- 16 Haziran 2011
- 14.846
- 62.133
yok canım kafasını koltuğunun altına alıp yumruklamamış eksik bilgi birde yere yatırıp üstünde zıplamış hey Allahım yaa tokatı yiyen kişi bu akşam ana haberde konuştu delikanlı ortamın ve kargaşanın nasıl hat safhada olduğunu anlattı provakatörler çok sayıdaydı dedi görüntülerde yayınladı tokatı yiyenin gösterdiği anlayışı siz gösteremiyorsunuz orda tc nin başbakanın linç edilse bir keyifle ohh çeker üzerine birde kahve içerdiniz değilmi....
Paylaşılan videolarda olay ayan beyan ortada iken bu cümleleri nasıl kurabiliyorsunuz inanın anlayamıyorum , anlamak istemiyorum. Tokadı yiyen diyorsun ya tokattan fazlasını korumalardan yediği ayan beyan görünüyor farkındasın değil mi ?
Burada yazmak kolay , düşünmek zor. Biz bu akşam evlerimizde oturmuş yazarken , anamıza babamıza, kardeşimize , evliler eşine , anne babalar evlatlarına sarılırken provakatörler demek hangi düşüncenin sonucudur ?
Provakatör diyorsun ya hani ; gel bir örnek vereyim sana. Tek bir örnek ! O ateş düşen ev senin evin olsa idi , ocağın başında dualarla bekleyen çıkan her cenazede yanındaki arkadaşının acısıyla acın dağlanırken inşallah benim eşim , babam , abim , kardeşim sağdır diye dua eden olsa idin tepkin ne olurdu ?