Görmemişin çiçeği olmuş !

Arkadaşın hemen hemen tüm konuları iş yeri ve çalışanlarla alakalı sıkıntıları, işten ayrılıp başka bir işe girerse, sıkıntıları son bulur diye düşünüyorum.
Ben sizin sadece bu olay nispetince yorum yaptığınızı sandım. Öyle değilmiş iyi ki. Esen kalın:KK200:

Bu kadınla bir gün saç baş kavga edeceksiniz diye korkuyorum kelebek.
Bu kadın seni erken yaşlandiracak.

Bu İnsanlar durup dururken neden insanları kışkırtır anlamam ki? Alt tarafı bir çiçek neyin görmemişliği olabilir?

Çok değer verdiği birinden bir şeker bile alsa insan mutlu oluyor peki o bunu hayatında hiç şeker görmemiş mi yapıyor yani.

Bence o kadını ve çalışma arkadaşını görmezden gel onlarla fazla muhatap olma çiçeğinle de inadına ilgilen demekki bu onları kudurtuyor...
Bu arada orkideler fazla su sevmez çok sık sulama bakayım derken çürütürsün.Hatta annem sprey şişe ile sular orkidelerini direkt su boca etmez öyle de yapabilirsin...

Merhaba hanımlar,
Akşam akşam canım çok sıkıldı bende sizinle paylaşmak istedim
İşyerinde orkidem var yaklaşık 10 gün önce hediye geldi çok sevdiğim birisnden
Oda öyle güzel görünüyor ki anlatamam size dolayısıyla bayağı yakından ilgilenmeye çalışıyorum
Ama bakımıyla ilgili pek bir bilgim yok o yüzden sürekli araştırıyorum
Bide çürütürüm diye korkuyorum
Bugün de baktım ki köklerinin rengi yeşildi açılmaya dönmüş öyle olunca çürüyormuş genelde bende o yüzden tereddüt ettim.
Yerini falan değiştirdim

Biraz öncede acaba su döksem mi dökmesem mi diye başına gittim
İşyerinde ki aşçı kadın da odaya geldi aynı zamanda patronun yengesi oluyor kelebek görmemişin bi çiçeği olmuş dedi gülerek
Bana kalırsa odada konuşmadığım bi kız var onunla kendi arasında sohbetini yaptılar ona istinaden böyel bişey dedi çnkü gün içerisinde çiçekle ilgilendiğimi bilmiyor bana dedikodumu yapmşlar gibi geldi

Size sorum ben bu kadının lafına çok bozuldum belli etmedim ama sinirlerim bozuldu işte
Çiçekle ilgilenmek görmemişlik mi ? Diğer kızda alttan alttan kıskıs gülüyo
Ya kadınla arama mesafe koycam kii zaten mesafeliydik 1-2 aydır normal sohbet etmeye başladık
Yada yarın sabah laf arasında sorsam mı yoksa bende laf mı çarpıtsam ?
zaten canın sıkılsın diye konuşuyorlar.
duyma boşver

o değil de senin ex sevgilin ne oldu, evlendi mi?

Laf çarpacaksan o an o lafın üzerine çarpacaktın, daha sonra bi gereği yok Can'ım.
Hatta söylememen iyi de olmuş, duymazdan gel, amaaaan derdin onlar olsun boşver .

Merhaba hanımlar,
Akşam akşam canım çok sıkıldı bende sizinle paylaşmak istedim
İşyerinde orkidem var yaklaşık 10 gün önce hediye geldi çok sevdiğim birisnden
Oda öyle güzel görünüyor ki anlatamam size dolayısıyla bayağı yakından ilgilenmeye çalışıyorum
Ama bakımıyla ilgili pek bir bilgim yok o yüzden sürekli araştırıyorum
Bide çürütürüm diye korkuyorum
Bugün de baktım ki köklerinin rengi yeşildi açılmaya dönmüş öyle olunca çürüyormuş genelde bende o yüzden tereddüt ettim.
Yerini falan değiştirdim

Biraz öncede acaba su döksem mi dökmesem mi diye başına gittim
İşyerinde ki aşçı kadın da odaya geldi aynı zamanda patronun yengesi oluyor kelebek görmemişin bi çiçeği olmuş dedi gülerek
Bana kalırsa odada konuşmadığım bi kız var onunla kendi arasında sohbetini yaptılar ona istinaden böyel bişey dedi çnkü gün içerisinde çiçekle ilgilendiğimi bilmiyor bana dedikodumu yapmşlar gibi geldi

Size sorum ben bu kadının lafına çok bozuldum belli etmedim ama sinirlerim bozuldu işte
Çiçekle ilgilenmek görmemişlik mi ? Diğer kızda alttan alttan kıskıs gülüyo
Ya kadınla arama mesafe koycam kii zaten mesafeliydik 1-2 aydır normal sohbet etmeye başladık
Yada yarın sabah laf arasında sorsam mı yoksa bende laf mı çarpıtsam ?
Bana da görmemişin çiçeği olmuş gibi geldi:KK48: aşırı ilgiden orkide de bunalmış :KK45:

Keşke bozulmak yerine kocaman gülümseyerek "çiçeğimle ilgilenmek görmemişlikse, evet öyleyim" deseydiniz. Kafaya takmamak lazım böyle şeyleri, gülün geçin

Sen o kadına o kadın sana taktı Kelebek..
İşe başladığından beri bu kadın ile alakalı kaçıncı konun:işsiz:

Bu arada merak ettim orkideyi polis sevgilin mi gönderdi?Barıştınız mı?

Sen çok mu gördün diyeydin. Duyan da her gun orkide gelio sanir kendisine. Tuhaf bu insanlar ya.

Ne dusunuosan aninda soyle bence sonra boyle düşünür dursun. Siz benim arkamdan bunu mu konusuosunuz deseydin cat diye. Onlar dusunseydi.

Dedikodu yaptılarsa bu onların ayıbı. Bırak o kadın düşünsün dedikodu yaptığımı anlamış mıdır diye.

Sizde kendimi gördüm bende butun gereksiz insanlarin gereksiz fikirlerini kafama takarim nefret ediyorum bu huyumdan.. Cicekle ilgilenebilirsiniz hatta isterseniz basinizin ustune koyar gezersiniz kimseyi ilgilendirmez.. İşyerleri dedikodu kazani gibidir zaten sinir oluyorum. Mesafe koyun araniza yokmuş gibi davranin kadina

Canım ya inan okurken güldüm:)) boşver hiç takma.ben anladım seni.İnsanlar acımasız olabiliyor bazen.belkide aşırı değer verdiğini belli etmemelisin.kiskaniyor olabilirler

İyi de banada biraz görgüsüzlük geldi çok özeniyorsan al evine götür yada Banu alkan gibi degajene koy:halay:
Beyaz beyaz orkide:halay:

Back