- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Selam hoşgeldin. Nasıl geçiyor günlerin?Selamla5
Selamlar ben normalde çalışıyordum. Şimdi evdeyim. Günlerim genelde temizlikle geçiyor. Onun dışında kitap okuyorum.Selam hoşgeldin. Nasıl geçiyor günlerin?
Bazıları evden de calisiyor. Ne is yapiyordun. Ben çalışmıyorum. Yurt dışından anneme bakmak için geldim. İstanbul'dayim.Selamlar ben normalde çalışıyordum. Şimdi evdeyim. Günlerim genelde temizlikle geçiyor. Onun dışında kitap okuyorum.
Hoşgeldin, senin burcun ikizler mi?merhabalaaaaarr :)
Hoşgeldin, senin burcun ikizler mi?
Ceketimizi ilikleyelim mi:)Canım ben hukukçuyum
Kipir kipirsin da ondan:) ben aslan.hoşbulduk :)
yok teraziyim ben :) ikizlere nerden benzettin :)
seninki ne ?
Onları eskiden de yapıyorduk ama şimdi her gün vaka sayısı beklemek iskence gibi.Bacilaaar bacillaaarr ne karantinasi anam bize iskence oldu bu corona illeti pislik essek korona ev temizle yemek yap dertler derya bense sandalim oyyy sizde benm gibimisiniz hu huu
Ceketimizi ilikleyelim mi:)
Kipir kipirsin da ondan:) ben aslan.
Hergun kocami dezefekte etmiyordum isten gelince canimOnları eskiden de yapıyorduk ama şimdi her gün vaka sayısı beklemek iskence gibi.
Ayy rica ederim :)). Bu arada ben de başak burcuyum. Yükselmenin ikizler.Ceketimizi ilikleyelim mi:)
Kipir kipirsin da ondan:) ben aslan.
Ay burcu, yukselen? Ikisi de hava grubu ama cok da uzak degiller.ay doğum haritamda ikizler pek de etkili değil :) ama terazi de konuşkandır hehe
Çamaşır suyuna bastir cikart:)Hergun kocami dezefekte etmiyordum isten gelince canim
Adam eve gelmiycek artik diyor koronadan olmazsa senin yuzunden zaturre olup olecem hergun 2 kere dus aldiriyonAy burcu, yukselen? Ikisi de hava grubu ama cok da uzak degiller.
Çamaşır suyuna bastir cikart:)
Sana oğlak burcu diyecektim. Temkinli geldin bana. Bugun sadece elementleri tutturuyorum. Benim ay burcum ikizler.Ayy rica ederim :)). Bu arada ben de başak burcuyum. Yükselmenin ikizler.
Selam hoşgeldin.selamlar :) yeni sohbet topiği görünce hemen geldim