Görmemişin çiçeği olmuş !

Bende kelebek gibiyim insanların laflarını fazla önemserim .. şu kafaya takmayanlar nasıl başarıyor bende onu merak ediyorum..

neden önemsiyorsunuz önemli olan sizsiniz..
görmemiş gibi mi demiş mesela dönüp ay inşallah sizde benim gibi görmemiş olursunuz bir gün diyip kahkayı basmak varken ne diye dertlenip ay dedikodumu mu yaptılar ay şöyle mi diye kendine zehir ederki insan hayatı.. bende bunu merak ediyorum:))

neden önemsiyorsunuz önemli olan sizsiniz..
görmemiş gibi mi demiş mesela dönüp ay inşallah sizde benim gibi görmemiş olursunuz bir gün diyip kahkayı basmak varken ne diye dertlenip ay dedikodumu mu yaptılar ay şöyle mi diye kendine zehir ederki insan hayatı.. bende bunu merak ediyorum:))
Onu düşünebiliyorsun ama uygulamaya geçemiyorsun . Benimde işyerinde muhabbetim olan biri vardı . Gitmiş benle ilgili bir olayı başkasına anlatmış . Anlattığı kişinin laflarından İmalarından anladım direk arkadaşa sordum sen ni söyledin diye tabi inkar etti . Ben bu arkadaşın bana yaptığına bir hafta kafayı taktım sonra kendime geldim bir daha eskisi gibi olmamaya karar verdim :kahve::halay:

Onu düşünebiliyorsun ama uygulamaya geçemiyorsun . Benimde işyerinde muhabbetim olan biri vardı . Gitmiş benle ilgili bir olayı başkasına anlatmış . Anlattığı kişinin laflarından İmalarından anladım direk arkadaşa sordum sen ni söyledin diye tabi inkar etti . Ben bu arkadaşın bana yaptığına bir hafta kafayı taktım sonra kendime geldim bir daha eskisi gibi olmamaya karar verdim :kahve::halay:

ha sen söylemediysen o zaman ben söyledim demek diyip mesafeyi koysanız o anda 1 hafta değil 1 gün düşünmezsiniz..

valla böyle herşeyi taksak dert bitmez ki.
canımıza yazık..:21:

Senin çiçeğin çok galiba der cirkinlesirdim. Pusuya yatıp ona çiçek gelmesini bekleyin yada susun,sabah bişey derseniz tüm gece düşünmüş gibi olmaz misiniz?

Orkideyle o kadar ilgilenip, başina gitmek mi gerekiyor ikide bir :D
Dikkat cekcek kadar cicekle ugraşmissiniz galiba. Ne yalan soyleyeyim ben olsam bende oyle dusunur gülerdim gizliden ama kalkip görmemişin cicegi olmus demezdim, yorum yapmak gereksiz olmuş.

ne olacak ki boşverin. benim babamın odası çiçek bahçesi gibi insan girince havası değişiyo hemmmm o orkideler ne kadar pahalı o kadın biliyo mu onu :D hediye olarak hep orkide veririm çok tarz havalı mütüşşş bir çiçektir :KK200:

Ben olsam inadına o odaya girdikçe abartı bir şekilde daha bir ilgili davranırdım ki takmadığımı anlasın...

böyle bir lafa alınıp ciddi ciddi ne tepki versem diye düşündüğünüz bir hayat sizin için çok bunaltıcı olmuyor mu:işsiz:

yahu demişse demiş, "dimi x hanım yaaa" der , güler geçerdim.

Merhaba hanımlar,
Akşam akşam canım çok sıkıldı bende sizinle paylaşmak istedim
İşyerinde orkidem var yaklaşık 10 gün önce hediye geldi çok sevdiğim birisnden
Oda öyle güzel görünüyor ki anlatamam size dolayısıyla bayağı yakından ilgilenmeye çalışıyorum
Ama bakımıyla ilgili pek bir bilgim yok o yüzden sürekli araştırıyorum
Bide çürütürüm diye korkuyorum
Bugün de baktım ki köklerinin rengi yeşildi açılmaya dönmüş öyle olunca çürüyormuş genelde bende o yüzden tereddüt ettim.
Yerini falan değiştirdim

Biraz öncede acaba su döksem mi dökmesem mi diye başına gittim
İşyerinde ki aşçı kadın da odaya geldi aynı zamanda patronun yengesi oluyor kelebek görmemişin bi çiçeği olmuş dedi gülerek
Bana kalırsa odada konuşmadığım bi kız var onunla kendi arasında sohbetini yaptılar ona istinaden böyel bişey dedi çnkü gün içerisinde çiçekle ilgilendiğimi bilmiyor bana dedikodumu yapmşlar gibi geldi

Size sorum ben bu kadının lafına çok bozuldum belli etmedim ama sinirlerim bozuldu işte
Çiçekle ilgilenmek görmemişlik mi ? Diğer kızda alttan alttan kıskıs gülüyo
Ya kadınla arama mesafe koycam kii zaten mesafeliydik 1-2 aydır normal sohbet etmeye başladık
Yada yarın sabah laf arasında sorsam mı yoksa bende laf mı çarpıtsam ?

