- 3 Nisan 2014
- 36.159
- 147.491
- 798
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Bende kelebek gibiyim insanların laflarını fazla önemserim .. şu kafaya takmayanlar nasıl başarıyor bende onu merak ediyorum..
Onu düşünebiliyorsun ama uygulamaya geçemiyorsun . Benimde işyerinde muhabbetim olan biri vardı . Gitmiş benle ilgili bir olayı başkasına anlatmış . Anlattığı kişinin laflarından İmalarından anladım direk arkadaşa sordum sen ni söyledin diye tabi inkar etti . Ben bu arkadaşın bana yaptığına bir hafta kafayı taktım sonra kendime geldim bir daha eskisi gibi olmamaya karar verdimneden önemsiyorsunuz önemli olan sizsiniz..
görmemiş gibi mi demiş mesela dönüp ay inşallah sizde benim gibi görmemiş olursunuz bir gün diyip kahkayı basmak varken ne diye dertlenip ay dedikodumu mu yaptılar ay şöyle mi diye kendine zehir ederki insan hayatı.. bende bunu merak ediyorum:))
Onu düşünebiliyorsun ama uygulamaya geçemiyorsun . Benimde işyerinde muhabbetim olan biri vardı . Gitmiş benle ilgili bir olayı başkasına anlatmış . Anlattığı kişinin laflarından İmalarından anladım direk arkadaşa sordum sen ni söyledin diye tabi inkar etti . Ben bu arkadaşın bana yaptığına bir hafta kafayı taktım sonra kendime geldim bir daha eskisi gibi olmamaya karar verdim
Aynen valla kafaya taktığımız vakti başka işlere harcasak çok güzel yol katetmiştikha sen söylemediysen o zaman ben söyledim demek diyip mesafeyi koysanız o anda 1 hafta değil 1 gün düşünmezsiniz..
valla böyle herşeyi taksak dert bitmez ki.
canımıza yazık..
Merhaba hanımlar,
Akşam akşam canım çok sıkıldı bende sizinle paylaşmak istedim
İşyerinde orkidem var yaklaşık 10 gün önce hediye geldi çok sevdiğim birisnden
Oda öyle güzel görünüyor ki anlatamam size dolayısıyla bayağı yakından ilgilenmeye çalışıyorum
Ama bakımıyla ilgili pek bir bilgim yok o yüzden sürekli araştırıyorum
Bide çürütürüm diye korkuyorum
Bugün de baktım ki köklerinin rengi yeşildi açılmaya dönmüş öyle olunca çürüyormuş genelde bende o yüzden tereddüt ettim.
Yerini falan değiştirdim
Biraz öncede acaba su döksem mi dökmesem mi diye başına gittim
İşyerinde ki aşçı kadın da odaya geldi aynı zamanda patronun yengesi oluyor kelebek görmemişin bi çiçeği olmuş dedi gülerek
Bana kalırsa odada konuşmadığım bi kız var onunla kendi arasında sohbetini yaptılar ona istinaden böyel bişey dedi çnkü gün içerisinde çiçekle ilgilendiğimi bilmiyor bana dedikodumu yapmşlar gibi geldi
Size sorum ben bu kadının lafına çok bozuldum belli etmedim ama sinirlerim bozuldu işte
Çiçekle ilgilenmek görmemişlik mi ? Diğer kızda alttan alttan kıskıs gülüyo
Ya kadınla arama mesafe koycam kii zaten mesafeliydik 1-2 aydır normal sohbet etmeye başladık
Yada yarın sabah laf arasında sorsam mı yoksa bende laf mı çarpıtsam ?
Merhaba hanımlar,
Akşam akşam canım çok sıkıldı bende sizinle paylaşmak istedim
İşyerinde orkidem var yaklaşık 10 gün önce hediye geldi çok sevdiğim birisnden
Oda öyle güzel görünüyor ki anlatamam size dolayısıyla bayağı yakından ilgilenmeye çalışıyorum
Ama bakımıyla ilgili pek bir bilgim yok o yüzden sürekli araştırıyorum
Bide çürütürüm diye korkuyorum
Bugün de baktım ki köklerinin rengi yeşildi açılmaya dönmüş öyle olunca çürüyormuş genelde bende o yüzden tereddüt ettim.
Yerini falan değiştirdim
Biraz öncede acaba su döksem mi dökmesem mi diye başına gittim
İşyerinde ki aşçı kadın da odaya geldi aynı zamanda patronun yengesi oluyor kelebek görmemişin bi çiçeği olmuş dedi gülerek
Bana kalırsa odada konuşmadığım bi kız var onunla kendi arasında sohbetini yaptılar ona istinaden böyel bişey dedi çnkü gün içerisinde çiçekle ilgilendiğimi bilmiyor bana dedikodumu yapmşlar gibi geldi
Size sorum ben bu kadının lafına çok bozuldum belli etmedim ama sinirlerim bozuldu işte
Çiçekle ilgilenmek görmemişlik mi ? Diğer kızda alttan alttan kıskıs gülüyo
Ya kadınla arama mesafe koycam kii zaten mesafeliydik 1-2 aydır normal sohbet etmeye başladık
Yada yarın sabah laf arasında sorsam mı yoksa bende laf mı çarpıtsam ?
Yok canım ne sakıncası olsunKız kelebek ailenle nasıl oldunuz sormamda bi sakınca yoksa
Kelebekler sende benim gibisin ne burcusunValla bende kendime çok kızıyorum niye bu insanların laflarına bu kadar takılıyorum diye
İstemsizce aklımdan çıkmıyor
Bunu söyleyen kadın da ben dobrayımdır cümlesinin altına sığınan patavatsız aslında
Nerde ne konuşacağını bilmeyen eşinin abisi sayesinde aşçı olmasına rağmen müdürmüş gibi davranan şahsiyet
Dün cevap vermedim bugün durduk yere vermem tuhaf olur haklısınız
O yüzden zamanını bekliyorum uygun bi ara bende yapıştırcam lafı suratına
Salak kafam diyemedimSen de o bile yok diyemedin mi?
yada kıskandığını bu kadar belli etmesen keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?