Gönüllü İzolasyon Arkadaşlıkları

Bende bi hışımla pilates bantları top bilmem ne aldım açtım video yapiyim diye diğer gün dayak yemiş gibiydim yataktan çıkamadım her bi noktam ağrıyodu
Sporla alakam yok Normalde birden ilk yapınca of çok fenaydım bi da da yapmadım

Napıyosun da sıkılmıyosun ya
Birdir ikidir haftalardır aynı rutin devam edince çok sıktı şahsen ...
Tabi halimize çok şükür bu illet bitsin de bir an önce sıkılmaya razıyız
Çok şükür kendimizi karantinaya alacak kadar şanslıyız, orası ayrı Günler çok hızlı geçiyor ya sanki, baksana nisan ayı bitmiş, gitmiş

Hantallıkta ben de bir numarayımdır spor günlük yaşantımda maalesef ki kendine yer bulamıyor

Aaaa canım üzüldüm, tarih falan alınmış mıydı? Yer ayırtmış mıydınız?
Düğün salonumuzu tuttuk evimizi kurduk ben yaşayacağımız ile atandım ve eve yerleştim şurda 2 aya düğünümüz olacaktı inşallah yapabiliriz olmazsa bi nikah diye düşünüyoruz ama hayırlısı ..

Hakkınızda hayırlısı olsun, en mutlu olacağınız şekilde olur inşallah. Mutluluklar dilerim şimdiden

Bi yerden başlamak lazım normalleşmeye tabi tedbirleri elden bırakmadan. Ama ben kendim için biraz tedirginim yani virüs bitti hadi çıkabilirsiniz mi diyecekler nasıl olacak bilmiyorum

Herkes bi afallıcak zaten o kesin
Ama mesafeyi korumaya ve toplumdan kalabalıktan uzak kalmak yine de en iyisi tam anlamıyla yok olmadı sonuçta ve biraz daha süre var maalesef işte ya sabııır diyelim

Yeni uğraşlar edinen var mı? Özellikle bu aralar kafam çok dolu, kitap okurken bile odaklanamıyorum. Bir önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…