- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de istemiyorum diyemezdim yazmazdım ilgisiz olurdum aynı bu durum gibiDavranışlar farklı şekillerde yorumlanabiliyor ama tek bi istemiyorum dese sorun kalmayacak ortada
Görücü usulü olunca işini şansa bırakmış olmuyorsunuz hanfendi. Onlarca yıl önceki gibi bi görücü usulü durumu olmuyor merak etmeyin. Diğer türkü de araya birileri giriyor arkadaş es dost kuzen. Bunda da birileri oluyor. Görücü usulü deyince niye aklınızda zar filan oluyor. He kendi bulanları da gördük. Bundan önce üc konu okudum. Severek evlendik boşanıyoruz. Severek evlendik eşim boşanıyor severek evlendik eşim soğudu yaklaşmıyor ilgi göstermiyor yanıma yatmıyor. Me alaka mesajınızdaki sacmalık yaNeden görücü usulü? Sevip, sayıp yıllarca aşk ile bağlananların bile keşke dediği oluyorken neden zar atıyorsunuz ısrarla?
Toplum araştırması mı yaptınız?Sağlam çifte yemiş erkeklerden olabilir nedense görücü usulünü kabul eden erkekler yaralı ve çoğunlukla da kararsız!
Kendin gibi düşünmeyeni alıntılayarak tek yapmaya çalıştığın polemik.bu sitede boyle cok bilmis dunyayi kendi etrafinda sanan tipler cok.
neden sizin olmadiginiz dusuncede yada yasayista olan insanlara hakaret ediyorsunuz.bana uymuyor deyin gecin.kusura bakmayinda bu isin gorucusu filan yok.nice ask yasayip evlenip sonra pisman olan nice insan var.
cirkinde beceriksizde degildim ama esimi gorucu usulu tanidim ve cok buyuk bir askla evlendim hemde bu devirde!hamdolsun hicde pisman degilim.gorur gormez ask gorucu usulundede olabiliyormus demekki.gorucu usulu evlenen erkekde ilgisiz yada her onune gelene nasil olsa oldu bu is diye yaklasan insanlar degil.tanisir tanismaz surekli mesaj atip arayan birisiydi.gayette romantikdi.anlayacaginiz insanlari yaftalamadan hareket edin.herkes sizin gibi yasamak zorunda degil
Öyle sayılır,sonuç memnun etmemiş galiba!Toplum araştırması mı yaptınız?
Ben açık açık soruyorum istemiyorsan istemiyorum de diyorum. Lafı değiştiriyor.
Ben yazmıyorum artık o birşey yazarsa kısa cevap veriyorum.muhabbwt bitiyor
Yanlış araştırma yapmışsınız o zaman yöntemlerinizi kontrol edin. Analiz değerlerinde filan bi sorun vardır. Çifte yemek falan zaten hic hoş bi tabir değil.Çevremde görücü usulü olupta çifte mevzusu olan hic duymadım. Her erkek kendisi güvenilir kızları bulamadığı icin annesine mi bırakıyor diyorsunuz yani. Şimdi ki oğlanlar da zaten pek fazla akıl firaset bulunmadığından doğruyu göremiyorlar daha çok süse püse önem verdiklerinden olsa gerek belki doğru kişiyi yanlış yerde yanlış kişilerle arıyorlar. Hatta bazıları gönül eğlendirip eğlendirip evleneceği zaman annem bulsun istiyorlar. Bunlar var olan örnekler. Ama örnek işte. İstisnaları kaideyi bozmuyor. Her erkek böyle değil. Sonuçta görücü usulü olunca gördük artık birbirimii nikah şart diye bi şey olmuyor. Ben de görücü usulü tanıştım. Nişanlımın da ilkiydim. 8 ay tanıştık. Sonra sözlendik. Bi buçuk sene sonra yazın evleneceğiz inşallah. Ailem de babam baskı filan yapmadı. Gayet insan gibi oldu her şeyÖyle sayılır,sonuç memnun etmemiş galiba!
