- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123
- 42
kader kısmet diye evlenip hergün şiddet görenlerin kaderi dayak yemekmi anlamadım ben bu işi.
severek evlenmek en ideali bence. grücü usulü bana çok anlamsız geliyor elin adamı bir anda karşına geçiyor ve bin türlü aile çevre baskısıyla uğraşmak zorunda kalıyorsun. kabul etsen olmaz etmesen sağdan soldan aman iyi çocuktu neden ki diye sorular sıkntılar. madem o kadar iyi adam niye annesinin kız bulmasını bekliyor anlamıyorum hele 30u geçmiş erkekler mutlaka kızlarla ilişkisi kötü olanlar gibi geliyor sokakta hiçbir kız beğenmemiş bakmamaış ben mi seveceğim?
tanışarak evlenen çok az çünkü erkekler tanıştıkları kişilere fazla güvenmiyor. aynı kızla görücü usulü ise çok kolay evlenebiliyor. yani aynı adamla sevgili olunca aklına başka şeyler geçiyor görücü usulü karşılaşınca başka. görücü usulünün genellikle evlilikle sonuçlanmasının ve sevgililerin genelde ayrılmasının sebebi erkeklerin şüpheci olması ve sevgililerini evlenmek amacıyla görmemesi. kısaca bu usulün hala geçerli olmasının sebebi erkekler.
hangi evlilik daha uzun ömürlü görüçü usülü'mü:uhm:yoksa serek'mi:uhm:bu konuyla şunları buldum 65%100 görüçü usülü daha uzun omürlü oluyomuş. sizlerinde yorumlarını bekliyoruzzzz :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?