Gönüllü İzolasyon Arkadaşlıkları

Ciddi mi bildim mi egomun oksanmasina ihtiyacım var:)

Koah su an solunum yetmezliği. Iki makineye bagli. Iki gundur İtiraz ediyor. Birini takmıyor biraz kotulesti ondan. Umarım yanlış bir şey yapmıyorum.
Allah im acil sifalar versinnn canim su gunlerde anne baba kiymetni daha da fazla anladm Allah eksikliklerni gostermesin

Cok sağol canim. O kadar kayıp var uzuluyorum onlara da. Su mecbur olmayip virus yayılimina sebep olanlara cok kızıyorum. Keske su asi bulunsa da evlere ates dusmese.
Keske moralim cok bozuk ben 1 aydir kizimla evdeyim esjm calisiyor gidip geliyor . Ben kizimi zorla evde 4 duvar arasnda oyalamaya calisirken kou komsunun cocuklarini bahceye sokaga cikarmasini kizimin onlarn seslerini duyarak ici gitmesine ragmen bana anne onlar hasta olcak yazik demesjnee kendi duygularini bastirmasina icim gidiyor ... ama betern beteri var genede sukretmeliyizz zor da olsa bak sen annecgne bakiyormussun kac aydir ckmiyormussun sennki dha da zor Allah katbekat sabrini artirsjn canim

Rabbim kolaylık versin. Çocuk olunca muhtemelen çok zordur içerde olmak.

Yarin ne olacak endişesi herkeste olmali. Belki komşusunun ölümüne sebep olacaklar. Bu kadar kendini tutan varken, bunlar neden kendini tutamıyor anlamıyorum /anlamayacağım. En onemli şey sağlık otesi yok.

Selam kızlar size bir şey sorucam . Bu karantina olaylarının başlarında daha çok arkadaşım fln arıyordu. Hani bdv de de konular açılmıştı eski sevgilisi karantina dolayısıyla dönenler falan. Yani insanlar hiç değilse boşluktan birbirini arıyordu. Şimdi bu aralar pek arayıp soranım yok gibi sanki neden ki ? Size de öyle oluyor mu ? Ama karantinanın başlarında öyle değildi . Merak ettim sadece arkadaşlık için açıldığından sizde durumlar karantina olaylarının başına göre değişik mi diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…