- 12 Ocak 2019
- 2.837
- 6.386
- Konu Sahibi AklinYolu1
MerhabalarMerhabalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabalarMerhabalar
Aktifleştirelim bence. MerhabaKonu aktif mi ?
Merhaba :) nasil geçiyor günlerAktifleştirelim bence. Merhaba ☺
Ben çalışmaya devam o yüzden çok uzun süren katantinam olmadi ama sosyal hayat 0 haliyle sıkıldım artık bu süreçten:)Aynı sıradanlıkta. Kitap okuyarak, amiguruminin nasıl yapıldığını çözmeye çalışarak ve arada sırada da kafa dinginliği için mandala boyuyorum ☺ Peki Ya sen? kitapzede
Bence de aktifleştirelim de hayatımızda değişiklik olsunAktifleştirelim bence. Merhaba ☺
Allah kolaylık versin Hepimiz için farklı bir deneyim oluyor ama derinden etkileniyoruz bence bu durumdan. Bu kadar sosyal hayatsızlık bize fazlaBen çalışmaya devam o yüzden çok uzun süren katantinam olmadi ama sosyal hayat 0 haliyle sıkıldım artık bu süreçten:)
Değil mi, en azından burası hareketli olsunBence de aktifleştirelim de hayatımızda değişiklik olsun
Bence deDeğil mi, en azından burası hareketli olsun
Ben Ebru Şallıcıyım pilateste ben de yapıyordum Ramazan’da biraz ara verdim. Ama o kanalı duymadım, nasıl gidiyor?Şu süreç bi bitseydi. Neyse ki çok beklediğim kadar sıkılmadım. Spora başladım ondan olabilir. Hiç yapmazdım ben. Evde pilates annesi diye bir kanal var onunla evde Yürüyüş yapıyorum. Kanalı bilen var mı?
Bence de
Darlandık bunaldık falan zaten koronadan
Ne tuhaftır ki hiç sıkılmıyorum kızlar evde. Bende mi bir tuhaflık var kiBana fenalık geldi açıkçası
Ben pilates yapmıyorum canım. Ben o kanalda lesslie gibi evde yürüyüş videoları var . 15.30.45 dakkalar şeklinde onları yapıyorum. Çok güzel geliyor. Özellikle 30 dakikalık olanı favorim. Elinde ağırlıklarla falan yapıyorsun. Tabi ben şampuan şişeleriyle yapıyorumBen Ebru Şallıcıyım pilateste ben de yapıyordum Ramazan’da biraz ara verdim. Ama o kanalı duymadım, nasıl gidiyor?
Harikaa aa Leslie’yle de başlamıştım ama yarım bıraktım. Galiba her şeyi yarım bırakmışım bu süreçteBen pilates yapmıyorum canım. Ben o kanalda lesslie gibi evde yürüyüş videoları var . 15.30.45 dakkalar şeklinde onları yapıyorum. Çok güzel geliyor. Özellikle 30 dakikalık olanı favorim. Elinde ağırlıklarla falan yapıyorsun. Tabi ben şampuan şişeleriyle yapıyorum
Napıyosun da sıkılmıyosun yaNe tuhaftır ki hiç sıkılmıyorum kızlar evde. Bende mi bir tuhaflık var ki
Normalde ben de sıkılmazdım. Evcimen bir insanim ama. Işim nedeniyle çıkmam gerekiyor. Çıkamıyorum. O zaman çok bunalıyorum işteNe tuhaftır ki hiç sıkılmıyorum kızlar evde. Bende mi bir tuhaflık var ki