Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Cok uzuluyorum arkadasim gozlerim dolu dolu oluyor gunlerdir 3-4 saat anca uyuyabiliyorum ve hala uyku yok gozumde ..

Nasil rahat uyuyabiliyorlar bilmiyorum..

Uzun yazarsam içi dolu sanılır düşüncesi ile çok zahmet etmişsiniz. Size sizin üslubunuzla cevap veremem , karakterime ters.

Ölü sevici demişsiniz ya hani o lafı telaffuz eden ve hafızanıza kazıyan aşağıdaki tweet olmasın.

https://www.google.com.tr/url?q=htt...9QEwAQ&usg=AFQjCNFactk8yF_cjSOxU9hC4xm5PkPU-w

" ne haliniz varsa görün, yine eski sürünen Türkiye ye dönün" ülkenin neyi vardı neyi gitti tek tek , cilt cilt yazabilirim size. Maddi kayıpları el birliğiyle çalışıp yerine koyarız da giden canlarımızı yerine koymak mümkün değil weiss. Canlar gitti , canlar . Maden ocağında şehit oldular , o ocakta nur içinde yatacaklar weiss ; biz yataklarımızda uyurken.

Uyku tutuyor mu seni weiss ?

Hayatını kaybeden insanlarımız için yürüyor insanlar. Madden veya manen kendi hakkını arayamayacak tek bir kardeşimiz kalmasın diye yürüyor insanlar.

Başlıklara gelir bunları yazarım sonra da konu kapatılır yönetim tarafından veya insanlar benim yazdıklarıma dayanamaz hakaret eder ve banlanırlar diyeyse çabanız nafile.

Cok uzuluyorum arkadasim gozlerim dolu dolu oluyor gunlerdir 3-4 saat anca uyuyabiliyorum ve hala uyku yok gozumde ..

Nasil rahat uyuyabiliyorlar bilmiyorum..

hep o haldeyiz. şöyle hüngür hüngür ağlamak istiyorum bazen ama sanki o bile orada acısı olanlara saygısızlık gibi geliyor. hep böyle boğzımda bir düğüm gözüm yaşlı dolaşır oldum. izlemeyeyim diyorum o da olmuyor.

şimdi bence kimse uyuyamıyor. bir çok insan oylarıyla bu katliama ortak olduklarını anladı. kimisi anladı anlamamazlıktan gelmeye çalışıyor. bak o yaşlı adam gibi safça inanıp vermiş oyunu. dün ahmet hakan ın programında bir genç enerji bakanına "geçti artık sizi dinleme zamanı geçti" diye bağırdı.
keşke bu kadar büyük bir acı yaşamadan anlasalardı.

futbol taraftarı gibi parti tutanlara yapacak bir şey yok. böyle bir ihmalde çocuğu ölse, hükümet napsın diyecek insan da vardır.

büyük ihmal çünkü. ne demek maliyeti 130-140 dolardan 30 civarına çekmek. gözü doymaz adam bir de tvlere çıkıp demeç vermiş, bir kaza olsa 500 kişiyi günlerce madende sağ tutacak güvenli odalarım var diye yalan atmış.

o odalardan 20 tane olsa kurtulurmuş hepsi ve maliyeti 5 milyon dolar.

bankada o adamın hesabında 5 milyon doları olsun diye öldü bunca insan.

Madenciler bu akşam programda bin tane sorundan bahsettiler. Hepsi ayri bir suç duyurusuydu resmen.

hiç sorma. benim içimi en çok yakan kolu kopan adamın konuşmasıyla bir de sendikaların bunları nasıl ezdirdiği oldu. bu ülkede neye güveneceğiz? baksana okutmadan imzalatıyorlarmış iş sözleşmelerini.

weiss hala anlayamamış olayı kendini o kadar çok ispatlamaya çalışıyorki dolu dolu yazmış işte

Herkes kendi düşüncesini söylüyor,niye seni her seferinde birileriyle bi savaş halinde buluyorum?

bu kadar mı zor bu hepimizin acısı demek

Her şeyi başbakandan biliyolar, her şeyi ona yüklüyolar diyenler var kimden hesap soracaktık mahallenin bakkalından mı acaba?
Sanırsın başbakan akrabaları öyle de böyle de hatasıyla kabul ediyolar, laf söyletmiyolar. O bu ülkenin başbakanı farkında olmayanlar bi'an önce farketsin bence yorumlar komik bi'hal alıyo zira.

Canım benim, bana özelden yaptığın uyarıyı lütfen unutma..Rica ederim..görmezden gelelim şu şahsı..Onun derdi yitip giden canlarımız değil..Lütfen..

Kibleyin gitsin hakaretlerini.

