- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Kızdı.Olan olmuştur ayni eve girince anlaşılır dedi.Ben genede gittim.Taze renkli kan geldi sonra bir iki damla koyu kahverengi ye yakın kan geldi.Adet kanına benzer.Hatta stresten bacaklarim yandığını hissettim.Parmagimi derine sokmadim.Aci da hissetmedim.Yinede o şekilde kan gelince netten araştırdım.Benim adetimin bitmesine yakın o kadar kanamam olmazdı.Doktor içeride kan kalmistir.Panik yapma dedi.Parmagimi götürdüm dedim mastürbasyon yaptım demeye utandim erkek doktordu.Tamam da sen gidicem dediğinde seni durdurmamış. Ne alaka dememiş. Bu bile benim için ayrılma nedeni olurdu
Hâlâ şu adama toz kondurmuyorsun nurO istemedi.Ben gittim.Benim adetim 6 gün sürüyor.Mast. yaptım.Parmagimi derine itmedim.Adet bitiminde kan geldi.Dr'a gittim.Vajinal muayene yapmadı.Dedi ki adetijn bitmemiştir.
Bir şey sorabilir miyim?Kızdı.Olan olmuştur ayni eve girince anlaşılır dedi.Ben genede gittim.Taze renkli kan geldi sonra bir iki damla koyu kahverengi ye yakın kan geldi.Adet kanına benzer.Hatta stresten bacaklarim yandığını hissettim.Parmagimi derine sokmadim.Aci da hissetmedim.Yinede o şekilde kan gelince netten araştırdım.Benim adetimin bitmesine yakın o kadar kanamam olmazdı.Doktor içeride kan kalmistir.Panik yapma dedi.Parmagimi götürdüm dedim mastürbasyon yaptım demeye utandim erkek doktordu.
"Aynı eve girince anlaşılır" mı? Ne demek bu. Çok ayıp yaKızdı.Olan olmuştur ayni eve girince anlaşılır dedi.Ben genede gittim.Taze renkli kan geldi sonra bir iki damla koyu kahverengi ye yakın kan geldi.Adet kanına benzer.Hatta stresten bacaklarim yandığını hissettim.Parmagimi derine sokmadim.Aci da hissetmedim.Yinede o şekilde kan gelince netten araştırdım.Benim adetimin bitmesine yakın o kadar kanamam olmazdı.Doktor içeride kan kalmistir.Panik yapma dedi.Parmagimi götürdüm dedim mastürbasyon yaptım demeye utandim erkek doktordu.
Kanlı çarşafı gösterip en bakire kadını ben aldım diyecek çünkü adamBir şey sorabilir miyim?
Adam için bekaret çok önemli anladığım kadarıyla. Tamam,saygı duyuyorum.
Mastürbasyonla kızlık zarın bozuldu diye niye kızdı ya da sen niye stres yapıyorsun?
Deneriz, terso bi durum olursa takarım sepeti koluna demiş işte."Aynı eve girince anlaşılır" mı? Ne demek bu. Çok ayıp ya
Kesememiş mi parmağını?Kanlı çarşafı gösterip en bakire kadını ben aldım diyecek çünkü adam
Hala aklı adamda. Hala onu güzelliyor. Ayrıldığına sevinmesi gerekiyor. Gerçi Nuran'ın da eşinden çok farkı yokKesememiş mi parmağını?
Onu bile anlayamamış hala kocam da kocam diyorDeneriz, terso bi durum olursa takarım sepeti koluna demiş işte.
Burada da bir sürü konu okuyordur.Hala aklı adamda. Hala onu güzelliyor. Ayrıldığına sevinmesi gerekiyor. Gerçi Nuran'ın da eşinden çok farkı yok
Maşallah ne güzel.Kesinlikle hata değil.
Ben 10 yıldır evliyim , Ağustos ayında 11 yıl olacak .
Biz eşimle severek evlendik kendi arkadaş çevremizde tanıştık.
Yok öyle demiyorum.Onu bile anlayamamış hala kocam da kocam diyor
Bana dediki bu olaydan önce birliktelik yasadiysan şimdi söyle.İleride ogrenirsem kızarım dedi.Ben kimse ile birliktelik yaşamadım.Hatta nikaha güvenip suanki nikahlı eşim ile de yatmadım.Zaten evlilik hayatımız olmadan bitti."Aynı eve girince anlaşılır" mı? Ne demek bu. Çok ayıp ya
Ben daha yeni ayrıldım.O kisiyle görüşmüyorum.Ama tam ayrilmadim.Resmi olarak ve dini olarak evliyim.Ayri yaşıyoruz.Ve görüşmüyoruz.Bizim için hayırlı olanı ayrılmak zaten.En son aile kavgası bile oldu ve eşim ile benim dışında gelişen olaylar oldu biz barissak aile engelini asamayiz.Ozellikle ben eşimin annesine bu saatten sonra saygı gosteremem.Burada da bir sürü konu okuyordur.
İnsanlar mutsuz evliliklerin içinde neler yaşıyorlar?
Niye göz göre göre sıkıntıları tercih eder ki?
Takintidan değil meraktan sordum çünkü aile içinde arkadaşım bile başıma kakiyor.Neymis ailemin istemedigi kişiler ile beraber olmuşum.Gorucu usulü her zaman iyiymiş.Mantik evliliği iyiymiş.İrmik vardı,onu hatırladım…
O da kendisini çok üzen adamı bir türlü unutamıyordu…
Ahhh be genç kızlar adam mı kalmadı da bunlara taktınız kafayı?
Adil Yıldırım var ya ilişki terapisti.Gorucu usulü tanışın.Aileniz kim size uygun iyi bilir diyor.Ama oda hemen nisanlanmayin birkaç ay birbirinizi tanıyın diyor.Bizim ailede 2 görüşmede falan istemeye gelin derler.Görücü usulü tanıştım ve severek evlendim. Görücü usulü sevmeye engel değil
Eşimi ovmuyorum.Defalarca yazdığım su annesi karşısında pasif kaldı.Hala aklı adamda. Hala onu güzelliyor. Ayrıldığına sevinmesi gerekiyor. Gerçi Nuran'ın da eşinden çok farkı yok
Şüphelendim bozulmadı.Muayene ye gittim doktor adet kanıdır o dedi.Muayene etmedi.Bunu belki bozulmustur.Panigi ile eşime anlattım.Dr'a ne diyeceksin niye gidiyorsun olana çare yok dedi.Ne anlatacaksin diye kizdi.Dr'dan sonrada insan vücudunu bilmez mi yaptı ?Bir şey sorabilir miyim?
Adam için bekaret çok önemli anladığım kadarıyla. Tamam,saygı duyuyorum.
Mastürbasyonla kızlık zarın bozuldu diye niye kızdı ya da sen niye stres yapıyorsun?