Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...
Başbakan Erdoğan’ın halkın tepkisi sonrası girdiği markette atığı yumruğun tanıkları olayı anlattı.

A+A-
Soma’daki işçi katliamının ardından dün ilçeye gelen Başbakan Tayyip Erdoğan’a yoğun bir tepki gösterilmişti. Erdoğan'ın yumrukladığı kişiye ilişkin çeşitli iddialar sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Evrensel gazetesinden Fatih Polat ve Özer Akdemir'in haberi şöyle:

Bugün konuştuğumuz iki Somalı esnaf kadın, tanık oldukları bir olayı hâlâ etkisinden kurtulmadan anlattılar. İki kadın, Başbakan Erdoğan’ın halkın tepkisi sonrası girdiği bir markette, kendisine “Babamın katilinin burada ne işi var” diyen 15-16 yaşındaki bir kız çocuğunu yumrukladığına tanık olduklarını söylediler.

HÂLÂ DEHŞET İÇİNDEYİM
Yaşadıkları şaşkınlık ve korkunun etkisi geçmemiş olan kadınlar isimlerini vermek istemediler. Üniversitede öğrenci olduğunu ve devlet görevlisi olan nişanlısının başına geleceklerden endişe ettiği için adını vermek istemediğini belirten G.K adlı genç kadın, yaşadıklarını şöyle anlattı. “Yeşil Portakal adlı marketin önündeydik babamla. Başbakana yoğun bir tepki vardı. Korumalar, polisler o arbede, protesto sırasında bizim bulunduğumuz yere doğru yöneldiler. Başbakan da ortalarındaydı. Biz bunun üzerine babamla ve aynı işyerinde çalıştığımız ablayla marketin içine girdik. Başbakan manav reyonun olduğu yere geldiğinde genç bir kız, 15-16 yaşlarında, “babamın katilinin burada işi ne” diye bağırdı. Bunun üzerine Başbakanın kızın başını koltuğunun altına alarak yumruklarıyla defalarca vurduğunu gördüm. Kız “yapma Abi” diyordu. Ben böyle bir şey görmedim. Dehşet içinde kaldım. Bir Başbakan nasıl böyle bir şey yapabilir, bu neyin kini diye. O gün ve tüm gece bu gördüklerimin şokunu atlatamadım. Bu olaylar olurken babam da yanımdaydı. Size bunu anlatırken hâlâ titriyorum ve çok korkuyorum. Nişanlımın, benim başıma bir şeyler gelmesinden korkuyorum”.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ugu_anlatti__15-16_yaslarinda_bir_kiz....html

Başbakan gerçekten tokat attımı atmadı mı görüntülerde net değil o yüzden bu konuda yorum yapmayacağım.
Söz konusu olaydaki kızın tepkisine hakveriyorum. Yerinde olsam sanırım bende benzer bir tepki verirdim.

aynen............................

Tokat attığı görünüyor da kime attığı görünmüyor.

Evet yani, besbelli orda birilerini dövdügünü. Yahu adam bu neyin kibiri? Berkinin annesini yuhladiklarinda iyidi ama degilmi?
Seni yuhlayinca adaletsizlik olup gidipte baskalarini döv demi?

Su noktada gerçekten hangi küfürü saysam az, yemin ederim!

bu haber doğrumu sizce

bu haberin tamamen yalan olduğu açık,neymiş kızın kafasını koltuk altına alıp vurmuş bu kadar piskopat biri ülkeyi değil kendini yönetemez.ülkeyi nereden nereye getirdiğine bir bakmak yeter.haince her fırsatta şahsına saldırıyorlar,ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.

Doğru bile olsa kimse inanmadıktan sonra ne yararı var
Veya çıkıp derler sen kimsinki başbakana katil diyorsun acısını önemsemeden

tokat attığı görünüyor da kime attığı görünmüyor.
?
Bende izledim kendisine doğruda biri vurma hareketi yapıyor.bu ne demek?.kim bilir nasıl bir tahrik içindeydi üstelik soma halkı dışındaki dışardan gelen tahrikciler.acımızada saygı göstermeden zehir ve fitne katıyorlar.milli yas ,mili birlik siyasete hayır

Bu dediğinize katılmıyorum ne doktorlardan öğretmenlerden okumuş insanlardan psikopatlar çıkıyor psikopatları bi görüste anlıyamazsınız en normal görünenlerin arasından çıkıyor mağlesef
Yazımın başbakanla alakası yok

Evet,tabi,kesin çok büyük tahrik vardır.Yoksa hiç öyle durup dururken birine saldıracak yapıda bi insan değil kendisi.Fıtratında yok...Ben bu kazanın da dış mihrakların işi olduğunu düşünüyorum zaten.Hükümeti yıpratmak için yaptılar.

Ben inanmıyorum buna. Hani “ananı da al git falan” dedi ama kendisi çok soğuk kanlı. Böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.

BAHSETTİĞİNİZ TİPLER MESLEklerinde asla ilerlemiyor hemen kendini farkettiriyor.BAşbakan ise TÜRKİYE'NİN kalkınmasına ve halkın kendine olan güveninin gelmesine sebeb olmuş,ATATÜRK'TEN SONRAKİ EN BAŞARLI LİDER .DİKKAT İŞTE BU YÜZDEN HERKES ONA KARŞI.AMA DEVLETİNİ SEVEN İLERLEMESİNDEN MEMNUN OLANLAR BAŞKA.SAĞCI SOLCU FARK ETMEDEN HERKES ONU TAKDİR EDİYOR.

İzledim videoyu tokatla ne alakası var olayın anlamış değilim..Bu kadar alçalmaz bir insan...Bir ülkenin başbakanı vatandaşına tokat atacak kadar şuursuz olamaz inanmıyorum ben...Müsteşarı tekme atar ancak...
Böyle hassas bir dönemde sosyal medyada dönen her türlü haberi buraya yapıştırmanın ne anlamı var onuda anlamış değilim...
gerçekten hazin,vahim bir durum.Sakinliğimizi korumazsak hiçbirşeye yardımcı olamayız...
Önce yasımızı adam gibi yaşayalım sonrasın da ortak kararlar alıp ne gerekiyorsa yapabilecek güçte olduğumuza inanmak istiyorum...

Izledim ama emin olamadım. Inanmak istemiyorum gerçekten böyle bişey yaptığına. Yoksa gerçekten acınacak haldeyiz.

Bir kere diyelim ki onu yapacak fıtrata bir insan; şu ortamda yapacak kadar aptal olmadığı kesin..
Dünya’nın hangi ülkesinde başbakan vatandaşı tartaklamıştır?
Bir sürü internette caps ler dolaşıyor. Gerçekten komik bazıları.
Dün bir tane vardı” saati 5 tl giri de çıkamazsan kader…” bu tamamen acitasyon yapmak.

ben inanmıyorum buna ..hiç öyle bir şey yapar mı bu adam ya .. her şeyi hesaplayıp yapan öfkesine falan kurban gitmez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…