi muhabbet oluyo arada
Hani bircok insan görücü usulunde ask yok sanıyoya sizin aracılıgınzla acıklık getirmek istedim bu konuya
Kim ben mi teesüf ederimYorumumdan görücü usulü evliliklerde aşk yok izlenimini çıkarmanız efsane.
Görücü usulü evlilik= birbirini tanıma fırsatı bulmadan evlenenlerdir. Ya iyikiniz ya keşkeniz olur. Zar atme manasını tam da bu nokta da yükledim. Severek evlenenler bir ömür mutlu, görücü usulü evlenenler zır zır ağlak mutusuzluktan demişim gibi, yorumumu bi yerden bi yere çekip gereksiz tartışma ortamı yaratmayın.
Kim ben mi teesüf ederim
Hee evet kamu spotu yaptımBenim aracılığımla kamu spotu yapmışsınız ya, dolayısıyla evet siz
Benim yorumlarıma ,uykulu halinizle olmayan anlamlar yüklemezseniz sorun çıkmaz. Ben görücü usulü evlenenler hakkında kötü bişey yapmışlar, mutsuz oluyorlar gibi ahkam kesmedim, ama siz öyle yansıttınız. İyi gecelerHee evet kamu spotu yaptım
Gereksiz tartışma yaratmadım yaniii
Ama siz tartışmaya yer arıyor gibisiniz
İyi geceler,uykum cok
Çok tutarsızsın canım :) iyi geceler. Valla Yorgun’um yazamayacağımSiz kendi saçmalıklarınızın önce dönün bir farkına varın, sonra yargı dağıtmaya kalkarsınız absürd deneyimlerinizle. Sizin karşınıza görücü usulü ile tanıştırılmış olan insan iyi çıkmışsa genellemeye vurmayın. Kaldı ki benim yorumumu idrak etmeden yorum yazmayın, anlayarak polemik yaratmaya kalkarsanız altı dolu olmuş olur en azından
Aynı şeyi söylüyorum, siz tutarlı olun ve anlamadan yorumlamayınÇok tutarsızsın canım :) iyi geceler. Valla Yorgun’um yazamayacağım
YAzmayaym dedim ama gerçekten çok tutarsızsın. Resmen demişim gibi kısmını demişsin. Demedim diyorsun. Görücü usulü tanışınca ertesi gün evlenmiyorsun. Hani tanışıyorsun. Nişanlanıyorsun. Geziyorsun konuşuyorsun vakit geçiriyorsun mesela??? Hani severek olduğu gibi seviyorsun. Ya da sevmiyorsun. Hatasını görüyorsun vazgeçiyorsun. Mesela mesela yani anlatabildim mi bayan almecey:)Yorumumdan görücü usulü evliliklerde aşk yok izlenimini çıkarmanız efsane.
Görücü usulü evlilik= birbirini tanıma fırsatı bulmadan evlenenlerdir. Ya iyikiniz ya keşkeniz olur. Zar atme manasını tam da bu nokta da yükledim. Severek evlenenler bir ömür mutlu, görücü usulü evlenenler zır zır ağlak mutusuzluktan demişim gibi, yorumumu bi yerden bi yere çekip gereksiz tartışma ortamı yaratmayın.
Peki :)))))))Aynı şeyi söylüyorum, siz tutarlı olun ve anlamadan yorumlamayın
YAzmayaym dedim ama gerçekten çok tutarsızsın. Resmen demişim gibi kısmını demişsin. Demedim diyorsun. Görücü usulü tanışınca ertesi gün evlenmiyorsun. Hani tanışıyorsun. Nişanlanıyorsun. Geziyorsun konuşuyorsun vakit geçiriyorsun mesela??? Hani severek olduğu gibi seviyorsun. Ya da sevmiyorsun. Hatasını görüyorsun vazgeçiyorsun. Mesela mesela yani anlatabildim mi bayan almecey:)
Ah ne demek kuzum idrak edebildiğini sanmıyorum mevzuyu ama en azından gecen renklenmiş. Renkli geceler :)Gecemi renklendirdiniz. Teşekkürler iyi geceler
Gorucu usulu evlenmis birisi olarak hic normal degil esim gece gunduz mesaj atardi o da yetmezdi surekli arardi cok ilgiliydi 1 saat gormek icin 4 saat yol cekerdi.bence siz ben boyle bir iliski istemiyorum deyin ve vazgectiginizi soyleyin.
Nadir rastlıyorum böyle renklere ondanAh ne demek kuzum idrak edebildiğini sanmıyorum mevzuyu ama en azından gecen renklenmiş. Renkli geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?