Görücü geldikten sonra?

Bence cok mantikli. Bunu diyen ben asiri modern bir aileye sahibim. Ama bilsinler ki davul bile dengi dengine. Gorucu usulu tamamen sizin mantiginiza uyarsa gonlunuze yatar mi diye bakilir.
Ben esimle.severek evlendim. Ailesinden nefret ediyorum. Kultur farki cok kotu birsey esime olan tum sevgimi yitirdi
Ben de ilk etapta ailelerin uyuşması için gelip tanıiıyorlardır diye düşündüm kendimce.. Ama incitici oluyor bu da çocuktan önce görmeleri falan

Görücü kelimesi eğitimli bir hanımefendiye pek yakışmıyor ama bence...

Olumsuzsa dönüş olmayabilir.

Ben 2. Üniversitesini okuyan eğitimli bir ‘hanımefendiyim’.Maddi durumum da Türkiye standartlarına göre epey yüksek.Ve evleneceğim zaman görücü usülü evlenmeyi düşünüyorum.Görücü usülü pek çok farklı ülkede evlenmek için uygulanan güvenilir bir yöntem.Sizin görüşünüze göre ‘eğitimsiz’ insanlar mı görücü usulü evlenir??

Keşke bu umursamaz tavrınızı en başta gösterseydiniz, erkek tarafı burada 26 sayfalık bir konu olduğunu bilselerdi çok onore olurlardı şahsen 😂
Merakımdan dolayı bu konuyu açtım sizlerin de görüşünü almak istedim. Yoksa beğenmediler diye karalar bağlayacak değilim. Umrumda değil hiç hem de :KK54:

X