Acımız çok büyük. İlk günden beri uykum yok. Dayanılır bir acı değil. Bizler günübirlik gözyaşı akıtıyoruz ama ateş düştüğü yeri yakıp, yıkıyor. Eşleri, evlatları, daha doğmamış evlatları, anaları, babaları şuan ne derlerse desinler hoş görmek lazım. Müslüman hoşgörülü olmalıdır. İnsanların ciğeri yanıyor. Daha bedenlerine bile ulaşılamadı birçoğunun.
Kayıtsız şartsız, gözlerine bir perde inmiş misali RTE'na hak veren insanları da anlamam mümkün değil. Ülkenin geleceği için iyi şeyler yapacağına inandığımız bir partiye oy vermek her bireyin en doğal hakkı,oyunuzu da veriyorsunuz zaten. Ama aklanıp, temize çıkmadan sanki 24 saat yanındaymış, yüreğinin, aklının içini okuyormuş gibi her yaptığını onaylamak çok büyük yanlış. Daha aralık operasyonu ile ilgili aklanmadı, üstelik sesin kendisine ait olduğunu inkarda etmedi.Suriye'ye girmek için kendi askerimizi öldürme, ülkemize füze gönderme planları ses kayıtlarıyla ispatlandı. Bu son olayda videoda birini dövdüğü görülüyor. Üstelik danışmanıda işlerin yakınlarından birini tekmelerken görüntülendi. Bu ölümlere güzel ölmüşler diyor bakanları, bakara süremizi makaraya alıyorlar.Biraz düşünün, Allah rızası için!
Televizyonda seyrederken bile sağ kurtulanları görünce alınlarından öpesim geliyor. Ama kıyafetleri kirlenmesin diye tv seyreder gibi duyarsızca seyrediyorlar. Bir başbakan, cumhurbaşkanı, bakan, muhalefet partisi lideri, bu ülkeyi yöneten yada yönetmek isteyen biri. İlk günden itibaren o alandan ayrılmamalıydı. Takım elbiseleri üstüne çekip gitmemeliydi oraya. Orada kurtarma faaliyetlerinde kadın, erkek yüzlerce kişi aç, susuz, yorgun, bitkin, kederli bir şekilde gece gündüz bekliyor, üstelik çoğu gönüllü! İçlerinde hamile olanlarda var. Ama parasını alarak çalışan işçi, memur sınıfının işini yaparken ölmesi kaderi! Onlara göre ölüm bir tek garibana kader. Çünkü kendileri onlarca korumayla dolaşıyor.
Yüce Allah'ım gizli kapılar arkasında olanları da bilir, görür, duyar. Herkesin hakkında hak ettiği neyse onları yaşamalarını nasip eder inşallah.
283 CAN GİTTİ ! RABBİM MEKANLARINI CENNET EYLESİN. AİLELERİNE SABIR VERSİN.

Canım benim, bana özelden yaptığın uyarıyı lütfen unutma..Rica ederim..görmezden gelelim şu şahsı..Onun derdi yitip giden canlarımız değil..Lütfen..

Kibleyin gitsin hakaretlerini.

Teşekkür ederim Med. Yazdıklarını okumayan veya weiss ne uzun yazdı vay be diyen tek bir forum kullanıcısı var ise aslında ne yazdığının gözden kaçmaması için çabam. Kalanlar için neler yapılabilir , neler yapılmalı onları ayrıca yazacağız. Hatta yer yer yazıyoruz da. Madde madde çalışmalıyız üstünde. Meclis e ulaşmasını sağlamalıyız Med.

Bugün ağlayıp yarın geçti gitti diyenlerden olmamak için ...

Son düzenleme:
Ya basbakan evine sigdiramadigi paralari somaya verse ya Allah Allah o da bi dertten kurtulsun iste cok dert olmustu paralari sigdirmak

Çok haklısın...

ailede sokakta okulda iş yerinde ezilen insanların tipik hayata bakışı değil mi bu?

bir lider gelir ya sever ya nefret eder bizim millet. halbuki bana hizmet ederse hoşuma gittiği sürece oy veririm, etmezse de oy vermem diye bakmamız gerekirken, "seviyoruz" veya "nefret ediyoruz."

bir parti lideri sevilmez ki. işte bizim insan sevince "sonuna kadar savunma" ihtiyacı içinde oluyor. weiss görmüyor mu, duymuyor mu yaşananları. ama rte'yi seviyor. insan sevince hemen savunma mekanizması devreye girer, objektif olamaz.
şimdi o kendne şöyle bir bakış açısı geliştiriyor: canım başbakan mı yaptı? ihmal varsa şirketindir. önerge? rte'nin açıklamasına inanmayı tercih ediyor. ben eminim okumamıştır bile o önergeyi. 287 resmi açıklamaya bile kesin inanıyordur.

o zaman şöyle görüyor: tamam acı var ama kader var, müslümanız dua edelim acı var ama başbakanın suçu ne? kaza oldu.
sevince insan inanır çünkü inanmak ister.mantıklı düşünmez.
insanlar aynı tür kazığı kaç kere yedikten sonra sevgililerinden / eşlerinden hala değişmesini umup ayrılmıyor, bir şekilde normalleştiriyor yalanı dolanı evliliklerini sürdürüyor. milletçe çoğunluk böyleyiz biz.

ne kadar güzel yazmışsınız,ama düşünüyorum kulak duyuyor,göz görüyor nasıl hala savunabiliyorlar,israil dölü dememişte "gel bakıyım buraya istifa et diyordun ya" demiş,nasıl bi savunma bu? sanki normalde söylemek istediği çok güzel bir şeymiş gibi savunuyorlar kızdığım bu,besbelli orda karşısındaki insana nefret duyan bi insan var ayy yok anlayamıyorum cidden nasıl bu hale gelebildik biz

Arkadasim gercekten sIkintidan agzimin icinde yaralar cikti ben agliyorum valla dayanamiyorum simdiden icimden atmaliyim ki taziyede gorevliyiz psikologlar olarak somada haftaya o zaman dik durayim..

Bir seyleri degistirecek mi? Cok umudum yok ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…