-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ay hic bilmiyorum sokaktan bir haberim burda koronadan once uyuz salgini vardi ondan dolayi pek cikmiyorduk zatenOğlaklar bu sene zor bir sene geçiyor degil mi? Gerçi hepimiz oyleyiz.
Orada vaka durumları nasıl?
Ertelemen cok akıllıca. Hamile arkadaşlar cok stres yasiyor. Hangi ildesin?
Annem hasta ve makineye bagli oldugu icin ben 4 aydir evdeyim. Cok iyi degil, cok kotu de degil.Hoş buldum canım. 1 aya yakındır evdeyiz biz alıştık artık kendime zaman ayırıp şimdiye kadar ertelediğim şeyleri yapıyorumsizin nasıl gidiyor
Bir de uyuz salgını vardı. Bu sene paso hastalık ama en kötüsü pandemiyi yaratan korona.Ay hic bilmiyorum sokaktan bir haberim burda koronadan once uyuz salgini vardi ondan dolayi pek cikmiyorduk zaten
Oyle corona ama üyuzda cok kotu yaaBir de uyuz salgını vardı. Bu sene paso hastalık ama en kötüsü pandemiyi yaratan korona.
Çok geçmiş olsun allah şifa versin annenize .Annem hasta ve makineye bagli oldugu icin ben 4 aydir evdeyim. Cok iyi degil, cok kotu de degil.
Evde sıkılmak degil benim derdim.
İngiltere'de bir latte, patlamış misirla yabancı dizi keyfi yapardım. Simdi 10 dk markete gitmeye korkuyorum.
Geçmiş olsun. Umarım herşeyi kolaylıkla atlatırız.Annem hasta ve makineye bagli oldugu icin ben 4 aydir evdeyim. Cok iyi degil, cok kotu de degil.
Evde sıkılmak degil benim derdim.
İngiltere'de bir latte, patlamış misirla yabancı dizi keyfi yapardım. Simdi 10 dk markete gitmeye korkuyorum.
Kiz biz bu sene antalya'ya yerlesecektik yalan oldu. Neresindensin?Hoşbulduuumm. Ben Antalya dan. İkizlerimyükselen başak. Herbirinin özellikleri mevcut. Ne diyelim, Allah kurtarsın.
Sen haritalardan falan bahsediyorsun ya, çok da astrolojiyle ilgili bir bilgim yok. En iyi bildiğim düğüm, kördüğüm.onu da çözersen kaynananla iyi geçinirsin derler
Beterin beteri.Oyle corona ama üyuzda cok kotu yaa
Sagol. Amin.Çok geçmiş olsun allah şifa versin annenize .
Geçmiş olsun. Umarım herşeyi kolaylıkla atlatırız.
Selam hoşgeldin.
Sen de yaysin bence:)
Ben de evde olmayı özlemişim sanırım. Hiç sıkılmıyorum evde. Hatta gayet memnunum
Hoşbulduuumm. Ben Antalya dan. İkizlerimyükselen başak. Herbirinin özellikleri mevcut. Ne diyelim, Allah kurtarsın.
Sen haritalardan falan bahsediyorsun ya, çok da astrolojiyle ilgili bir bilgim yok. En iyi bildiğim düğüm, kördüğüm.onu da çözersen kaynananla iyi geçinirsin derler
aaa nerden bildin dermişim
Koah su an solunum yetmezliği. Iki makineye bagli. Iki gundur İtiraz ediyor. Birini takmıyor biraz kotulesti ondan. Umarım yanlış bir şey yapmıyorum.Alanya da büyüdüm. Oraya yakınım evlenince taşındım.Ben denizsiz yapamam diyenlerdenim. Çok güzel bizim buralar. Ama sıcağı sıcak yaniAnnenin nesi var, özel değilse... taşınacağım diyince onun sağlık durumu buranın havasını kaldırır mi diye aklıma geldi.
O sayfa bu sayfa gezerken, ay düğümlerini anlatan bir bayana denk geldim. Baktım ettim, beynim düğümlendi, kaldım.
İçsel gerginlik evet, hep bir içsel alma verme hali. Ama karekökü bilemedim şimdioyy yükselen güneş karesi, içsel gerginliklerin prensesleriyiz bizler :)
İçsel gerginlik evet, hep bir içsel alma verme hali. Ama karekökü bilemedim şimdiama kesin prensesiiiiizzzz @astrojournal
Hepimiz de var o. Hoşgeldin nerden ve burcun?Ben de katılabilir miyim :) evde çok skldim)
Hoş bulduk:) konum bilgisi vermeyim :)Hepimiz de var o. Hoşgeldin nerden ve burcun?