- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Kesinlikle hata değil.Etrafımda kim ayrılırsa ayrılsın.Esinden sevgilisinden nişanlısından bende dahil sen görücüleri beğenmedin.İste evliliği kötü gitti çocukları ile ortada kaldı.Anne babasinin istemediğiyle evlendi.Bu en az 10 yıllık falan evli olanlar varsa yorum yapabilir mi ?
Severek evlenmek hata yapmak mı ? Sevme olsa da insanın kendi tanışarak evlenmeyi istemesi hata mı ?
Severek bilerek evlenince sorumluluk almak daha kolay bana göre. Ha ailesi bak biz sana sevdiğin adam kötüydü demistik bizi dinlemesin sozlerine maruz kalmayı da göze almalı.Etrafımda kim ayrılırsa ayrılsın.Esinden sevgilisinden nişanlısından bende dahil sen görücüleri beğenmedin.İste evliliği kötü gitti çocukları ile ortada kaldı.Anne babasinin istemediğiyle evlendi.Bu en az 10 yıllık falan evli olanlar varsa yorum yapabilir mi ?
Severek evlenmek hata yapmak mı ? Sevme olsa da insanın kendi tanışarak evlenmeyi istemesi hata mı ?
Severek evlilik cok daha dogru geliyor bana da. Hem insanin icinin almasi acisindan hem de erkek severek evlendigi zaman esini ailesine daha az ezdiriyor; cunku kendi tercihi olmus oluyorEtrafımda kim ayrılırsa ayrılsın.Esinden sevgilisinden nişanlısından bende dahil sen görücüleri beğenmedin.İste evliliği kötü gitti çocukları ile ortada kaldı.Anne babasinin istemediğiyle evlendi.Bu en az 10 yıllık falan evli olanlar varsa yorum yapabilir mi ?
Seneler önce bi görücü usulü tanıştım biriyle. İşten gelip meyve çay istermiş yarın işe gidermiş bu döngü hep böyle olsun istermiş, gezmek tozmak istemezmiş.... Bir daha görüşmedim tabiiii.Etrafımda kim ayrılırsa ayrılsın.Esinden sevgilisinden nişanlısından bende dahil sen görücüleri beğenmedin.İste evliliği kötü gitti çocukları ile ortada kaldı.Anne babasinin istemediğiyle evlendi.Bu en az 10 yıllık falan evli olanlar varsa yorum yapabilir mi ?
Başkalarının doğrularıyla mutlu olmaktansa kendi yanlışlarımla mutsuz olmayı tercih ederim. Ailem ve eşimin ailesi olmasın diye yapmadıklarını bırakmadılar, KV ile olan kavgalarımı yazsam kitap olur, babam ve analığım eşime yapmadığı işkence kalmadı bir tek kayınbabam sağolsun siz kendinize bakın dedi. Nişanlık döneminde yeri geldi eşimle tartıştık yeri geldi yüzükler eşyalar geri gitti... Peki sonra ne oldu? Biz neden ve kimler için kavga ettik, kimler mutlu olsun diye kendi mutluluğumuzdan vazgeçiyorduk? Bunları düşününce aslında kapımızı kapattığımızda dışarıda kalacak insanlar için. Bunları anlayınca ilk otobüse atlayıp eşimin yanına gittim yüz yüze konuşup anlaştık kimseyi dinlemedik... iyi ki de dinlememişiz şimdi 2 evladımızla mutlu huzurluyuz çok şükür. Peki o KV, babam ve analığım ne oldu? Kabul etmek zorunda kaldılar şimdi KV kızım kızım diye etrafımda, kendi ailem de oğlumuz diyor başka bir şey demiyorlar. Ama bunun sebebi herkese önceden kurallarımızı koyup sınırımızı çizdik yeri geldi az yedik eksik yaşadık ama kimseye de eyvallahımız olmadı.Etrafımda kim ayrılırsa ayrılsın.Esinden sevgilisinden nişanlısından bende dahil sen görücüleri beğenmedin.İste evliliği kötü gitti çocukları ile ortada kaldı.Anne babasinin istemediğiyle evlendi.Bu en az 10 yıllık falan evli olanlar varsa yorum yapabilir mi ?
