Gönüllü İzolasyon Arkadaşlıkları

ay balık, yükselen oğlak :) tam bir karmayım ben :)
Oğlaklar bu sene zor bir sene geçiyor degil mi? Gerçi hepimiz oyleyiz.

Orada vaka durumları nasıl?
Ertelemen cok akıllıca. Hamile arkadaşlar cok stres yasiyor. Hangi ildesin?

ertelemek bence en iyisi olmuş. eminim çok hayal kurdunuz ama sizin sağlığınız olsun önce, gerisi hallolur.

Oğlaklar bu sene zor bir sene geçiyor degil mi? Gerçi hepimiz oyleyiz.

valla benim yükselenimden geçtiği için o ağır top gezegenler baya sarstı, nispeten rahatım tabi, artık sonuna geliyoruz.

bu senenin çok zor olacağını dünya çapındaki tüm astrologlar son 3-4 senedir anlatıyordu zaten. dünya düzeni çok değişecek. şu anki uzaktan eğitim vs vs hepsi hayatımıza teknolojik olarak girecek. ciddi ciddi jetgillere evriliyoruz artık.

ertelemek bence en iyisi olmuş. eminim çok hayal kurdunuz ama sizin sağlığınız olsun önce, gerisi hallolur.
Yaşım 35 olduğu için ister istemez moralim bozuluyor. 5 yılım doldu evlilikte. 2 yıldır da uğraşıyorum olmadı maalesef. Ama sağlık olsun. Şu virüs bitsin de gerisi olur

Elazığdayım. Ben de oğlak burcuyum :) Bizim için deprem de olduğu için gerçekten çok zor bir sene
Depremde de cektiniz, kıs diye ayri cektiniz. Simdi de ayri çekiyoruz.

Sonuna derken?

Artik hicbir sey eskisi gibi olamayacak. Doğrudur.
Teknolojik olarak kova burcuna geçiyoruz denmişti. Kova da teknolojik gelişmeler ile ilgilidir.

Sonuna derken?

Artik hicbir sey eskisi gibi olamayacak. Doğrudur.
Teknolojik olarak kova burcuna geçiyoruz denmişti. Kova da teknolojik gelişmeler ile ilgilidir.

2020 Aralık'tan sonra bir tık rahatlama var. 2024lerde pluto'da kovaya geçince hava çağı başlayacak. tamamen teknoloji ve bilim, e-para vs hayatımıza girmiş olacak.
yeni çağ açılıyor. ileride ismini ne koyarlar acaba :)

Hoşgeldin nerden burcun?

Araliga kadar sag kalir miyiz acaba?

Covid koyarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…