Görmemişlikle hiç alakası yok. Orkide çok güzel bi çiçek ve bakımı kolay değil. Karşı tarafta bi çekememe var. Takma kafana bence.

Bence laf sokmamış yaa, gerçi söyleyiş tarzını bilmiyorum ama. Böyle durumlarda siz de gülün kendinizle alay eder gibi yapın. Eğlenin geçin bence ortada bir sorun yok, çok alınganlık yapmışsınız gibi hissettim yazdıklarınızdan.
Vallahi bayanlar, bu hayatı nasıl kendime dar ederim derdindesiniz yaa tavsiyelere bak

Merhaba hanımlar,
Akşam akşam canım çok sıkıldı bende sizinle paylaşmak istedim
İşyerinde orkidem var yaklaşık 10 gün önce hediye geldi çok sevdiğim birisnden
Oda öyle güzel görünüyor ki anlatamam size dolayısıyla bayağı yakından ilgilenmeye çalışıyorum
Ama bakımıyla ilgili pek bir bilgim yok o yüzden sürekli araştırıyorum
Bide çürütürüm diye korkuyorum
Bugün de baktım ki köklerinin rengi yeşildi açılmaya dönmüş öyle olunca çürüyormuş genelde bende o yüzden tereddüt ettim.
Yerini falan değiştirdim

Biraz öncede acaba su döksem mi dökmesem mi diye başına gittim
İşyerinde ki aşçı kadın da odaya geldi aynı zamanda patronun yengesi oluyor kelebek görmemişin bi çiçeği olmuş dedi gülerek
Bana kalırsa odada konuşmadığım bi kız var onunla kendi arasında sohbetini yaptılar ona istinaden böyel bişey dedi çnkü gün içerisinde çiçekle ilgilendiğimi bilmiyor bana dedikodumu yapmşlar gibi geldi

Size sorum ben bu kadının lafına çok bozuldum belli etmedim ama sinirlerim bozuldu işte
Çiçekle ilgilenmek görmemişlik mi ? Diğer kızda alttan alttan kıskıs gülüyo
Ya kadınla arama mesafe koycam kii zaten mesafeliydik 1-2 aydır normal sohbet etmeye başladık
Yada yarın sabah laf arasında sorsam mı yoksa bende laf mı çarpıtsam ?

bence laf çarpmayı boşver, kafana taktığına değmez, evet insan bir çiçeği çok sevebilir bakmaya doyamayabilir, hatta bin tane hikaye de atabilir çiçekle ilgili, bu insanları neden rahatsız eder anlamam, kime ne, kıskançlıktan başka bişey değil

Valla bende kendime çok kızıyorum niye bu insanların laflarına bu kadar takılıyorum diye
İstemsizce aklımdan çıkmıyor
Bunu söyleyen kadın da ben dobrayımdır cümlesinin altına sığınan patavatsız aslında
Nerde ne konuşacağını bilmeyen eşinin abisi sayesinde aşçı olmasına rağmen müdürmüş gibi davranan şahsiyet
Dün cevap vermedim bugün durduk yere vermem tuhaf olur haklısınız
O yüzden zamanını bekliyorum uygun bi ara bende yapıştırcam lafı suratına

Kız kelebek ailenle nasıl oldunuz sormamda bi sakınca yoksa
Yok canım ne sakıncası olsun
Ailemle aynı valla babam hala maaşımın kredinin peşinde
Ağustos da zam bekliyordum evdekilerde biliyodu 1 hafta önce maaşımı almama rağmen dün babam durduk yere maşına zam geldi mi diye soruyor
Sanane ya sananeeee !
Kasımda kredim bitecek bana yeni kredi çektirme peşinde
Onun harici işyerinden de 3000 tl borç aldım maaşımdan kesiliyor her ay hepi topu 3 ayda 600 veerebildim

Valla bende kendime çok kızıyorum niye bu insanların laflarına bu kadar takılıyorum diye
İstemsizce aklımdan çıkmıyor
Bunu söyleyen kadın da ben dobrayımdır cümlesinin altına sığınan patavatsız aslında
Nerde ne konuşacağını bilmeyen eşinin abisi sayesinde aşçı olmasına rağmen müdürmüş gibi davranan şahsiyet
Dün cevap vermedim bugün durduk yere vermem tuhaf olur haklısınız
O yüzden zamanını bekliyorum uygun bi ara bende yapıştırcam lafı suratına
Kelebekler sende benim gibisin ne burcusun

Back