Gönüllü İzolasyon Arkadaşlıkları

Kişiye göre değişir. Aksine ben de epeydir görüşmediğim arkadaşlarımı yeni yeni arıyorum

3 aydir cogu arkadaşımla görüşmedim. Hatirlarlarini da sormadım çünkü kafam sağlık nedeniyle cok mesguldu. Benim arkadaşlarim yurt disinda degisik milletlerden. Bu hafta biri hattımı sordu. Ben de ötekilerin. Sohbet eskisi gibi devam etmiyor. Herkes kendince biraz şok halinde. Salgin bitince duzene girilir.

İşte ilk karantina olduğu zamanlarda çok arayıp soranım vardı son bir kaç gündür tek tük mesaj geliyor . Acaba insanlar karantinaya falan pek uymuyorlar mı artık yoksa psikolojilerimi kötüledi bu durumdan ? Kafamı kurcaladı

Ilk oldugunda farkinda değillerdi. Cogu yeni yeni kabullenme sürecine giriyor.

Ben ise tam tersi başlarda 10 gün uyuyamadım.

Ilk oldugunda farkinda değillerdi. Cogu yeni yeni kabullenme sürecine giriyor.

Ben ise tam tersi başlarda 10 gün uyuyamadım.
Alışmışım sıcak ilişkilere. İnsanları soğutur mu dersiniz bu karantina olayları ya ? İçime öyle bir kuşku düştü. Nişanlım bile daha az arıyor beni

Alışmışım sıcak ilişkilere. İnsanları soğutur mu dersiniz bu karantina olayları ya ? İçime öyle bir kuşku düştü. Nişanlım bile daha az arıyor beni
Ben fazla arkadas edinmem ama arkadaşlıklarım ömürlüktur. 6 ay görüşmesek ayni yerden devan ederim. Bana karşı bir yanlışı olmadıysa tabi.

Ben fazla arkadas edinmem ama arkadaşlıklarım ömürlüktur. 6 ay görüşmesek ayni yerden devan ederim. Bana karşı bir yanlışı olmadıysa tabi.
Arkadaşlıklar hadi neyse de . Ne bilim nişanlımın soğumasından falan korkuyorum bu süreçte . Normalde yaşadığım şehir de de değilim . Köydeyim ve şuan gidemiyprum da. Ki orada olsaydım da ne olacaktı. Anneme bir sıkıntı bulaşır diye kimseyle görüşemezdim ki . Ay kafam karıştı

Su zamanda soğuyacaksa yatağını ayrı sersin. Iyi gunde kötü günde demisler. Boylece karakterini olcmen icin iyi bir fırsat yakaladın.

Uzun zamandir tartılmaktan kaçıyordum. Bugün tartildim.
Şuraya not düşeyim.
26 Nisan 2020 62.1 kg
Hedefim yok. Yaris halinde değil ama kendi halimde kilo vermeye başladım. Üç gündür oruçluyum.

Uzun zamandir tartılmaktan kaçıyordum. Bugün tartildim.
Şuraya not düşeyim.
26 Nisan 2020 62.1 kg
Hedefim yok. Yaris halinde değil ama kendi halimde kilo vermeye başladım. Üç gündür oruçluyum.
Aynı durumdayız. İnşaallah verebilirim bende.

Aynı durumda derken?
Bende kilomu tartmaktan kaçıyorum. Göreceğim rakam beni mutlu etmeyecek gibi geliyor. kilo vermek istiyorum ama şu anlık bir girişimim yok. Ramazan geçsin bakalım.

Su orucunu araştırıyorum. Denesem mi diyorum. Arkadaşımla konuştum geçen. Eşiyle 40 gün ekmeksiz yaşam gibi birşey yapmışlar. Bir destek olunca daha kolay yapılıyor gibi.

Annen nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…