Görücü/ Severek

Bir ara yazmıştınız galiba hatırlıyorum eşinizle babanız arasında bir tartışma olmuştu. Tarafsızlığınızı koruyacaksınız yoksa işiniz zor kocana babamdır ne yapayım diyeceksin, babana gidip kocamdır ne yapayım diyeceksiniz erkekleri en güzel kadınlar yönetir bunu unutma

Neden sıcak bakmadığını soyleyeyim.Eskiden olsa aşık olmadan evlenilmemeli derdim.Fikir anlaşmasından ötürü istemezdim.
Yöreden yöreye değişiyor da olabilir ama söz dönemi vazgeçince kimse birşey demez bizde birbirleriyle anlaşamadı ayrıldı denilir buda flört gibi zaten aşık olacağın biri ise devam eder zaten sonuçta biri ile tanışmadan aşık olunmaz

Babam gene sustu bu konuda.Esim fırsat buldukça dallandirip budaklandirdi

Ay siz ne diyorsunuz ya bu berbat herife dönmesi için akıllar veriyorsunuz. Altı üstü bi adam yani bulunmaz hint kumaşı değil.
Ben dönsün veya dönmesin diyemem ki... Bana göre kumar, madde kullanımı veya ihanet vb bir şey yok ise herşeyin konuşularak halledilebilir görüşündeyim ve sadece görüşümü belirttim. Ama şöyle bir konuya da bakınca tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş atasözünden de başka bir şey gelmiyor aklıma.

Babamla bana yapmadıklarını bırakmadılar.Ben eşimin yanina gitsem bile beni ezdirir.Ailesine karşı sahip çıkmaz.
Sen ne istiyorsun ki güzelim anlayamadım açıkçası? Bak sana yol yordam da gösteriyoruz. Eğer ki olmayacağını düşünüyorsan boşa gitsin yoluna devam et. Burada konu açıyor olman hala umudunun olduğunu gösteriyor. Umudun varsa da alıp karşına konuşacaksın bu iki seçenek haricinde bir başka yol varsa söyle bizde bilinçlenelim.

Yil olmus 2023
Gorucu usulu mu kaldi,

Illa karsilastirma yapilacaksa gen z icin
Internet aski mi, komsu cocugu mu olmali
Oyum komsu cocuguna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…