• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görgüsüzlük sinirden ölüyorum

Ohooooo sizin işiniz var bunlarla. Hem haftada iki-üç kere çık çık gel, hem elin kolun bomboş olsun, hem lap diye mutfağa dal dolapları karıştır ne bulursan oracıkta gövdeye indir yağmalar gibi, hem de oğlunun cüzdanını aç içinden para al. Süpermiş ya, ne güzel hayat! Eşiniz çok net bie dille uyarsın, kocaman herifin mutfakta ne işi var gelini iş yaparken, hem de sağı solu kurcalıyor, kıyınızda köşenizde ne varsa bulup çıkarıp yiyor! Çok sinirlendim ya. Eşiniz uyarsın, bu görgüdür, iş eşinizde bitiyor. Yoksa daha çooook uğraşırsınız böyle:KK35:
abla anlatamıyorum evimi karıştırıyorlar inanın ikram ederim herkes bilir bu yönümü sakınmam ama insan çekinir yahu düşününki bu adam eşimin vcüzdeanı görünce 10 tl alıp buda benim harçlıgım olsun diyen bir adam

Madem böyle rahat davranan insanlar, baba afiyet hoş olsun deseydin, içerde eşin sorunca da babam yemiş ama torunu mızmızlanıyor sabahtan beri kavun diye, şimdi dedesi alır gelir hemen kıyamaz torununa falan deseydin gider alırdı heralde.

*Bide eşin ve oğlun kavun hayalini kuruyorlardı alır almaz kesip yeseydiniz niye bekletiyorsunuz dolapta :KK45:
eşim geç geldi zaten ben de kavunu alalı 1 saat olmamıştı daha

Ohooooo sizin işiniz var bunlarla. Hem haftada iki-üç kere çık çık gel, hem elin kolun bomboş olsun, hem lap diye mutfağa dal dolapları karıştır ne bulursan oracıkta gövdeye indir yağmalar gibi, hem de oğlunun cüzdanını aç içinden para al. Süpermiş ya, ne güzel hayat! Eşiniz çok net bie dille uyarsın, kocaman herifin mutfakta ne işi var gelini iş yaparken, hem de sağı solu kurcalıyor, kıyınızda köşenizde ne varsa bulup çıkarıp yiyor! Çok sinirlendim ya. Eşiniz uyarsın, bu görgüdür, iş eşinizde bitiyor. Yoksa daha çooook uğraşırsınız böyle:KK35:
uyarınca küsüp beddua ediyorlar

Kavunu oğlana almıştım mı dedin. Asıl görgüsüz sizsiniz kusura bakmayin. Bu sicaklarda ben de gayet oturunca bir tam değil ama yarım kavun yerim. Madem evine gelen giden çok sen de bir tanecik kavun değil üç dört tane al.
Ne kadar tuhafsınız.
son paramdı alalı 1 saat olmamıştı dolaba koydum evet böyle dedim çünkü evladım hayalini kuruyordu geceden beri neyuse sagolun görüşünüz için

günahımı alıyorsunuz
ben sizi çok iyi anlıyorum, zira aynısı olmasa da benzer görgüsüzlükler ben de yaşadım, bir şey desen eşin surat yapar, demesen tepene çıkarlar ama tahammül edilmesi zor bence seninkiler, yerinde olsam bundan sonra bu tarz şeyler yapınca net olarak ben onu çocuğum için almıştım, verin ben herkesin yiyeceği şekilde ayarlayım diyin. Adama bak ya.. kimseyi düşünmüyorsan bari torununu düşün, son lokmasına kadar teklifsiz yenir mi. bence mutfak bir kadının en özel alanlarından birisi, herkes o buzdolabını açıp içinden bir şey almamalı.

çıkın bir kavun daha alın,ya da kayınpedere söyleyin,oğlanın canı istemişti.şimdi çıkamam ,siz çıkıp alabilir misiniz diyin.
ayrıca,kayınpederinizin bir rahatsızlığı olabilir,yanılmıyorsam,alzheimer hastalığının belirtilerinden biriydi bu.çok yemek ve doyduğunu anlamamak.
hep böyleydi

Ben şöyle düşünüyorum şimdi bak
Sen buraya yazdığına göre
Ya elinde güzel bir telefonun
Yada bilgisayarın var
Veyahutta iş yerinden yazıyorsan işin var
Telefon desen hadi abartarak söylüyorum bin lira
Bilgisayar ise 3 bin liradır
Aylık internet faturası 50 lira olsun
Yani hangi yönden baksak
10 liranın problem olduğu bir evde yaşamıyorsunuz

Yahu ne alakası var? Belki biri verdi, belki eli bolken aldı şimdi sıkıntısı var? Bu yönlerden neden bakmıyorsunuz?

