- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
ben genel örnek verdim canım.gezi,soma vs. hiç farketemz.hakaret olsun tepki olmasın ohne ala.ben yalan gündemi takip etmem canım.sizler de maşallah görmek istediğiniz gibi inanmak istediğiniz gündemi taşıyorsunuz .Bırakın Allah aşkına can feda ederiz laflarını ya. Allah' ın verdiği canı hırsız, rüşvetçi, hakkında tonla soruşturma dosyası bulunan, dokunulmazlığı kalktığı an kendini içeride bulacak olan, siyaseti bıraktığında sırf o soruşturmalardan içeri girmesin diye kaçmak için ülkelerden ülke beğenecek olan adamımı canınızı feda edeceksiniz. Demek bu kadar ucuz bir canınız var. 301 canın sorumlusu bir adamı savunuyorsanız ve hala desteklemeye devam ediyorsanız o adam kadar sizde suçlusunuz. Neden mi ? Göz yumduğunuz için. Bu arada sizden ricam biraz gündemi takip edin. Bilip bilmeden buraya gelip yorum yazmayın. O tokat yiyen ve gezi parkındaki adama benzetilen kişinin kimliği belli. Aynı kişi değiller yani. Üstelik yine gündemden bir haber olduğunuz belli. Tokatı yiyen genç Başbakan' ın arabasını teklemelemedi. Eğer varsa elinizde bir kanıt gösterin. Yoksa da susun bi zahmet. O adam orada Başbakan'a da şiddet göstermedi, hakaret etmedi. Eğer bununla ilgilide bir kanıtınız varsa buyrun bekliyoruz. Yuhalamak bir hakaret değildir. 301 canın sorumlusu bir Başbakan sırf bu yüzden yuhalandı diye adam tokatlarsa, vatandaşından tokat yiyen, yüzüne şişe fırlatılan liderlerin o adamları öldürmesi lazım. Öyle yüzlerce koruma ile milyarlık takımları üstüne çekip endam göstermek Başbakanlık değil. Heleki böyle bir facianın ardından bunlar normal şeyler diyerek o ölmüşlere saygısızlık yapmak değil Başbakan'a hiçbir insana yakışmaz.
Son düzenleme: