- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
benim düğünüm olacak mı olmayacak mı o beni çok yordu psikolojik olarakAllah kolaylık versin ☺ Hepimiz için farklı bir deneyim oluyor ama derinden etkileniyoruz bence bu durumdan. Bu kadar sosyal hayatsızlık bize fazla
Çok şükür kendimizi karantinaya alacak kadar şanslıyız, orası ayrıNapıyosun da sıkılmıyosun ya
Birdir ikidir haftalardır aynı rutin devam edince çok sıktı şahsen ...
Tabi halimize çok şükür bu illet bitsin de bir an önce sıkılmaya razıyız
Hantallıkta ben de bir numarayımdırBende bi hışımla pilates bantları top bilmem ne aldım açtım video yapiyim diye diğer gün dayak yemiş gibiydim yataktan çıkamadım her bi noktam ağrıyodu
Sporla alakam yok Normalde birden ilk yapınca of çok fenaydımbi da da yapmadım
Aaaa canım üzüldüm, tarih falan alınmış mıydı? Yer ayırtmış mıydınız?benim düğünüm olacak mı olmayacak mı o beni çok yordu psikolojik olarak
Benimde ilk ve son kez buldu galibaHantallıkta ben de bir numarayımdırspor günlük yaşantımda maalesef ki kendine yer bulamıyor
Bence bu ikimiz için de birbirimizi teşvik etmek için bir fırsatBenimde ilk ve son kez buldu galiba
Bence bu ikimiz için de birbirimizi teşvik etmek için bir fırsat
O gazla da bırakırız bence, o ışığı gördümgaza gelip hemen şimdi başlarmışız
Düğün salonumuzu tuttuk evimizi kurduk ben yaşayacağımız ile atandım ve eve yerleştim şurda 2 aya düğünümüz olacaktı inşallah yapabiliriz olmazsa bi nikah diye düşünüyoruz ama hayırlısı ..Aaaa canım üzüldüm, tarih falan alınmış mıydı? Yer ayırtmış mıydınız?
tek bitsin de denizden bile mahrum kalabilirim valla yetti canımaSelamkuzular bende geldim evde çok sıkılıyorum ya bitsin artık denize girelim
Hakkınızda hayırlısı olsun, en mutlu olacağınız şekilde olur inşallah. Mutluluklar dilerim şimdidenDüğün salonumuzu tuttuk evimizi kurduk ben yaşayacağımız ile atandım ve eve yerleştim şurda 2 aya düğünümüz olacaktı inşallah yapabiliriz olmazsa bi nikah diye düşünüyoruz ama hayırlısı ..