sizin için demiyorum ama kayınvalideler oğlum karısını çok sevmesin düşüncesindeler.
Galiba kadınsal bir kıskançlık, birde çok severse her dediğini yapar bir dediğini iki etmez, birde severse kusurları görmez.
Kusurları derken ; yemek yapmadı, temizlik bitmedi vs işlerde birde eşine yardım etti mi ( eyvah gelin oglumu kendine aşık etti şimdi parmağında oynatıyor) diye yanıp tutuşuyor.
Hal böyle olunca ne sözü geçiyor kv nin nede gelini kullanabiliyor ( evini temizletmek, ev işlerini geline yıkmak, zırt pirt evine girip çıkmak, misafir gelince gelip hem ikramı hazırlayıp hem misafire hizmet etm k, koluna takıp süs güzeli gibi gezdirmek vs liste uzayıp gidiyor).
İşte bu yüzden ben seçeyim, hem okumuş olsun Çalışan eve para getiren gelin olsun ogluşunun parasını yemesin hem evin her işini yapsın, gel diyeyim gelsin git diyeyim gitsin , oğlu bu evliliğin neresinde akşam oluncs eve gelsin uzatsin ayağını dinlensin gelin de hizmet etsin diye düşünüyor.
Siz de karar verin, bir erkegin sevip aşık olduğu kadın mı olmak istiyorsunuz yoksa kayınvalidenin seçip beğendigi modern köle gelin mı olmak istiyorsunuz