Görücü geldikten sonra?

NEyse işte bu sana bir tecrübe oldu. Bundan sonra eve gelmek isteyen kv görümce adayların olursa gelin ya da gelmeyin demek sana kalmış. Hakkında hayırlısı olsun. Görücü usulü çağdışıdır diyenlere de paye verme. Kendileri iyi kötü bulmuştur başı kabak bir herif, auvvv bu zamanda görücü pehhh derler ama nice nitelikli insan da doğru zamanda doğru yerde bulunmayı başaramamış olabilir. bu onların tu kaka olduğunu , asla kabul görmemeleri gerektiğini göstermez.

Yahu Allah askini su okuduğu universiteleri anlata anlata bitiremeyenler daha okuduğu uc bes yorumda ne denmek istendiğini anlayamiyor. Üyeler diyor ki tamam gorucu usulu anladik. E hani çocuk nerde diyor. Annesi kardesi gelip bakip niye gidiyor diyor? Kizla cocuk niye birbirlerini gormuyor diyor. Eskide kaldi esini dugun gunu gormek diyorlar. Alem misiniz yaa konuyu nerelere bagliyorsunuz.
Belki direkt kizla cocuk birbirlerini gorse hoslanacaktilar. Ama neden bu ihtimal olamadi. Cunku kiz annecik ve gorumcecikten veto yedi.

O kadar haklısınız ki kullanıldım sanki çok ciddiyim

Olsun uzulmeyin. Tecrube oldu diye dusunun. Olur da olumlu olarak donerlerse bile bu aileye karsi temkinli davranmanizi oneririm. Kayinvalide, gorumce ve onlarin sozunden cikmayan biricik paşalari.. Bu üçlü yuzunden bir cok genc kadinin hayalleri ve yuvasi yikiliyor malesef.

O an anlamadım ama burada yorumları okuyunca böyle ailelerden çekinmem gerektiğini anladım görümceler falan

25 yaşındasın
Atanmışsın
Ne evliliğiiiiiiiii
Bir de görmediğin adamla
Etmaaaaaa

Önce sana/ ona fotoğraf gösterilir, sonra iletişim kurdurulur. Baskın yapar gibi ortada gol yok yumurt yok sülalece gelmeleri hiç hoş değil bence.
Demişlerdir ki ne hevesli bu kız, kesin bi kusuru var yoksa eli para tutan böyle hemen evine istemezdi.
Baya baya yazdım ama bana o kadar çağ dışı geldiler

Haklısınız bence de öyle, kabul etmemeliydim keşke zamanı geri döndürebilsek

Haklısınız bence de öyle, kabul etmemeliydim keşke zamanı geri döndürebilsek
Bence böyle düşünen insanlardan en başta kurtulduğunuz için epey şanslısınız, benzer tipleri eleyebilmenizi sağlayıp zamanınızı boşa harcamayı engelleyecek bir tecrübe edinmişsiniz.

Bence böyle düşünen insanlardan en başta kurtulduğunuz için epey şanslısınız, benzer tipleri eleyebilmenizi sağlayıp zamanınızı boşa harcamayı engelleyecek bir tecrübe edinmişsiniz.
Bundan sonra ben seçen taraf olacağım ve kendimi bu duruma düşürmeyeceğim iyi bir ders çıkardım

Ahhh 20 li yaslarda olacagim, yeni atanmis bir ogretmen olacagim, miss gibi. Altima arabami cekerim, yerim icerim gezerim, birikimimi de yaparim. Evlenmek aklimin ucundan bile gecmez ki birde gorucu usulu evlenmek hic gecmez. Daha yasin kac guzelim senin hayatini yasa. Birak ananeden kalma adetleri. Kendin gor, hoslan, tanis, sevgili ol.. O zaman ters giden birsey olursa da benim secimimdi dersin.

Kızlar,, görücü usulü sadece bi isim.. eskiden ben de ay tü kaka modunda oluyordum bu olaya.. ama artık mantıklı geliyor..adamı beğendiysen tanışır gezer tozarsın... en azından karşılıklı niyet belli.. diğer türlü adamı ikna edecez diye göbeğimiz çatlıyor burda.!!diğer türlü Yok ben hazır değilim, yakın planlarım arasında evlilik yok gibi zırvalarla uğraşmıyorsun...

Sen eğitimli bir öğretmensin o da memurmuş fakat sonuçta erkek nasıl biri çıkacağı belli olmaz dayakçımı çıkar yemeğini mi beyenmez seni el içinde mi tutar seni her akşam restorant ta mı götürür yaşam tarzı nasıl bilmiyorsun o yüzden görücü usulü evliliği kabul etme ama tanışmayı kabul et ben görücü usulü evlenemem ama tanışmayı kabul ediyorum de önce arkadaşlık dönemi flört dönemi söz nişan dönemi atlatın daha 25 yaşındasın bu dönemler çok önemli asıl birbirini bu dönemlerde tanıyorsun şakın eski usul görücü evliliği yapma eskiden bu yöntemle evlilikler çok uzun ömürlü oluyormuş ama günümüzde değil çünkü o zamanlar insanlar birbirini alttan alıyormuş sabır ediyormuş şimdi öyle değil hele ikinizde memursunuz birbirinizi bazı konularda alttan alamayanilirsiniz çünkü sen akıllı o senden akıllı olur o yüzden bence olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…