- 9 Aralık 2018
- 576
- 244
-
- Konu Sahibi Pinkrose14141
Canım benim eminim gayet güzel bir kızsındır... sen onlara mı kaldın ya kendinle pekala sana uygun birini bulabilirsin .. hele Bir de kadının cebinde parası varsa ona erkek mi yok Allah aşkına ressmen kapında sıraya dizilirler ...Kızlar son durumu merak ediyorsunuz biliyorum.. Ses yok hala, sanırım olumsuz oldu
Cumartesi günü gelmişlerdi.Kaç gün oldu görüşeli? Bence de olumsuz artık ses çıkmadığına göre.
Teşekkür ederim haklısınızCanım benim eminim gayet güzel bir kızsındır... sen onlara mı kaldın ya kendinle pekala sana uygun birini bulabilirsin .. hele Bir de kadının cebinde parası varsa ona erkek mi yok Allah aşkına ressmen kapında sıraya dizilirler ...
Bu gorucu olaylarınin en sıkıcı kısmı, eve gelip, kızı ölçüp biçen kaynanalarin, kız eğer şartlarına uygun değilse, hayalet moduna geçmeleri. Ya bı haber verin, oumsuz diyin, ölur musunuz?
Haber geldi gelecek, yok gelmeyecek, gelmedi diye diye bir haftadır ikilemde bıraktılar kızı manyaklar.
İnsan düşünmeden edemiyor, neyimi begenmediler diye. Kim bilir neyi bahane ettiler. Sanki prens anaları mubarekler. Görücü olayının bu haber bekleme kısmını hiç sevmiyorum. Travma resmen.
Valla öyle pişmanım ki çünkü hoş bir durum değil yani tepside sundum kendimi resmenBu gorucu olaylarınin en sıkıcı kısmı, eve gelip, kızı ölçüp biçen kaynanalarin, kız eğer şartlarına uygun değilse, hayalet moduna geçmeleri. Ya bı haber verin, oumsuz diyin, ölur musunuz?
Haber geldi gelecek, yok gelmeyecek, gelmedi diye diye bir haftadır ikilemde bıraktılar kızı manyaklar.
İnsan düşünmeden edemiyor, neyimi begenmediler diye. Kim bilir neyi bahane ettiler. Sanki prens anaları mubarekler. Görücü olayının bu haber bekleme kısmını hiç sevmiyorum. Travma resmen.
Sessiz kalmalarından bile anlaşılıyorBence olumsuz cevap vermek zor olduğu için ölü taklidi yapıyorlar. Halbuki böylesi de kırıcı.
Bir daha kv ve görümce biraz zor görürler beniCevap vermemenin daha kırıcı oldugunu bilseler en azından bir bahane uydurabilirlerdi, insanı salak yerine koymak başka bir şey değil bu uzun bekarlık sürecimde her türlü iti de biti de gördüm
Valla öyle pişmanım ki çünkü hoş bir durum değil yani tepside sundum kendimi resmen
Valla öyle pişmanım ki çünkü hoş bir durum değil yani tepside sundum kendimi resmen
Arkamdan, ne kadar da özenmişti bizim için diyecekler belki de ah ah nasıl yaptım bunuHayır, öyle düşünmeyin. Yengenizin hatrına nezaketen onları konuk olarak ağırladınız hepsi bu.
Değil mi belki çocuk yok deseydi reddedilmiş olacaktım o daha incitici hemSen çocukla yüzyüze gelmedin yanlış hatırlamıyorsam. Gelseydin ve ses cikmasaydi inan daha çok üzülürdün. Ben bekarken, kaynana adayi, kaynananın kızkardeşi ve oğluyla üçlü görüşme yapmıştım. Çocuk benimle başka bir oda da görüşmek istediğini söyledi ve biz onları bırakıp çıktık. Bir iki saat konuştuk numaramı aldı falan ama bu arada kaynana gelip gelip, yokluyor oğlunu, o gidiyor suratsız kardeşi geliyor. Beni istemediklerini o an anladım. Onlar gittikten birkaç gün sonra çocuk aradı ve annemler onları bırakıp gitmemi oglumuzu simdiden kafalamaya çalışıyor gibisinden anlamislar, bu iş olamayacak galiba falan dedi. Ben de çok iyi hatirliyorum, ben zaten olumsuzdum diyip kapatmıştım telefonu. Halbuki, olumsuz falan değildim, çekici bulmustum o şahsı. Şimdi yüzünü bile hatırlamıyorum, reddedilme umrumda bile degil, güle güle yazıyorum valla. Sen de unutacaksin bu tatsız tecrübeyi merak etme.
Arkamdan, ne kadar da özenmişti bizim için diyecekler belki de ah ah nasıl yaptım bunu
Arkamdan, ne kadar da özenmişti bizim için diyecekler belki de ah ah nasıl yaptım bunu
Ben her zaman bakımlıyımdır aslında sadece o gün değildim kendileri bilmiyor amaİyi de bu özen aslında onlara değil ki, kendinize duyduğunuz saygıdan. Siz bir şey deneyimlediniz, bunu kar olarak görün lütfen. Gerçekten hayatımızı o kadar şekillendiriyor ki böyle ufak tefek pürüzler.
Her zamanki halimdi aslında abartı yoktu ço zaman bir daha kimseye sizin için özendim izlenimi vermeyin :) bir kadın herşeyden önce kendisi için özenir. süsünüz, bakımınız, düzgün giyiminiz öncelikle kendi kalitenizi korumak içindir.
Amin sağolunDüşünce tarzınız en başından hatalıydı kusura bakmayın. Eş adayını kendisinden önce annesinin onayına sunan kişiyi bu derece ciddiye almamalıydınız.
Neyse en azından tecrübe etmiş oldunuz.
Allah karşınıza daha hayırlı kısmetler çıkarsın.