- 9 Mayıs 2017
- 470
- 311
- 103
Evet ya. Çok şükür elhamdulillah çok mutluyum. İki türlüsüne de karşı değildim tanışmanın ama Rabbim böyle nasip etti hayatımın aşkını böyle çıkardı karşıma. Çok mutluyum. Çokta mutlu olacağımı düşünüyorum. Allah kem kötü gözlerden saklasın bizi. Ben tüm sevenleri. Bu işin severeği görücüsü olmaz. Seversen her türlü seversin ilgi gösterirsin. Ama aynı eve girmeyince kimse bilemiyor. 10 yıllık sevgilisini de 5 aylık tanıştığını da. Evlilik farklı bir pozisyon getiriyor insanlara. Bakış açıları değişiyor. İki tarafında mutsuz olma olasılığı eşit yani. Bunu iki mevzu içinde şöyle böyle diye genelleyemem ben sizin gibi. Yalnızca zorla evlendirilen kızlar ve erkekler hariç. Bunlarda artk Anadolu’nun ve batı kısımlarında Yok zaten. Doğuyu bilememNadir rastlıyorum böyle renklere ondansiz bizzat yaşamışsınız ben idrakımla kalsam da olur
Bu yorumunuzdan, yorumlarımı idrak ettiğinizi anlıyorum. Allah daha da çok mutluluk versin. Zorla evlendirilme şekillerinin her türlüsüne karşıyım, sevip sayıp evlenildiği halde bin türlü huyu çıkabiliyor ilerleyen zamanlarda. Hayırlısını dilemek en makulu.Evet ya. Çok şükür elhamdulillah çok mutluyum. İki türlüsüne de karşı değildim tanışmanın ama Rabbim böyle nasip etti hayatımın aşkını böyle çıkardı karşıma. Çok mutluyum. Çokta mutlu olacağımı düşünüyorum. Allah kem kötü gözlerden saklasın bizi. Ben tüm sevenleri. Bu işin severeği görücüsü olmaz. Seversen her türlü seversin ilgi gösterirsin. Ama aynı eve girmeyince kimse bilemiyor. 10 yıllık sevgilisini de 5 aylık tanıştığını da. Evlilik farklı bir pozisyon getiriyor insanlara. Bakış açıları değişiyor. İki tarafında mutsuz olma olasılığı eşit yani. Bunu iki mevzu içinde şöyle böyle diye genelleyemem ben sizin gibi. Yalnızca zorla evlendirilen kızlar ve erkekler hariç. Bunlarda artk Anadolu’nun ve batı kısımlarında Yok zaten. Doğuyu bilemem
Hadi buyurun kavgaHee evet kamu spotu yaptım
Gereksiz tartışma yaratmadım yaniii
Ama siz tartışmaya yer arıyor gibisiniz
İyi geceler,uykum cok
Artık görücü usulü pastane ortamında olmuyor.Gerci biZ ilk basta olumlu cevap vermemistim sonradan sevgili olmustuk ama cok ugrasti yani konusmk icin bu bence olumlu bakmiyor size
Benim esimde biktirirdi hatta telefonu cekmeceye atardim bazn bi bakardim 25 30 tane cagri ve mesaj gece gunduz durmadan arar yada mesaj atardi 32 yasindaydi herkes agir bilirdi ama bana baska birisi olurdi Hatta senin icin yaptiklarimi su yazdiklarimi cevreme anlatsan inanmazlar derdiBende esimle gorucu usulu evlendim ayy biktirirdi
Yoo illa görücü usulu olsun biri tanıştırsın diye beklemiyorum. Öyle denk geldi
Ben sizi hatirliyorum, bu adami takinti yapmistiniz, doktordu sanirim aday. O kadar arayip sormadi, havalar soguyunca gelecegim memelekete diye sacma sapan bir bahane bile uretti ve siz bu adamla yine de gorustunuz oyle mi
Ben kısa kısa cevap veriyorum artık. O da bir iki kelam etti az önce sonra ben kaçayım dedi gitti.
Arkadaşlar bu akşam arayıp görüştüm. Düşüncelerimi söyledim. İlk başta kem küm etti. Ben çekingenim biraz ilglimi hemen belli edemem dedi. Konşmaya devam etmrk istedi ama bana inandırıcı gelmedi. Mesajlarında sanki bile isteye kendinden vazgeçirmeye çalışıyormuş gibi hissediyordum. Böylece görüşmeyi sonlandırmış olduk.
Fikir veren yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
Üzülmedim ama kendimi aptal yerine konmuş gibi hissettim.Ay ilgisini şimdi belli edemeyecekse ne zaman edecekmiş beyefendi? İyi yapmışsınız, daha iyisi çıkar umarım karşınıza üzülmeyin.
Üzülmedim ama kendimi aptal yerine konmuş gibi hissettim.
Zaten görücü usulü ile tanıştıgın kişi kaderindeki kişiyse hemencecik aşık oluveriyosun ve kırk yıldır tanışıyomuş gibi bi muhabbet oluyo arada
Hani bircok insan görücü usulunde ask yok sanıyoya sizin aracılıgınzla acıklık getirmek istedim bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?