böyle insanlarla aynı apartmanda olma sakın
eşinde birşey yapamaz
insanlar gelir ne yemeğin var bakar yer gider

ayrıca yesin ne olacakcılar bence Allah korusun ama başınıza gelmeden bilemezsiniz

benim bir tanıdığımda eşi uzakta çalışıyor kadın çocuklarıyla annesinden, ayda bir gelen eşinden geçinmeye çalışıyor kv kayınları yemek yokken kapısını çalmaz çocuk hasta özel bakıma ihtiyacı var çocuğunu hastaneye götürdüğünde okuldan gelen çocuğunun karnını doyurmazlar ama kadının annasi gidince onlardan çıkmıyorlar çünkü annesi poşet poşet yemişlerle giderdi, kadın misafirine börek hazırlardı kapıdan 5 dakika çıktığında tabağa biraz koyup tepsiyi yukarı çıkarırlardı kadın artık kızıyor misafir için yaptığımı biliyorsunuz dokunmayın diyor ama nafile
he oğlu ilk hastalığı çıktığında tedaviler vs. için uğraştıklarından evlerinde yiyecek yoktu eşi dışarıdaydı kapılarını açmadılar kayınları çikolatalar yerken 7 yaşındaki çocuğuna anneannene söyle gelince alsın diyorlarmış gülüp hayvanlar
ve engel olamıyordu

görgüsüzlük var ise ne yaparsan yap önlem alamazsınız

size tavsiyem kesinlikle aynı apartmana gitmeyin, daha beter olabilir şahit olmuş biri olarak söylüyorum

uyarınca küsüp beddua ediyorlar
Uyarmıcaksın canım benim. Sen orta yolu tutturamıyorsun sanırım. Önlerinden pat diye alcaksın. Tatlı dille izah ediceksin. Eger beddua ederlerse aglar gibi yapıp ben size kötülük mü yaptım diceksin. Biraz politik ol.
Bende olamiyorum ama insanlar var ya tatlı diliyle milleti dövüyor resmen. Öyle insanları çok begeniyorum çünkü insanoglu bundan anliyor

Belki bazılarınız inanmayabilir ama 4,5 kiloluk kavun , 5 kiloluk karpuz hiiiç farketmiyo , yiyen öyle bir yiyor ki kimse yaşamadan bilmez
Sargoz fırsat verme diycem ama , karşındaki insan bir nebze olsun anlayışlı olmadıktan sonra , sen ne yaparsan yap işe yaramaz S Sargoz

Ya neden yemesin Allah için
Bir çikolata yaaa 50 kuruşluk
Yiyorlarsa söyle oğluna
Sende bir tane alma
Bu ne cimrilik yahu
eski kopnularımı okursan ne demek istediğimi anlarsın günahımı alıyorsunuz gercekten

Canım madem onlar çirkef sen niye pasifsin ? Bana bu saygısızlığı yapan adamin önünden gider o kavunu da o çikolatayı da alir eklerim : "babacim bunlar torununuza ait biz yemiyoruz siz de yemiyeceksiniz"
anlamazlar ki arsızlar

dün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
B,i tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim .
Ogluma dogaramak için dolaba koymuştum. Akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı.
Bende yardım edEyim dedi zannettim ki dograyacak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi. Bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim.
ama acayip gerildim çocugun çikolatasını da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar
SONRA İÇERİ GEÇİNCE Bİ KAŞIK KAVUNU YEDİM Kİ SORMAYIN DEDİ
eşimde nerede yedin baba benimde epeydir canım istiyordu sargoz almış gerçi ya dedi
kp der burda yedim dedi
eşim suspus oldu rengi falan değişti çünkü taa sabahtan istemişti işten gelirken denk gelmez sen çıkacaksın al diye
kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdi ben dışardayken
eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim e
şimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
ASLA CİMRİ YEMEK SAKINAN BİRİ DEĞİLİMDİR AMA BÖYLE OLUNCA SİNİRİM BOZULUYOR

Ne ayıp şu yazdıklarınız. Pasta yemişler de kavun yemiş de. Zaten kp in senin evine geldiğinde kavunu kesip hep beraber yemeniz gerekirdi. Ya bunlar laf diye anlatılır mı!!! Tamam onunki de ayıp dolabı açması ama demek ki adam rahat ve samimi. O görünce kavunu dur baba getireyim içeri servis edeyim demen lazım. Alt tarafı kovun ya. Ya da başka birşey olsa ne olacak. Bence görgüsüzlük sizde de var.,

Bunun cimrilikle alakası yok cnm. Kp maşallah boğaz sağlammış. Ailede kıtlık mı var acaba. Bide hep gelirler mi böyle hep geliyorlarsa sizin evin bütçesine yazık

iyi de etsin beddua

şimdi bir atasözü yazacağım da hakaret olarak algılanacak

yani etsin beddua küssün siz de huzurla yaşayın

madem o kavun o kadar önemli idi azıcık cazgır olsaydınız

ben mesela hepsini yemez nasılsa derdim zira yiyemez ama sizinkinde o potansiyel varmış

anında alıp X çok istedi zaten son paramla aldım ona da ayıralım deyip yapışsaydınız yani

bir de kaşıkla yedi demişsiniz de yarıya kesmiştir her halde kaşıkla nasıl yer yoksa

hemen kalan yarıya atlamalıydınız

bu adam değişmez tek çözüm pasifliği bırakıp ailenize sahip çıkmaz

küserse küssün eşin küserse o da gitsin babasının yanına

size yararı yok adamın size, o zaman hiç olmazsa zararı olmaz

Back
X