Acele etmiyor musun bu soruları sormakta?Etrafımda kim ayrılırsa ayrılsın.Esinden sevgilisinden nişanlısından bende dahil sen görücüleri beğenmedin.İste evliliği kötü gitti çocukları ile ortada kaldı.Anne babasinin istemediğiyle evlendi.Bu en az 10 yıllık falan evli olanlar varsa yorum yapabilir mi ?
Eşim iyiydi.Ama son aylarda annesine söz geçiremedi.Severek evlilik cok daha dogru geliyor bana da. Hem insanin icinin almasi acisindan hem de erkek severek evlendigi zaman esini ailesine daha az ezdiriyor; cunku kendi tercihi olmus oluyor
Bunu yeni birisiyle evlenmek için sormadım.En yakın arkadaşım bile kanka sen ailenin istemediği kişileri seçiyorsun diyor.Acele etmiyor musun bu soruları sormakta?
İyi eş senin bekaret kontrolüne gitmeni kabul etmezEşim iyiydi.Ama son aylarda annesine söz geçiremedi.
Benimde buna benzer sebepler ama ben eşimde şunu gördüm annesinin lafının üstüne laf söyleyemiyor.Ondan terkettim.Başkalarının doğrularıyla mutlu olmaktansa kendi yanlışlarımla mutsuz olmayı tercih ederim. Ailem ve eşimin ailesi olmasın diye yapmadıklarını bırakmadılar, KV ile olan kavgalarımı yazsam kitap olur, babam ve analığım eşime yapmadığı işkence kalmadı bir tek kayınbabam sağolsun siz kendinize bakın dedi. Nişanlık döneminde yeri geldi eşimle tartıştık yeri geldi yüzükler eşyalar geri gitti... Peki sonra ne oldu? Biz neden ve kimler için kavga ettik, kimler mutlu olsun diye kendi mutluluğumuzdan vazgeçiyorduk? Bunları düşününce aslında kapımızı kapattığımızda dışarıda kalacak insanlar için. Bunları anlayınca ilk otobüse atlayıp eşimin yanına gittim yüz yüze konuşup anlaştık kimseyi dinlemedik... iyi ki de dinlememişiz şimdi 2 evladımızla mutlu huzurluyuz çok şükür. Peki o KV, babam ve analığım ne oldu? Kabul etmek zorunda kaldılar şimdi KV kızım kızım diye etrafımda, kendi ailem de oğlumuz diyor başka bir şey demiyorlar. Ama bunun sebebi herkese önceden kurallarımızı koyup sınırımızı çizdik yeri geldi az yedik eksik yaşadık ama kimseye de eyvallahımız olmadı.
Aaaaa!!!İyi eş senin bekaret kontrolüne gitmeni kabul etmez
O istemedi.Ben gittim.Benim adetim 6 gün sürüyor.Mast. yaptım.Parmagimi derine itmedim.Adet bitiminde kan geldi.Dr'a gittim.Vajinal muayene yapmadı.Dedi ki adetijn bitmemiştir.İyi eş senin bekaret kontrolüne gitmeni kabul etmez
Ben kendi isteğimle gittim.Gereksiz panik yaptım.Aaaaa!!!
Tamam da sen gidicem dediğinde seni durdurmamış. Ne alaka dememiş. Bu bile benim için ayrılma nedeni olurduO istemedi.Ben gittim.Benim adetim 6 gün sürüyor.Mast. yaptım.Parmagimi derine itmedim.Adet bitiminde kan geldi.Dr'a gittim.Vajinal muayene yapmadı.Dedi ki adetijn bitmemiştir.