Görücü/ Severek

Tamam da sen gidicem dediğinde seni durdurmamış. Ne alaka dememiş. Bu bile benim için ayrılma nedeni olurdu
Kızdı.Olan olmuştur ayni eve girince anlaşılır dedi.Ben genede gittim.Taze renkli kan geldi sonra bir iki damla koyu kahverengi ye yakın kan geldi.Adet kanına benzer.Hatta stresten bacaklarim yandığını hissettim.Parmagimi derine sokmadim.Aci da hissetmedim.Yinede o şekilde kan gelince netten araştırdım.Benim adetimin bitmesine yakın o kadar kanamam olmazdı.Doktor içeride kan kalmistir.Panik yapma dedi.Parmagimi götürdüm dedim mastürbasyon yaptım demeye utandim erkek doktordu.

O istemedi.Ben gittim.Benim adetim 6 gün sürüyor.Mast. yaptım.Parmagimi derine itmedim.Adet bitiminde kan geldi.Dr'a gittim.Vajinal muayene yapmadı.Dedi ki adetijn bitmemiştir.
Hâlâ şu adama toz kondurmuyorsun nur🤨 bu olayı ilk defa duydum calcifer haklı sen gitmek istesen de onun seni durdurması lazımdı. Ayrılmışsınız bitmiş, söv şuna da sen de rahatla biz de rahatlayalım🙄

Kızdı.Olan olmuştur ayni eve girince anlaşılır dedi.Ben genede gittim.Taze renkli kan geldi sonra bir iki damla koyu kahverengi ye yakın kan geldi.Adet kanına benzer.Hatta stresten bacaklarim yandığını hissettim.Parmagimi derine sokmadim.Aci da hissetmedim.Yinede o şekilde kan gelince netten araştırdım.Benim adetimin bitmesine yakın o kadar kanamam olmazdı.Doktor içeride kan kalmistir.Panik yapma dedi.Parmagimi götürdüm dedim mastürbasyon yaptım demeye utandim erkek doktordu.
Bir şey sorabilir miyim?

Adam için bekaret çok önemli anladığım kadarıyla. Tamam,saygı duyuyorum.

Mastürbasyonla kızlık zarın bozuldu diye niye kızdı ya da sen niye stres yapıyorsun?

"Aynı eve girince anlaşılır" mı? Ne demek bu. Çok ayıp ya

Bir şey sorabilir miyim?

Mastürbasyonla kızlık zarın bozuldu diye niye kızdı ya da sen niye stres yapıyorsun?
Kanlı çarşafı gösterip en bakire kadını ben aldım diyecek çünkü adam

Burada da bir sürü konu okuyordur.

İnsanlar mutsuz evliliklerin içinde neler yaşıyorlar?

Niye göz göre göre sıkıntıları tercih eder ki?
Ben daha yeni ayrıldım.O kisiyle görüşmüyorum.Ama tam ayrilmadim.Resmi olarak ve dini olarak evliyim.Ayri yaşıyoruz.Ve görüşmüyoruz.Bizim için hayırlı olanı ayrılmak zaten.En son aile kavgası bile oldu ve eşim ile benim dışında gelişen olaylar oldu biz barissak aile engelini asamayiz.Ozellikle ben eşimin annesine bu saatten sonra saygı gosteremem.

İrmik vardı,onu hatırladım…

O da kendisini çok üzen adamı bir türlü unutamıyordu…

Ahhh be genç kızlar adam mı kalmadı da bunlara taktınız kafayı?
Takintidan değil meraktan sordum çünkü aile içinde arkadaşım bile başıma kakiyor.Neymis ailemin istemedigi kişiler ile beraber olmuşum.Gorucu usulü her zaman iyiymiş.Mantik evliliği iyiymiş.

Görücü usulü tanıştım ve severek evlendim. Görücü usulü sevmeye engel değil 🙄
Adil Yıldırım var ya ilişki terapisti.Gorucu usulü tanışın.Aileniz kim size uygun iyi bilir diyor.Ama oda hemen nisanlanmayin birkaç ay birbirinizi tanıyın diyor.Bizim ailede 2 görüşmede falan istemeye gelin derler.

Bir şey sorabilir miyim?

Şüphelendim bozulmadı.Muayene ye gittim doktor adet kanıdır o dedi.Muayene etmedi.Bunu belki bozulmustur.Panigi ile eşime anlattım.Dr'a ne diyeceksin niye gidiyorsun olana çare yok dedi.Ne anlatacaksin diye kizdi.Dr'dan sonrada insan vücudunu bilmez mi yaptı ?

X