- 16 Haziran 2011
- 14.847
- 62.149
yok canım kafasını koltuğunun altına alıp yumruklamamış eksik bilgi birde yere yatırıp üstünde zıplamışhey Allahım yaa tokatı yiyen kişi bu akşam ana haberde konuştu delikanlı ortamın ve kargaşanın nasıl hat safhada olduğunu anlattı provakatörler çok sayıdaydı dedi görüntülerde yayınladı tokatı yiyenin gösterdiği anlayışı siz gösteremiyorsunuz orda tc nin başbakanın linç edilse bir keyifle ohh çeker üzerine birde kahve içerdiniz değilmi....
Bende bu görüntüleri izledim söylediği küfürler savurduğu yumruklar o kadar net ki bunu göre gören inkar edenler göz ve kulak muayenesinden geçsin,vicdan muhasebesi yapsınlar lütfen.
yok canım kafasını koltuğunun altına alıp yumruklamamış eksik bilgi birde yere yatırıp üstünde zıplamışhey Allahım yaa tokatı yiyen kişi bu akşam ana haberde konuştu delikanlı ortamın ve kargaşanın nasıl hat safhada olduğunu anlattı provakatörler çok sayıdaydı dedi görüntülerde yayınladı tokatı yiyenin gösterdiği anlayışı siz gösteremiyorsunuz orda tc nin başbakanın linç edilse bir keyifle ohh çeker üzerine birde kahve içerdiniz değilmi....
.........Valla angry son uc gunde yaptıgı en talıhsız en terbıye sınırlarını asan konusmaydı.Çok talıhsız bir konusma yani.İnsanları oy pusulasını gormesini geçtim zaten ''bunlara 30 martta cevabı verdik'' dediğinde.Kendini miting alanında zannetti ama 400 den fazla ölünün oldugu katlıam gibi facıanın yasandıgı,insanların canlarını,ailelerini,akrabalarını kaybettiği Somadaydı bu adam !! Unuttu birden onu yuhalanınca ıstıfa sesleri yükselince...Yazık ne diyelim..Yazık insanlara ordaki.
Kızlar yazmayın.
Kaç zamandır üç beş mesaj yazmış,ortamı gerip çekildi zaten.
Canım beni de diyorum hep 'Yaramıyorsa içmeyin diye' ama yok sonra gelip buraya yorumlar yazıyorlar.
Tanıdık?Sen kesinlikle tanıdık birisin :) Öyle hissettim.
''Bunlar her yerde pislik yapmayi huy edinmiş zavallı chp sahtakar yalancılar başbakanın işi yokta sana tokatmı ataçak sahtakar''
Mynet yorumlarında yazıyor.
Gözlerimi kaşıkla oyup bu adama takmak istiyorum.
Tanıdık?mümkündür valla,olabilir.
Daha önce üyelik iptali yaptırıp gelmiş olabilirsin gibi geldi :26:
Canım beni de diyorum hep 'Yaramıyorsa içmeyin diye' ama yok sonra gelip buraya yorumlar yazıyorlar.
Yok kız bu ilk üyeliğim,nerden çıkardınben de dedim doğma büyüme izmirliyim oradan mı,kime benzettin merak ettim.