Zalimliğinin hesabını elbette ödesin. Ödeyecek de ama linç edilmesin, demek istedim ben. :)
Çünkü biz onu kinci ve linçci zihniyetinden dolayı sevmiyoruz zaten.
Ancak, yaptıklarının hesabını bir bir vermeli.
Basbakan bir kisiyi ensesinden kavriyor ve " niye kaciyorsun lan gel bakalim istifa et diyordun" diyor..
Asagilik utanmazlar bakin bu sözü nasil carpitmis " ne kaciyorsun lan israil dölü" dedi.. Allah islah etsin sizi, o iftiraci diliniz dursun.. Basbakanin ensesinden kavradigi kisi bile tv ye ikip " cok fazla provakatör vardi, provakatörlere uyduk, ortam gerildi" diyebiliyor..
Ama utanmaz arlanmazlar cikmis " basbakan 14 yasindaki bir genc kizi kolunun altina alip yumrukladi" diye iftira edebiliyor, Allah kalbiniz kurusun...
Ayrica yine sakin kalmis Basbakan, yüzlerce canin gittigi bir yere, cevre illerden özellikle Izmir den yüzlerce provakatör gidip, ölüm üzerinden rant saglamaya calisiyor, o felaketin ortasinda yine sakin kalmis.
Sarigül ün yumruk atma videosuna bile " kesin olarak gözükmüyor, sadece elini kaldirmis" diyenlere bakin hele..
Evet Basbakan yinede sakinligini korumaliydi, keske sakin olsaydi, keske bu provakatör, bu insanligini yitirmis ölüm sevicilere karsi " ya Sabir" deyip sakin kalabilseydi...
Ama sunuda söyleyeyim ben olsam bu kadar sabredemezdim..Coktan birakirdim " ne haliniz varsa görün, yine eski sürünen Türkiye ye dönün" der cekip giderdim ama o kendisine güvenen ve gözlerinin icine bakan milyonlarca insan icin sabrediyor..
Bunlar gazeteci falan filan degil, bunlar gözü dönmüs kaos, kargasa ve felaket sevicileri..
Bakin adam 1 mayista atmis bu twiti
Eki Görüntüle 1115811
Adam diyor ki, " MAnisa, izmir ve cevresinde üiümleri kirazlari dolu vurmus maddi hasar varmis ama yetmez, ben daha büyük felaket istiyorum, deprem falan " yani adam maddi zarar yetmez, deprem olsun, felaket olsun, ölümler olsun istiyor..
Ben bu tiyniyetteki insanlardan herseyi beklerim, herseyi yapar bunlar, ölümleride kullanir, ölüm olmaz ise ölüm olmasinida saglar, provakasyonda yapar yani herseyi yapar..
Birde gazeteci diyor bunlar kendilerine..
Bakin kendine gazeteci diyen bu ahlaksizlar baska nasil kullanmis bu aci felaketi..
Eki Görüntüle 1115813
Bakin bu kiside ayni gazeteden..Yillar önce Basbakan bir marketten alisveris yaparken cekilen ve ödül alan bir resmi paylasip " basbakan cemaatin marketine siginarak kurtuldu" diyebiliyor..
Bunlar yine ufak tefek yaptiklari, hele bir okumaya baslayin insanin nevri dönüyor.
Zaten amac ne maden iscileri, ne ölenler, ne iscilerin calisma sartlarinin düzelmesi ne o ne bu, tek bir amaclari var, oda Basbakani indirebilmek..
Onun icin insanliktan cookkk uzak bir sekilde ölümleri önlerine alip rant icin kullaniyorlar..
Bakin bunlarda iste Basbakan in sabrinin tasmasina neden olan o provakatörlerin zihniyetindekiler..
Eki Görüntüle 1115820
Yani AKP ye oy vermistiler ölsünler bir zahmet..
Eki Görüntüle 1115822
Iste bu zihniyettekiler yüzünde Türkiye acisini yasayamadi..
Oysaki en büyük suc önce isverende
Cünkü kanun koyucu 2012 de kanunu koymus..
2 sene icinde 5 kez denetimci göndermis, en son 2014 mart ayinda denetlenmis...
Türkiye de ki sendikalari yok say zaten, tek bildikleri eylem düzenlemek..
2012 de yapilan düzenlemenin uygulamaya gecmesini engelleyenler simdi hicccc üzerine alinmiyor..
Hükümetin süratle
cikarilan o yasayi uygulamaya koymasi gerekir, arkasindan iyilestieme icin ne gerekliyse yapmalidir ve bu sefer engeleyenleri en agir sekilde ikaz etmelidir..
Ölümleri kullanan provakatörlere gelince, sizler hep sürünen zavallilar olarak kalacaksiniz..
Cok uzuluyorum arkadasim gozlerim dolu dolu oluyor gunlerdir 3-4 saat anca uyuyabiliyorum ve hala uyku yok gozumde ..
Nasil rahat uyuyabiliyorlar bilmiyorum..
Hala Tek bir gözaltı, sorgulama, sorumlu, soruşturma bile yok. Maden şirketi sahiplerinin de önüne yattılar galiba !!
Madenciler bu akşam programda bin tane sorundan bahsettiler. Hepsi ayri bir suç duyurusuydu resmen.
