• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü usulu ilgisiz erkek

Daha önce de burada görücü usulu görüşsem mi diye başlık açmıştım. O şahısta çok ilgisizdi günlerce habersiz bırakmıştı sürekli bahane buluyordu gelmemek için.
O zamanlar görücü usulune tövbe etmiştim. Şimdi yine annemin ve arayı yapan kadının ısrarlarına dayanamadım ve tamam dedim.

15 gün önce buluştuk. Konuştuk. Fikirlerimiz, hayata bakış açımız vs. Gibi şeyler uyuşuyor. Gayet hoş aklı başında birine benziyor. O da benim için olumlu düşünmüş. Sonra telefon numaramı aldı ve yazışmaya başladık.

Ama kızlar çok ilgisiz. Muhabbet açmıyor. Benim açtıgım konulara cevap veriyor ama hiç bana soru sormuyor. Beni tanımaya çalışmıyor. Hiç bir çaba göremiyorum. En sonunda ona söyledim bu düşüncelerimi. O da 'mesaj yazmayı sevmiyorum. Yazmaya üşeniyorum. Video izlemeyi seviyorum ve bu alışkanlıklarımı hemen değiştiremem zaman alır' diyor. Ben dedim konuşmak istemiyorsan söyle, belki kaafanı kurcalayan şeyler vardır söyle diyorum ama buna hiç bir cevap vermiyor sadece mesaj yazmayı sevmiyorum. Telefonum çekmiyor. Msjını görmüyorum diyor.

Ben anlayamadım. Açık açık görüşmek istemiyorsan söyle diyorum. Msj yazmayı sevmiyorum diyor başka birşey demiyor. E normal atramıyorsunda biz nasıl tanıyacagız birbrimizi. Ararım ben diyor.

Hiç birşey anlamadım bu işten. Normal mi bu sizce? Tanımak isteyen insan allem eder kallem eder bi zaman yaratır konuşur. Sanki tehditle konuşturuyorlarmış gibi.

Salın gitsin :) Ya bu erkekler ne nazlı oldu. Bu kaçıncı konu bu olalar hakında. Artık adamlar kızlar peşimde koşsun, ben naz yapayım moduna girdiler...

Cevremde gorucu usulu evlenen cok tanidigim var banada tam tersi gibi geliyor yani benim gordugum adamlar kizlarin gozunun icine bakiyor bizde gorucu usulu evlendik esim benim icin neler yapti neler ben bir kere aradigimi bilmem surekli o mesaj atardi ilgilenirdi.cevremdekilerde boyle sizin dedikleriniz hoslanmadiklari icin oyle olmustur.
Ben bir kişiden değil, çoğunluktan bahsediyorum. Eşiniz böyle oldu diye, bu herkesin çok ilgili olduğunu göstermez. Görücü usulü aşkın mantığına ters bir durum. İstisnalar da kaideyi bozmaz maalesef.

Gorucu usulu evlenmis birisi olarak hic normal degil esim gece gunduz mesaj atardi o da yetmezdi surekli arardi cok ilgiliydi 1 saat gormek icin 4 saat yol cekerdi.bence siz ben boyle bir iliski istemiyorum deyin ve vazgectiginizi soyleyin.
Çekingenlikle alakalı olabilir mi acaba ?

Ben bir kişiden değil, çoğunluktan bahsediyorum. Eşiniz böyle oldu diye, bu herkesin çok ilgili olduğunu göstermez. Görücü usulü aşkın mantığına ters bir durum. İstisnalar da kaideyi bozmaz maalesef.
Ben tek kendimden bahsetmedimki cevremde bir cok kisi gorucu usulu evlendi yada suan nisanli ne farki varki sadece arkadas ortami degil aile ortaminda tanisiyorsun eger bisey hissetmezsen yok diyorsun.ya da karsi taraf geri donmuyor olmadi diyor eski gorucu usulu yokki artik insanlar yine tanisiyor gorusuyor sonra bir karara variyor

Belki de adını değiştirmek lazım "görücü usulü" deyince insanda bir itici etki yaratıyor

Hani sanki eski zamanlardaki gibi aileler karar veriyor, gençler birbirini tanımıyor hesabı

Yoksa arkadaş, kuzen vs tanıştırınca da görücü usulü olur aslında

Bilmiyorum ben gencim henüz o işlere girişmedim aileme de işinize bakın diyorum :KK45:

Normal değil tabiki sizi istemiyor ama yüzünüze karşı da açık açık istemiyorum demek istemiyor anlaşılan anlayı verin sizde uzatmayın işte. Sonuçta kırılmayın diye direkt seni istemiyorum demiyor belliki siz vazgeçin istiyor

i
O zaman birz daha gozlemleyin ama seven erkek belli ediyor kendini heleki o ilk heyecan icinin kipir kipir olmasi lazim sizi gormek icin can atar
Bende öyle düşünüyorum aslında. Ne kadar çekingen utangaç olursan ol zorlarsın kendini konu bulmak için, mesaj atmak için. Ama o sürekli telefon elinde başka şeylerle uğraşıyor. Bunu da açık açık söylüyor. Youtubeda takılmayı seviyorum diyor

Normal değil tabiki sizi istemiyor ama yüzünüze karşı da açık açık istemiyorum demek istemiyor anlaşılan anlayı verin sizde uzatmayın işte. Sonuçta kırılmayın diye direkt seni istemiyorum demiyor belliki siz vazgeçin istiyor
Uzatmak değil de ben emin olmak istemiştim. Yanlış mı anlıyprum acaba diye düşünmüştüm. Ben söylicem zaten böyle bir ilişki istemiyorum ben diye. Üzerine düşmezse zaten anlarım ne amaçla böyle davranmış olduğunu

