- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- Konu Sahibi Pinkrose14141
Bundan sonra size haber gönderenlerden önce oğlanın fotosunu isteyin.İlk defa görücü kabul ettim ondan sanırım heyecanım
Siz seçin yani onlar değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra size haber gönderenlerden önce oğlanın fotosunu isteyin.İlk defa görücü kabul ettim ondan sanırım heyecanım
Çok teşekkür ederim sağolunLütfen bundan sonra böyle bi ise girişmeyin.
Ben seçilmem seçerim modunda olun.Siz atanmış öğretmensiniz.ideal gelinsiniz. Kıymetinizi bilin:)
İlk görüşmeye kendisi gelmeyip ailesini gönderen erkek, net ana kuzusudur.
Ben de ilk etapta ailelerin uyuşması için gelip tanıiıyorlardır diye düşündüm kendimce.. Ama incitici oluyor bu da çocuktan önce görmeleri falanBence cok mantikli. Bunu diyen ben asiri modern bir aileye sahibim. Ama bilsinler ki davul bile dengi dengine. Gorucu usulu tamamen sizin mantiginiza uyarsa gonlunuze yatar mi diye bakilir.
Ben esimle.severek evlendim. Ailesinden nefret ediyorum. Kultur farki cok kotu birsey esime olan tum sevgimi yitirdi
Kesinlikle öyle yapacağımBundan sonra size haber gönderenlerden önce oğlanın fotosunu isteyin.
Siz seçin yani onlar değil.
Görmedim daha, dönüş de olmadı sizi haberdar edeceğim konuya yazacağımResmini filan görmedinmi hala..
Donüş olmadi sanirim?
Merak ettim
ÇıkmadıNoldu ses çıktı mı görücülerden?
Hayirlisi olsun hakkinizda..:)Görmedim daha, dönüş de olmadı sizi haberdar edeceğim konuya yazacağım
Amin çok sağolunHayirlisi olsun hakkinizda..:)
Görücü kelimesi eğitimli bir hanımefendiye pek yakışmıyor ama bence...
Olumsuzsa dönüş olmayabilir.
25 yaşındaki mesleğin var ne gorucusu yahu ? Kendine bunu neden yaptın?
Öyle görünüyor kendileri bilirGenelde usuleten çok bekletmeden ertesi gün ya da 1-2gün içinde haber verilmesi gerekmez mi? Üzgünüm ama kayınvalide adayınız sizi beğenmemiş ki dönüş yapmadılar, bu kadar gün geçmesine rağmen ses soluğun çıkmaması bunu gösteriyor.
Keşke bu umursamaz tavrınızı en başta gösterseydiniz, erkek tarafı burada 26 sayfalık bir konu olduğunu bilselerdi çok onore olurlardı şahsenÖyle görünüyor kendileri bilir
Merakımdan dolayı bu konuyu açtım sizlerin de görüşünü almak istedim. Yoksa beğenmediler diye karalar bağlayacak değilim. Umrumda değil hiç hem deKeşke bu umursamaz tavrınızı en başta gösterseydiniz, erkek tarafı burada 26 sayfalık bir konu olduğunu bilselerdi çok onore olurlardı şahsen