Şu yazıda okuduğum bir çok şey benim düşüncem değil sanırım yorum yapanların hepsini alıntılayamadınız topluca cevap veriyorsunuz!Görücü usulüne saygım sonsuz kesinlikle bu tarz evlilik yapan insanları garipsemem,sözlünüzle her şey yolunda ise buna da memnun olurum,gözlemim çevrem de bu tarz görüşmeler de erkekler olumsuz ya da sessiz kalıyorsa sıkıntılı bir ilişkisini sonlandırmış oluyor..Analizlerim canınızı sıkmasın elbette hepsi aynı değildir tıpkı konu sahibi ile sizin durumunuz gibi ..Argo kullanırım bunun için de kimseden izin alacak değilim hoşunuza gider gitmez benim lügatım bu konuda böyle....Yanlış araştırma yapmışsınız o zaman yöntemlerinizi kontrol edin. Analiz değerlerinde filan bi sorun vardır. Çifte yemek falan zaten hic hoş bi tabir değil.Çevremde görücü usulü olupta çifte mevzusu olan hic duymadım. Her erkek kendisi güvenilir kızları bulamadığı icin annesine mi bırakıyor diyorsunuz yani. Şimdi ki oğlanlar da zaten pek fazla akıl firaset bulunmadığından doğruyu göremiyorlar daha çok süse püse önem verdiklerinden olsa gerek belki doğru kişiyi yanlış yerde yanlış kişilerle arıyorlar. Hatta bazıları gönül eğlendirip eğlendirip evleneceği zaman annem bulsun istiyorlar. Bunlar var olan örnekler. Ama örnek işte. İstisnaları kaideyi bozmuyor. Her erkek böyle değil. Sonuçta görücü usulü olunca gördük artık birbirimii nikah şart diye bi şey olmuyor. Ben de görücü usulü tanıştım. Nişanlımın da ilkiydim. 8 ay tanıştık. Sonra sözlendik. Bi buçuk sene sonra yazın evleneceğiz inşallah. Ailem de babam baskı filan yapmadı. Gayet insan gibi oldu her şey
Nasılsın falan yazmış bugun sadece. Bende iyiyim sen yazdım. O da iyiyim.iştryim yazmış. Bu kadar. Ben de daha konu falan açmıyorum. Konuşmak isterse kendi yazar.Hiç cevap vermesen...Şu an onun can sıkıntısını gideriyorsun tatlım bak seni asla kırmak istemiyorum ama biz kendimize ne kadar değer verirsek o kadar değer görüyoruz.
Ben ilk başlarda çekindiği için yazamadığını düşünüyordum. O yüzden bekledim bu zamana kadar. Baktım ki adam benim açtıüım muhabbetleri bile kapatıyor laf lafı açamıyor o zaman böyle kuşkulanmaya başladımKaç yaşında bilmiyorum ama artık evlen baskısı yapmışlardır alın görüştüm olmadı demek için yapıyordur.
Beğenen ve evlilik isteyen adam gece sabahlara kadar telefonun başından ayrılmıyor. Burada kimse aksini inkar edemez. Ben de eşimden önce bir sürü insanla seninkine benzer bir sürü tecrübe yaşadım. Hep diyordum ki ben abartıyorum. Eşimle tanışınca anladım ki hayır abartmıyormuşum. Önemseyen adam gerçekten hissettirriyor.
senin önceki konunu da hatırlıyorum. yanılmıyorsam ona da yazmıştım aynı şeyi yine yazıyorum. seninle görüşmek için can atacak seni düşünmeden duramayacak adamlara harca şu değerli vaktini. boşver.
Bende anlamadım vala =)Sanki sende bir sorun var,kimse sıcak davranmıyor neden acaba?
Yoo illa görücü usulu olsun biri tanıştırsın diye beklemiyorum. Öyle denk geldiYa uç bir örnek diyenler olabilir ama bence değil. Türkiye'de özellikle geleneksel ailelere mensup eşcinsel erkeklerin yaşadığı "Ne zaman evleneceksin, bana ne zaman torun vereceksin?" gibi anne-baba istekleri yüzünden yaptıkları, "Tamam anne tanıştır birini evleneyim" şeklinde gerçekleşen paravan evliliklerin sayısı inanın az değil. Dolayısıyla öyle bir amaçla dahi evlenmek istiyor olabilir bu adam. Bazıları da annesine tamam beni tanıştır birileriyle diyor ama aynen böyle bile isteye soğuk davranıyor sonra "Ya anne olmuyor boşver benimle evlenmek isteyen yok" tarzında evlenmekten yırtmaya çalışanları da oluyor. Görücü usulü evlenmek isteyebilirsiniz ama böyle tiplerle de kendinizi yakmayın derim. Belli ki hevesli değil.
