Gönüllü İzolasyon Arkadaşlıkları

Bende bi hışımla pilates bantları top bilmem ne aldım açtım video yapiyim diye diğer gün dayak yemiş gibiydim yataktan çıkamadım her bi noktam ağrıyodu 🤣
Sporla alakam yok Normalde birden ilk yapınca of çok fenaydım 😞 bi da da yapmadım

Napıyosun da sıkılmıyosun ya 🧐
Birdir ikidir haftalardır aynı rutin devam edince çok sıktı şahsen ...
Tabi halimize çok şükür bu illet bitsin de bir an önce sıkılmaya razıyız 🙏
Çok şükür kendimizi karantinaya alacak kadar şanslıyız, orası ayrı 🤲🏼 Günler çok hızlı geçiyor ya sanki, baksana nisan ayı bitmiş, gitmiş 😫

Bende bi hışımla pilates bantları top bilmem ne aldım açtım video yapiyim diye diğer gün dayak yemiş gibiydim yataktan çıkamadım her bi noktam ağrıyodu 🤣
Sporla alakam yok Normalde birden ilk yapınca of çok fenaydım 😞 bi da da yapmadım
Hantallıkta ben de bir numarayımdır 🤩😂 spor günlük yaşantımda maalesef ki kendine yer bulamıyor 😔

Düğün salonumuzu tuttuk evimizi kurduk ben yaşayacağımız ile atandım ve eve yerleştim şurda 2 aya düğünümüz olacaktı inşallah yapabiliriz olmazsa bi nikah diye düşünüyoruz ama hayırlısı ..
Hakkınızda hayırlısı olsun, en mutlu olacağınız şekilde olur inşallah. Mutluluklar dilerim şimdiden ☺️

Bi yerden başlamak lazım normalleşmeye tabi tedbirleri elden bırakmadan. Ama ben kendim için biraz tedirginim yani virüs bitti hadi çıkabilirsiniz mi diyecekler nasıl olacak bilmiyorum 😂

Herkes bi afallıcak zaten o kesin 🙃
Ama mesafeyi korumaya ve toplumdan kalabalıktan uzak kalmak yine de en iyisi tam anlamıyla yok olmadı sonuçta ve biraz daha süre var maalesef işte ya sabııır diyelim 🥰

Yeni uğraşlar edinen var mı? Özellikle bu aralar kafam çok dolu, kitap okurken bile odaklanamıyorum. Bir önerisi olan var mı 🤨

X