Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Paylaşılan videolarda olay ayan beyan ortada iken bu cümleleri nasıl kurabiliyorsunuz inanın anlayamıyorum , anlamak istemiyorum. Tokadı yiyen diyorsun ya tokattan fazlasını korumalardan yediği ayan beyan görünüyor farkındasın değil mi ?

Burada yazmak kolay , düşünmek zor. Biz bu akşam evlerimizde oturmuş yazarken , anamıza babamıza, kardeşimize , evliler eşine , anne babalar evlatlarına sarılırken provakatörler demek hangi düşüncenin sonucudur ?

Provakatör diyorsun ya hani ; gel bir örnek vereyim sana. Tek bir örnek ! O ateş düşen ev senin evin olsa idi , ocağın başında dualarla bekleyen çıkan her cenazede yanındaki arkadaşının acısıyla acın dağlanırken inşallah benim eşim , babam , abim , kardeşim sağdır diye dua eden olsa idin tepkin ne olurdu ?

Bende bu görüntüleri izledim söylediği küfürler savurduğu yumruklar o kadar net ki bunu göre gören inkar edenler göz ve kulak muayenesinden geçsin,vicdan muhasebesi yapsınlar lütfen.

Türkiye'de uyuşturucu madde bağımlısı insan sayısı artıyormuş,bu şey çok şey açıklıyor: kafalar güzel!..

böyle insanları görmekten cidden utanıyorum.

Evet inşallah bir gün başbakan da yaşattıklarını yaşayacak. Ve ben keyifle seyredeceğim.

Ve sizin gibi insanlar kendi canınıza kanınıza zarar gelmedikçe, gözünüzü kapamaya devam edeceksiniz.

Bu ortada bariz olan görüntüler ve inatla inanmak istemeyen savunmalar size de tanıdık gelmiyor mu?

.........

Hiç sordunuz mu kendinize bu ağır küfürleri yiyen başbakandan yumruk yiyip bide üstüne korumalarından bir posta dayan yiyen adam niye böyle konuşuyor diye?çaresizlik işte insana neler yaptırıyor işsiz kalırım korkusuyla yediği dayaktan memnun olmak zorunda kalıyor zavallı .
Aynı durumda siz yada bir yakınınız olsaydınız o çok savunduğunuz başbakanınızı bu kadar savunup yaptıklarını görmezden gelebilecek miydiniz acaba?

Kızlar yazmayın.

Kaç zamandır üç beş mesaj yazmış,ortamı gerip çekildi zaten.

Doğru söylüyorsun canım da artık insanların sabırları,tahammülleri kalmadı.Eskiden herkesin kendi tercihi derdik ama yok artık diyemiyoruz;ama haklısın ilgilenmemek lazım.

adam hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor, rahatlığıda bana garip geliyor, kasıtlı olmamıştır diyor ...

Ya işiyle,ya eşiyle ve çocuklarıyla ya da canıyla tehdit edildi.Bunun başka açıklaması yok.

Şahsen beni de tehdit etseler çoluğum,çocuğum vs ile ben var ya öyle rahat anlatırım ki, değil onun bana vurduğunu hatta benim ona vurduğumu o elin benim olduğuna bile inandırırım

Bayılmalı smiley yok mu burada.

Canım beni de diyorum hep 'Yaramıyorsa içmeyin diye' ama yok sonra gelip buraya yorumlar yazıyorlar.

icmekmis uyusturucuymus bu kadar ilgili bu kadar dile getrdgine gore kafasi guzel olan sensin.boylesne bir gunde kimseyle munakasa etmiyecem ortak acimz vardr dedim ama iticiligin karsisinda kayitsz kalamadim..eyvellah!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…