Bende anlamadım vala =)
Ben böyle direk yaftalayan mesajları görmezden geliyorum. Çünkü açıklama yapmak çok zor geliyor artık. Siz üşenmeyip yazmışssınız. Ben de sizinle aynı fikirdeyim =)bu sitede boyle cok bilmis dunyayi kendi etrafinda sanan tipler cok.
neden sizin olmadiginiz dusuncede yada yasayista olan insanlara hakaret ediyorsunuz.bana uymuyor deyin gecin.kusura bakmayinda bu isin gorucusu filan yok.nice ask yasayip evlenip sonra pisman olan nice insan var.
cirkinde beceriksizde degildim ama esimi gorucu usulu tanidim ve cok buyuk bir askla evlendim hemde bu devirde!hamdolsun hicde pisman degilim.gorur gormez ask gorucu usulundede olabiliyormus demekki.gorucu usulu evlenen erkekde ilgisiz yada her onune gelene nasil olsa oldu bu is diye yaklasan insanlar degil.tanisir tanismaz surekli mesaj atip arayan birisiydi.gayette romantikdi.anlayacaginiz insanlari yaftalamadan hareket edin.herkes sizin gibi yasamak zorunda degil
Gorucu usulu evlenmis birisi olarak hic normal degil esim gece gunduz mesaj atardi o da yetmezdi surekli arardi cok ilgiliydi 1 saat gormek icin 4 saat yol cekerdi.bence siz ben boyle bir iliski istemiyorum deyin ve vazgectiginizi soyleyin.Daha önce de burada görücü usulu görüşsem mi diye başlık açmıştım. O şahısta çok ilgisizdi günlerce habersiz bırakmıştı sürekli bahane buluyordu gelmemek için.
O zamanlar görücü usulune tövbe etmiştim. Şimdi yine annemin ve arayı yapan kadının ısrarlarına dayanamadım ve tamam dedim.
15 gün önce buluştuk. Konuştuk. Fikirlerimiz, hayata bakış açımız vs. Gibi şeyler uyuşuyor. Gayet hoş aklı başında birine benziyor. O da benim için olumlu düşünmüş. Sonra telefon numaramı aldı ve yazışmaya başladık.
Ama kızlar çok ilgisiz. Muhabbet açmıyor. Benim açtıgım konulara cevap veriyor ama hiç bana soru sormuyor. Beni tanımaya çalışmıyor. Hiç bir çaba göremiyorum. En sonunda ona söyledim bu düşüncelerimi. O da 'mesaj yazmayı sevmiyorum. Yazmaya üşeniyorum. Video izlemeyi seviyorum ve bu alışkanlıklarımı hemen değiştiremem zaman alır' diyor. Ben dedim konuşmak istemiyorsan söyle, belki kaafanı kurcalayan şeyler vardır söyle diyorum ama buna hiç bir cevap vermiyor sadece mesaj yazmayı sevmiyorum. Telefonum çekmiyor. Msjını görmüyorum diyor.
Ben anlayamadım. Açık açık görüşmek istemiyorsan söyle diyorum. Msj yazmayı sevmiyorum diyor başka birşey demiyor. E normal atramıyorsunda biz nasıl tanıyacagız birbrimizi. Ararım ben diyor.
Hiç birşey anlamadım bu işten. Normal mi bu sizce? Tanımak isteyen insan allem eder kallem eder bi zaman yaratır konuşur. Sanki tehditle konuşturuyorlarmış gibi.
Cevremde gorucu usulu evlenen cok tanidigim var banada tam tersi gibi geliyor yani benim gordugum adamlar kizlarin gozunun icine bakiyor bizde gorucu usulu evlendik esim benim icin neler yapti neler ben bir kere aradigimi bilmem surekli o mesaj atardi ilgilenirdi.cevremdekilerde boyle sizin dedikleriniz hoslanmadiklari icin oyle olmustur.Hem kendi tecrübelerimden hem de çevremdekilerde gözlemlediğim görücü usulü ile görüşülen erkeklerde ben şuna vardım:
Önlerine gelen hangi kadın olursa olsun ona sıradan gibi davranıyorlar. Çünkü zaten o kadın kendilerince zaten cepte. Çaba harcayıp kur yapmalarına, gönlü hoş tutmalarına gerek yok. Zaten o kız evlenmek istiyor, niyet biliyorlar, bu yüzden ilgilenmeleri ve zaman harcamaları gerekmiyor.
Yapacağınız tek şey bu tarz insanları 1 çay içmekten öteye zaman harcamamak. Tanımaya çalışmayın demiyorum, elbette deneyin şansınızı ama fazla bir şey beklemeyin böyle tiplerden.