Ayrıca kafası karışık falan yazanlar olmuş bence kafası karışık değil sizden hoşlanmamış net benim erkek kardeşimde böyle birişle tanıştırırz hoşuna gitmezse veya tanıştıkça hdşuna gitmezse soğuk davranır kıza soru sorarsa fln cevaplar istemiyorsan söyle deriz yok ayıp olur kızın gururu incinmesin ben nasıl beğenmedim seni diyim der o anlar vazgeçer zaten der. Böyle tuhaf erkekler var işte bence de direkt ısınamadım görüşmeyelim artık demek gerek ama bazı erkekler kızları kırmak istemiyor

Daha önce de burada görücü usulu görüşsem mi diye başlık açmıştım. O şahısta çok ilgisizdi günlerce habersiz bırakmıştı sürekli bahane buluyordu gelmemek için.
O zamanlar görücü usulune tövbe etmiştim. Şimdi yine annemin ve arayı yapan kadının ısrarlarına dayanamadım ve tamam dedim.

15 gün önce buluştuk. Konuştuk. Fikirlerimiz, hayata bakış açımız vs. Gibi şeyler uyuşuyor. Gayet hoş aklı başında birine benziyor. O da benim için olumlu düşünmüş. Sonra telefon numaramı aldı ve yazışmaya başladık.

Ama kızlar çok ilgisiz. Muhabbet açmıyor. Benim açtıgım konulara cevap veriyor ama hiç bana soru sormuyor. Beni tanımaya çalışmıyor. Hiç bir çaba göremiyorum. En sonunda ona söyledim bu düşüncelerimi. O da 'mesaj yazmayı sevmiyorum. Yazmaya üşeniyorum. Video izlemeyi seviyorum ve bu alışkanlıklarımı hemen değiştiremem zaman alır' diyor. Ben dedim konuşmak istemiyorsan söyle, belki kaafanı kurcalayan şeyler vardır söyle diyorum ama buna hiç bir cevap vermiyor sadece mesaj yazmayı sevmiyorum. Telefonum çekmiyor. Msjını görmüyorum diyor.

Ben anlayamadım. Açık açık görüşmek istemiyorsan söyle diyorum. Msj yazmayı sevmiyorum diyor başka birşey demiyor. E normal atramıyorsunda biz nasıl tanıyacagız birbrimizi. Ararım ben diyor.

Hiç birşey anlamadım bu işten. Normal mi bu sizce? Tanımak isteyen insan allem eder kallem eder bi zaman yaratır konuşur. Sanki tehditle konuşturuyorlarmış gibi.
Canım ısrarla msj atan konu acan taraf sen olma lütfen kız olarak agır ol hele kı gorucu usulu tanıstıgın bırıyse hepten ağır ol erkekler kendını nedense bulunmaz hınt kuması sanıyorlar. Msj atmıyor mu bırak sende atma o ne zaman atarsa o zaman yanıt ver hatta gec yanıt ver kı merak etsın neden yazmıyor acaba desın korksun yanı bıraz. Halı hazırda elındeymıs gıbı dunden meraklıymıs gıbı olmayın lutfen ayrıca yaslarınız kac bılmıyorum ama suan ben 28 yasındayım ve bekar olsam bırıyle flortlessem galıba msjlasmak ıstemem bıraz yas alınca da dusunceler degısıyor bana konusmak daha ıyı gelıyor artık eger msj atmak ıstemıyorsa arasın bır zahmet bende bıraz sessız kal ve ondan adım bekle.

Bende telefonla konuşmaktan hoşlanmam eşimle konuşmalarımız hep kısa kısaydı sevgiliyken. Mesajlaşmayada bayılmam ama ilişkinin başında heyecanla saatlerce konuşuyorsun. Heyecan yok bence akışına bırak üstüne düşme şımarmasın

Bende telefonla konuşmaktan hoşlanmam eşimle konuşmalarımız hep kısa kısaydı sevgiliyken. Mesajlaşmayada bayılmam ama ilişkinin başında heyecanla saatlerce konuşuyorsun. Heyecan yok bence akışına bırak üstüne düşme şımarmasın
Bende çok sevmem normalde ama ilk zamanlar tşefpna bakıyordum sürekli. Şimdi o kadar eminim ki birşwy yazmayacagından o heyecanda kalmadı

Görücü usulü olunca işini şansa bırakmış olmuyorsunuz hanfendi. Onlarca yıl önceki gibi bi görücü usulü durumu olmuyor merak etmeyin. Diğer türkü de araya birileri giriyor arkadaş es dost kuzen. Bunda da birileri oluyor. Görücü usulü deyince niye aklınızda zar filan oluyor. He kendi bulanları da gördük. Bundan önce üc konu okudum. Severek evlendik boşanıyoruz. Severek evlendik eşim boşanıyor severek evlendik eşim soğudu yaklaşmıyor ilgi göstermiyor yanıma yatmıyor. Me alaka mesajınızdaki sacmalık ya
Siz kendi saçmalıklarınızın önce dönün bir farkına varın, sonra yargı dağıtmaya kalkarsınız absürd deneyimlerinizle. Sizin karşınıza görücü usulü ile tanıştırılmış olan insan iyi çıkmışsa genellemeye vurmayın. Kaldı ki benim yorumumu idrak etmeden yorum yazmayın, anlayarak polemik yaratmaya kalkarsanız altı dolu olmuş olur en azından

Back