• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü usulu ilgisiz erkek

Toplum araştırması mı yaptınız?
Evet yapmışır belki. Siz görücü usulu evlenmemişsiniz ki daha😊😂 Nişanlanmışsınız sadece ve üstüne celale bak 😊 Toplum araştırmasına gerek var mı bu konunun? Görücü usulü evlenmekten bahsediliyor , aylarca nişanlı kalıp birbirlerinin huyunu suyunu öğrenip evlenen insan görücü usulü evlenmiş değil, tanıştırılmış olur. Öncelikle görücü usulü evlilikler hakkında siz bi toplum araşırması yapın, önce fikir sonra zikir bi zahmet

Zaten görücü usulü ile tanıştıgın kişi kaderindeki kişiyse hemencecik aşık oluveriyosun ve kırk yıldır tanışıyomuş gibi bi muhabbet oluyo arada:KK36:
Hani bircok insan görücü usulunde ask yok sanıyoya sizin aracılıgınzla acıklık getirmek istedim bu konuya:KK6:
Yorumumdan görücü usulü evliliklerde aşk yok izlenimini çıkarmanız efsane.
Görücü usulü evlilik= birbirini tanıma fırsatı bulmadan evlenenlerdir. Ya iyikiniz ya keşkeniz olur. Zar atme manasını tam da bu nokta da yükledim. Severek evlenenler bir ömür mutlu, görücü usulü evlenenler zır zır ağlak mutusuzluktan demişim gibi, yorumumu bi yerden bi yere çekip gereksiz tartışma ortamı yaratmayın.

telefon çekmeyen yer yok bahanesi o işin de. hoşlanmıyo bazısının bi tarafı yemez açı açık söylemeye ilgisiz kayıtsız siz bırakın diye beklerler. siz de yazmayın

Çok affedersin, konuya 2 gündür bakıyorum
Eski konu da görücü, zaten yazmışsın.

Kendi başına bulamayacağını kabul edip, sindirmişsin.

Milletin bulduklarını niye burda eleştiriyorsun?

Sen fikir almıyırsun, yorum istiyorsun

Genel geçer çoğunluk yorumlara göre mi karar vereceksin?

Hiç mi mukayese yeteneği olmaz, en az ikinci defa aynı durumu yaşayan kadının?

Görücü usulü evlilik= birbirini tanıma fırsatı bulmadan evlenenlerdir. Ya iyikiniz ya keşkeniz olur. Zar atme manasını tam da bu nokta da yükledim. Severek evlenenler bir ömür mutlu, görücü usulü evlenenler zır zır ağlak mutusuzluktan demişim gibi, yorumumu bi yerden bi yere çekip gereksiz tartışma ortamı yaratmayın.
Kim ben mi teesüf ederim:63:

Benim aracılığımla kamu spotu yapmışsınız ya, dolayısıyla evet siz
Hee evet kamu spotu yaptım
Gereksiz tartışma yaratmadım yaniii:kahve:
Ama siz tartışmaya yer arıyor gibisiniz
:stop:
İyi geceler,uykum cok

Hee evet kamu spotu yaptım
Gereksiz tartışma yaratmadım yaniii:kahve:
Ama siz tartışmaya yer arıyor gibisiniz
:stop:
İyi geceler,uykum cok
Benim yorumlarıma ,uykulu halinizle olmayan anlamlar yüklemezseniz sorun çıkmaz. Ben görücü usulü evlenenler hakkında kötü bişey yapmışlar, mutsuz oluyorlar gibi ahkam kesmedim, ama siz öyle yansıttınız. İyi geceler

Siz kendi saçmalıklarınızın önce dönün bir farkına varın, sonra yargı dağıtmaya kalkarsınız absürd deneyimlerinizle. Sizin karşınıza görücü usulü ile tanıştırılmış olan insan iyi çıkmışsa genellemeye vurmayın. Kaldı ki benim yorumumu idrak etmeden yorum yazmayın, anlayarak polemik yaratmaya kalkarsanız altı dolu olmuş olur en azından
Çok tutarsızsın canım :) iyi geceler. Valla Yorgun’um yazamayacağım

YAzmayaym dedim ama gerçekten çok tutarsızsın. Resmen demişim gibi kısmını demişsin. Demedim diyorsun. Görücü usulü tanışınca ertesi gün evlenmiyorsun. Hani tanışıyorsun. Nişanlanıyorsun. Geziyorsun konuşuyorsun vakit geçiriyorsun mesela??? Hani severek olduğu gibi seviyorsun. Ya da sevmiyorsun. Hatasını görüyorsun vazgeçiyorsun. Mesela mesela yani anlatabildim mi bayan almecey:)

YAzmayaym dedim ama gerçekten çok tutarsızsın. Resmen demişim gibi kısmını demişsin. Demedim diyorsun. Görücü usulü tanışınca ertesi gün evlenmiyorsun. Hani tanışıyorsun. Nişanlanıyorsun. Geziyorsun konuşuyorsun vakit geçiriyorsun mesela??? Hani severek olduğu gibi seviyorsun. Ya da sevmiyorsun. Hatasını görüyorsun vazgeçiyorsun. Mesela mesela yani anlatabildim mi bayan almecey:)
😂😂😂😂 Gecemi renklendirdiniz. Teşekkürler iyi geceler

Gorucu usulu evlenmis birisi olarak hic normal degil esim gece gunduz mesaj atardi o da yetmezdi surekli arardi cok ilgiliydi 1 saat gormek icin 4 saat yol cekerdi.bence siz ben boyle bir iliski istemiyorum deyin ve vazgectiginizi soyleyin.

Gorustugunuzde begenmis, sevmis ki adamda bir heves, bir ilgi olmus. Konu sahibesi ve adam gayet olmayacak bir cift bence adam ilgi duymuyor.

Konu sahibi arkadaşım. İnsan normalde mesajlaşmayı sevmiyor olabilir. Telefonla çok ilgilenmiyor olabilir. Normaldir. Anlarım. Ama gerçek bir hoşlantı ya da tanıma isteği olsa bu sevmiyorum olmuyor. İlla ki bi şekilde ilgi gösterir arar sorar. İki mesajda ben kaçar demez. Hadi diyelim çok yazmadı aramadı. En azından arada bi yazdığında ilgisini hoşlanırsınız belli eder. Sizin için hayırlı değil demek ki fazla uzatmayın. Ben sizden enerji alamadım. O heyecanı hissedemeden kusura bakmayın deyin bitirin. O bence sizin nokta koymabızı bekliyor

Back