- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kişiye göre değişir. Aksine ben de epeydir görüşmediğim arkadaşlarımı yeni yeni arıyorumSelam kızlar size bir şey sorucam . Bu karantina olaylarının başlarında daha çok arkadaşım fln arıyordu. Hani bdv de de konular açılmıştı eski sevgilisi karantina dolayısıyla dönenler falan. Yani insanlar hiç değilse boşluktan birbirini arıyordu. Şimdi bu aralar pek arayıp soranım yok gibi sanki neden ki ? Size de öyle oluyor mu ? Ama karantinanın başlarında öyle değildi . Merak ettim sadece arkadaşlık için açıldığından sizde durumlar karantina olaylarının başına göre değişik mi diye ?
3 aydir cogu arkadaşımla görüşmedim. Hatirlarlarini da sormadım çünkü kafam sağlık nedeniyle cok mesguldu. Benim arkadaşlarim yurt disinda degisik milletlerden. Bu hafta biri hattımı sordu. Ben de ötekilerin. Sohbet eskisi gibi devam etmiyor. Herkes kendince biraz şok halinde. Salgin bitince duzene girilir.Selam kızlar size bir şey sorucam . Bu karantina olaylarının başlarında daha çok arkadaşım fln arıyordu. Hani bdv de de konular açılmıştı eski sevgilisi karantina dolayısıyla dönenler falan. Yani insanlar hiç değilse boşluktan birbirini arıyordu. Şimdi bu aralar pek arayıp soranım yok gibi sanki neden ki ? Size de öyle oluyor mu ? Ama karantinanın başlarında öyle değildi . Merak ettim sadece arkadaşlık için açıldığından sizde durumlar karantina olaylarının başına göre değişik mi diye ?
İşte ilk karantina olduğu zamanlarda çok arayıp soranım vardı son bir kaç gündür tek tük mesaj geliyor . Acaba insanlar karantinaya falan pek uymuyorlar mı artık yoksa psikolojilerimi kötüledi bu durumdan ? Kafamı kurcaladı3 aydir cogu arkadaşımla görüşmedim. Hatirlarlarini da sormadım çünkü kafam sağlık nedeniyle cok mesguldu. Benim arkadaşlarim yurt disinda degisik milletlerden. Bu hafta biri hattımı sordu. Ben de ötekilerin. Sohbet eskisi gibi devam etmiyor. Herkes kendince biraz şok halinde. Salgin bitince duzene girilir.
Ilk oldugunda farkinda değillerdi. Cogu yeni yeni kabullenme sürecine giriyor.İşte ilk karantina olduğu zamanlarda çok arayıp soranım vardı son bir kaç gündür tek tük mesaj geliyor . Acaba insanlar karantinaya falan pek uymuyorlar mı artık yoksa psikolojilerimi kötüledi bu durumdan ? Kafamı kurcaladı
Alışmışım sıcak ilişkilere. İnsanları soğutur mu dersiniz bu karantina olayları ya ? İçime öyle bir kuşku düştü. Nişanlım bile daha az arıyor beniIlk oldugunda farkinda değillerdi. Cogu yeni yeni kabullenme sürecine giriyor.
Ben ise tam tersi başlarda 10 gün uyuyamadım.
Ben fazla arkadas edinmem ama arkadaşlıklarım ömürlüktur. 6 ay görüşmesek ayni yerden devan ederim. Bana karşı bir yanlışı olmadıysa tabi.Alışmışım sıcak ilişkilere. İnsanları soğutur mu dersiniz bu karantina olayları ya ? İçime öyle bir kuşku düştü. Nişanlım bile daha az arıyor beni
Arkadaşlıklar hadi neyse de . Ne bilim nişanlımın soğumasından falan korkuyorum bu süreçte . Normalde yaşadığım şehir de de değilim . Köydeyim ve şuan gidemiyprum da. Ki orada olsaydım da ne olacaktı. Anneme bir sıkıntı bulaşır diye kimseyle görüşemezdim ki . Ay kafam karıştıBen fazla arkadas edinmem ama arkadaşlıklarım ömürlüktur. 6 ay görüşmesek ayni yerden devan ederim. Bana karşı bir yanlışı olmadıysa tabi.
Arkadaşlıklar hadi neyse de . Ne bilim nişanlımın soğumasından falan korkuyorum bu süreçte . Normalde yaşadığım şehir de de değilim . Köydeyim ve şuan gidemiyprum da. Ki orada olsaydım da ne olacaktı. Anneme bir sıkıntı bulaşır diye kimseyle görüşemezdim ki . Ay kafam karıştı
Öyle mi dersin yani 2 3 belki 4 ay göremese de soğumamalı mı ?Su zamanda soğuyacaksa yatağını ayrı sersin. Iyi gunde kötü günde demisler. Boylece karakterini olcmen icin iyi bir fırsat yakaladın.
Gerçekten seviyorsa soğumaz ama ayran gönüllüyse soguyabilir.Öyle mi dersin yani 2 3 belki 4 ay göremese de soğumamalı mı ?
Selam
Neşelenmenin adını duyunca koşarak geldim
Aynı durumdayız. İnşaallah verebilirim bende.Uzun zamandir tartılmaktan kaçıyordum. Bugün tartildim.
Şuraya not düşeyim.
26 Nisan 2020 62.1 kg
Hedefim yok. Yaris halinde değil ama kendi halimde kilo vermeye başladım. Üç gündür oruçluyum.
Aynı durumda derken?Aynı durumdayız. İnşaallah verebilirim bende.
Bende kilomu tartmaktan kaçıyorum. Göreceğim rakam beni mutlu etmeyecek gibi geliyor.Aynı durumda derken?