Görücü geldikten sonra?

konunu ilk okudugumda delimisin sen diye cemkirmeyi düsünüyordum sana ama tüm mesajlarina baktigimda öyle sempatik geldin ki , kizamadim daha fazla , yaptigin mantiksizlik yüzünden sana :) arkadasin biri yazmis bir daha kismetin yoluna cikarsa bu sekilde ilk önce telefonlari degistirip tanis ve ciddiyete binerse aileleri tanistirin. ben bu olaydan dersini gercekten iyi sekilde aldigini düsündügüm icin , gelecekte seni cok sevecek ve huzurlu bir hayat paylasabilcegin birini diliyorum senin icin . bahtin da sansin da acik olsun kuzucuk

Aynen dediğiniz gibi yaptım ,üstelik devlette değil özeldeydim ve bundan 15 yıl önceydi...30 yaşımda evlendiğimde ki severek,isteyerek,1.5 yıl sevgililik yaşayarak oldu bu,gezmediğim yer,gitmediğim tur kalmamıştı...bu zamanda böyle şeyler şaşırtıyor beni...

en dogrusu bu sanıırm. ıkısını bı odaya koyup hadı konusun demek cok komık aam ya bı mesajda bunu okdum .gül gül ölürüm yani ben
ya bir de çok marjinallik değil mi babam yan odada oturacak ben hayatımda ilk kez gördüğüm biriyle yan odada.

Eski konulari gizliyoruz ama okunuyor. Haber vereyim dedim.

Çok teşekkür ederim sağolun

Evet en doğrusu bu bence de doğru diyorsunuz

Eğer yengenle beraberken bu konu açılırsa "iyi ki aramadılar ya. Çok dua ettim, Allah kabul etti. Hiç bana uygun insanlar değillerdi. Senin için katlandım bu duruma" gibi şeyler söyle. Muhakkak yengenle konuşmuşlardır veya konuşacaklardır, en azından yengen de senin düşüncelerini onlara iletir. Bu saatten sonra ararlarsa da sen reddet, sakın kabul etme.

Sağolun teşekkürler bunun gibi birşey diyeceğim büyük ihtimal

Merhaba kızlar konumla yakından ilgilendiniz çok teşekkür ederim hepinize
Gelişmeleri yazacağım demiştim.
Bugün yengemle konuştuk ben birşey sormadım tabi hatta konuyu açtı ben de kısmet olmamış dedim normal yani gerçekten ama hiç takmıyorum herkes herkese ısınacak diye birşey yok yani.. Ama arasalardı dedim en azından. Neyse yengem de olumsuz olsaydı ararlardı, oğullarının gelmesini bekliyorlar diye düşünüyorum dedi.
Benim canımı sıkan bekletilmek aslında hani bir haftayı geçti belirsizliği hiç sevmiyorum ya

Bence bunda bir hayır vardır olmuyorsa yani. Belki de ısınamayacağım çocuğa bu yüzden böyle şeyler sebep oluyordur

Bir tanıdık oğlu icin cok istiyordu benimle görüşmesini. Adam da askerdeydi. Ha soyledi ha soyleyecek derken tam 1 ay bekletti. Sonra aciklama bile yapmadı. Yani yengenize katılmıyorum olumsuz olsa soylerdi olmuyor bazen mahcup hissedip söylemiyorlar. Sonra arada ortak tanıdığımız sormustu en sonunda çünkü belirsizlik cok kötü. O da "Ben nasil evleniyim anne askerden yeni geldim param yok" muhabbeti yapmis. Ustunden zaman gecince duyduk ki adam sözlendi. O sırada görüştüğü olduğundan ve annesinin bilmediğinden şüphe duydum açıkçası.
can sıkıcıydı ..cocuga ölüp bitmiyosun ama soyle bisey yasamak cidden insanı üzüyor. Bence kendini belirsizlige atma ha geldi ha gelecek diye niye güzelim bir dakikan bile geçsin ki?

Zaten bence ogullariyla gelmeleri daha iyi olurdu. Konunun muhattabi o çünkü. Böyle sanki şey gibi olmuş benim beğenmem daha önemli oğlum 2.planda ben beğenirsem o da beğenir. Olmuyorsa vardır bir hayır zaten daha Gençsiniz kaç kişi çıkar önünüze

Okul açılıyor aklıma gelmez artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…