Uzun yazarsam içi dolu sanılır düşüncesi ile çok zahmet etmişsiniz. Size sizin üslubunuzla cevap veremem , karakterime ters.
Ölü sevici demişsiniz ya hani o lafı telaffuz eden ve hafızanıza kazıyan aşağıdaki tweet olmasın.
https://www.google.com.tr/url?q=htt...9QEwAQ&usg=AFQjCNFactk8yF_cjSOxU9hC4xm5PkPU-w
" ne haliniz varsa görün, yine eski sürünen Türkiye ye dönün" ülkenin neyi vardı neyi gitti tek tek , cilt cilt yazabilirim size. Maddi kayıpları el birliğiyle çalışıp yerine koyarız da giden canlarımızı yerine koymak mümkün değil weiss. Canlar gitti , canlar . Maden ocağında şehit oldular , o ocakta nur içinde yatacaklar weiss ; biz yataklarımızda uyurken.
Uyku tutuyor mu seni weiss ?
Hayatını kaybeden insanlarımız için yürüyor insanlar. Madden veya manen kendi hakkını arayamayacak tek bir kardeşimiz kalmasın diye yürüyor insanlar.
Başlıklara gelir bunları yazarım sonra da konu kapatılır yönetim tarafından veya insanlar benim yazdıklarıma dayanamaz hakaret eder ve banlanırlar diyeyse çabanız nafile.
weiss hala anlayamamış olayıkendini o kadar çok ispatlamaya çalışıyorki dolu dolu yazmış işte
Herkes kendi düşüncesini söylüyor,niye seni her seferinde birileriyle bi savaş halinde buluyorum?
bu kadar mı zor bu hepimizin acısı demek
Canım benim, bana özelden yaptığın uyarıyı lütfen unutma..Rica ederim..görmezden gelelim şu şahsı..Onun derdi yitip giden canlarımız değil..Lütfen..
Kibleyin gitsin hakaretlerini.
Teşekkür ederim Med. Yazdıklarını okumayan veya weiss ne uzun yazdı vay be diyen tek bir forum kullanıcısının gözünden kaçmaması için çabam. Kalanlar için neler yapılabilir , neler yapılmalı onları ayrıca yazacağız. Hatta yer yer yazıyoruz da. Madde madde çalışmalıyız üstünde. Meclis e ulaşmasını sağlamalıyız Med.
Bugün ağlayıp yarın geçti gitti diyenlerden olmamak için ...
weiss hala anlayamamış olayıkendini o kadar çok ispatlamaya çalışıyorki dolu dolu yazmış işte
Herkes kendi düşüncesini söylüyor,niye seni her seferinde birileriyle bi savaş halinde buluyorum?
bu kadar mı zor bu hepimizin acısı demek
ailede sokakta okulda iş yerinde ezilen insanların tipik hayata bakışı değil mi bu?
bir lider gelir ya sever ya nefret eder bizim millet. halbuki bana hizmet ederse hoşuma gittiği sürece oy veririm, etmezse de oy vermem diye bakmamız gerekirken, "seviyoruz" veya "nefret ediyoruz."
bir parti lideri sevilmez ki. işte bizim insan sevince "sonuna kadar savunma" ihtiyacı içinde oluyor. weiss görmüyor mu, duymuyor mu yaşananları. ama rte'yi seviyor. insan sevince hemen savunma mekanizması devreye girer, objektif olamaz.
şimdi o kendne şöyle bir bakış açısı geliştiriyor: canım başbakan mı yaptı? ihmal varsa şirketindir. önerge? rte'nin açıklamasına inanmayı tercih ediyor. ben eminim okumamıştır bile o önergeyi. 287 resmi açıklamaya bile kesin inanıyordur.
o zaman şöyle görüyor: tamam acı var ama kader var, müslümanız dua edelim acı var ama başbakanın suçu ne? kaza oldu.
sevince insan inanır çünkü inanmak ister.mantıklı düşünmez.
insanlar aynı tür kazığı kaç kere yedikten sonra sevgililerinden / eşlerinden hala değişmesini umup ayrılmıyor, bir şekilde normalleştiriyor yalanı dolanı evliliklerini sürdürüyor. milletçe çoğunluk böyleyiz biz.
hep o haldeyiz. şöyle hüngür hüngür ağlamak istiyorum bazen ama sanki o bile orada acısı olanlara saygısızlık gibi geliyor.hep böyle boğzımda bir düğüm gözüm yaşlı dolaşır oldum. izlemeyeyim diyorum o da olmuyor.
şimdi bence kimse uyuyamıyor. bir çok insan oylarıyla bu katliama ortak olduklarını anladı. kimisi anladı anlamamazlıktan gelmeye çalışıyor. bak o yaşlı adam gibi safça inanıp vermiş oyunu. dün ahmet hakan ın programında bir genç enerji bakanına "geçti artık sizi dinleme zamanı geçti" diye bağırdı.
keşke bu kadar büyük bir acı yaşamadan anlasalardı.
futbol taraftarı gibi parti tutanlara yapacak bir şey yok. böyle bir ihmalde çocuğu ölse, hükümet napsın diyecek insan da vardır.