Görücü geldikten sonra?

Bizde merak ettik burda :) oğullarını bekliyor olsalar da eğer olumlu olsaydı nezaketen arayıp oğlumuz gelince bir kahvenizi içmeye geleceğiz diyebilirlerdi.
3 günde dönüş olmadıysa olmaz zaten. En azından bir telefon edilir "oğlumuz su gün gelecek, bir gorussunler" falan denirdi.

belki de çocuğun haberi yoktur . Bir kaç tanıdığım oğullarının haberi olmadan böyle görücüye gittiler oğulları öğrenince istemediler vs karşı tarafa da bir şey diyememişlerdi. Olayi kişisel algılayıp canını sıkma bi arkadaşım o da öğretmendi aynı bu şekilde aşk evliliği yaptı onlar da ilk buluşma evde gerçekleşti bana çok sağlıklı gelmiyor ama herkesin tarzı bundan sonra sosyal medya veya dışarda görüşürsünüz:)

belki de çocuğun haberi yoktur . Bir kaç tanıdığım oğullarının haberi olmadan böyle görücüye gittiler oğulları öğrenince istemediler vs karşı tarafa da bir şey diyememişlerdi. Olayi kişisel algılayıp canını sıkma bi arkadaşım o da öğretmendi aynı bu şekilde aşk evliliği yaptı onlar da ilk buluşma evde gerçekleşti bana çok sağlıklı gelmiyor ama herkesin tarzı bundan sonra sosyal medya veya dışarda görüşürsünüz:)
O da olabilir bilemiyorum. Evet bundan sonra öyle yapsam daha iyi olur 😊

Merhaba ablalarım...
Ben 25 yaşında atanmış bir öğretmenim.
Dün bana görücü geldi. Aracı, çocuğun annesi ve ablaları.. Şöyle ki çocukla ben birbirimizi görmedik. Memur o da ve yaş olarak da bir kaç yaş büyük benden.
Size görücü usulü hakkında sorularım olacak. Cevaplarsanız çok sevineceğim 😊
Geri dönüş ne zaman olur? Olumsuzsa bildirirler mi yoksa sessiz mi kalırlar? Bir daha ki görüşme olursa çocuk da gelir değil mi? Kusura bakmayın çok soru sordum ablalarım yorumlarınız benim için çok değerli teşekkür ederim şimdiden 😊😊
Bence cok mantikli. Bunu diyen ben asiri modern bir aileye sahibim. Ama bilsinler ki davul bile dengi dengine. Gorucu usulu tamamen sizin mantiginiza uyarsa gonlunuze yatar mi diye bakilir.
Ben esimle.severek evlendim. Ailesinden nefret ediyorum. Kultur farki cok kotu birsey esime olan tum sevgimi yitirdi

X