Başbakan gerçekten tokat attımı atmadı mı görüntülerde net değil o yüzden bu konuda yorum yapmayacağım.
Söz konusu olaydaki kızın tepkisine hakveriyorum. Yerinde olsam sanırım bende benzer bir tepki verirdim.
Tokat attığı görünüyor da kime attığı görünmüyor.
bu haber doğrumu sizce
?tokat attığı görünüyor da kime attığı görünmüyor.
bu haberin tamamen yalan olduğu açık,neymiş kızın kafasını koltuk altına alıp vurmuş bu kadar piskopat biri ülkeyi değil kendini yönetemez.ülkeyi nereden nereye getirdiğine bir bakmak yeter.haince her fırsatta şahsına saldırıyorlar,ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.
Evet,tabi,kesin çok büyük tahrik vardır.Yoksa hiç öyle durup dururken birine saldıracak yapıda bi insan değil kendisi.Fıtratında yok...Ben bu kazanın da dış mihrakların işi olduğunu düşünüyorum zaten.Hükümeti yıpratmak için yaptılar.?
Bende izledim kendisine doğruda biri vurma hareketi yapıyor.bu ne demek?.kim bilir nasıl bir tahrik içindeydi üstelik soma halkı dışındaki dışardan gelen tahrikciler.acımızada saygı göstermeden zehir ve fitne katıyorlar.milli yas ,mili birlik siyasete hayır
Bu dediğinize katılmıyorum ne doktorlardan öğretmenlerden okumuş insanlardan psikopatlar çıkıyor psikopatları bi görüste anlıyamazsınız en normal görünenlerin arasından çıkıyor mağlesef
Yazımın başbakanla alakası yok