Basbakan bir kisiyi ensesinden kavriyor ve
" niye kaciyorsun lan gel bakalim istifa et diyordun" diyor..
Asagilik utanmazlar bakin bu sözü nasil carpitmis " ne kaciyorsun lan israil dölü" dedi.. Allah islah etsin sizi, o iftiraci diliniz dursun..
Basbakanin ensesinden kavradigi kisi bile tv ye ikip " cok fazla provakatör vardi, provakatörlere uyduk, ortam gerildi" diyebiliyor..
Ama utanmaz arlanmazlar cikmis " basbakan 14 yasindaki bir genc kizi kolunun altina alip yumrukladi" diye iftira edebiliyor, Allah kalbiniz kurusun...
Ayrica yine sakin kalmis Basbakan, yüzlerce canin gittigi bir yere, cevre illerden özellikle Izmir den yüzlerce provakatör gidip, ölüm üzerinden rant saglamaya calisiyor, o felaketin ortasinda yine sakin kalmis.
Sarigül ün yumruk atma videosuna bile " kesin olarak gözükmüyor, sadece elini kaldirmis" diyenlere bakin hele..
Evet Basbakan yinede sakinligini korumaliydi, keske sakin olsaydi, keske bu provakatör, bu insanligini yitirmis ölüm sevicilere karsi " ya Sabir" deyip sakin kalabilseydi...
Ama sunuda söyleyeyim ben olsam bu kadar sabredemezdim..Coktan birakirdim " ne haliniz varsa görün, yine eski sürünen Türkiye ye dönün" der cekip giderdim ama o kendisine güvenen ve gözlerinin icine bakan milyonlarca insan icin sabrediyor..
Bunlar gazeteci falan filan degil, bunlar gözü dönmüs kaos, kargasa ve felaket sevicileri..
Bakin adam 1 mayista atmis bu twiti
Adam diyor ki, " MAnisa, izmir ve cevresinde üiümleri kirazlari dolu vurmus maddi hasar varmis ama yetmez, ben daha büyük felaket istiyorum, deprem falan " yani adam maddi zarar yetmez, deprem olsun, felaket olsun, ölümler olsun istiyor..
Ben bu tiyniyetteki insanlardan herseyi beklerim, herseyi yapar bunlar, ölümleride kullanir, ölüm olmaz ise ölüm olmasinida saglar, provakasyonda yapar yani herseyi yapar..
Birde gazeteci diyor bunlar kendilerine..
Bakin kendine gazeteci diyen bu ahlaksizlar baska nasil kullanmis bu aci felaketi..
Bakin bu kiside ayni gazeteden..Yillar önce Basbakan bir marketten alisveris yaparken cekilen ve ödül alan bir resmi paylasip " basbakan cemaatin marketine siginarak kurtuldu" diyebiliyor..
Bunlar yine ufak tefek yaptiklari, hele bir okumaya baslayin insanin nevri dönüyor.
Zaten amac ne maden iscileri, ne ölenler, ne iscilerin calisma sartlarinin düzelmesi ne o ne bu, tek bir amaclari var, oda Basbakani indirebilmek..
Onun icin insanliktan cookkk uzak bir sekilde ölümleri önlerine alip rant icin kullaniyorlar..
Bakin bunlarda iste Basbakan in sabrinin tasmasina neden olan o provakatörlerin zihniyetindekiler..
Yani AKP ye oy vermistiler ölsünler bir zahmet..
Iste bu zihniyettekiler yüzünde Türkiye acisini yasayamadi..
Oysaki en büyük suc önce isverende
Cünkü kanun koyucu 2012 de kanunu koymus..
2 sene icinde 5 kez denetimci göndermis, en son 2014 mart ayinda denetlenmis...
Türkiye de ki sendikalari yok say zaten, tek bildikleri eylem düzenlemek..
2012 de yapilan düzenlemenin uygulamaya gecmesini engelleyenler simdi hicccc üzerine alinmiyor..
Hükümetin süratle
cikarilan o yasayi uygulamaya koymasi gerekir, arkasindan iyilestieme icin ne gerekliyse yapmalidir ve bu sefer engeleyenleri en agir sekilde ikaz etmelidir..
Ölümleri kullanan provakatörlere gelince, sizler hep sürünen zavallilar olarak kalacaksiniz..