Gönüllü İzolasyon Arkadaşlıkları

Hoş buldum canım. 1 aya yakındır evdeyiz biz alıştık artık kendime zaman ayırıp şimdiye kadar ertelediğim şeyleri yapıyorum🤣 sizin nasıl gidiyor
Annem hasta ve makineye bagli oldugu icin ben 4 aydir evdeyim. Cok iyi degil, cok kotu de degil.

Evde sıkılmak degil benim derdim.
İngiltere'de bir latte, patlamış misirla yabancı dizi keyfi yapardım. Simdi 10 dk markete gitmeye korkuyorum.

Hoşbulduuumm. Ben Antalya dan. İkizlerim :KK49: yükselen başak. Herbirinin özellikleri mevcut. Ne diyelim, Allah kurtarsın.:dondurma:
Sen haritalardan falan bahsediyorsun ya, çok da astrolojiyle ilgili bir bilgim yok. En iyi bildiğim düğüm, kördüğüm.:KK48::halay: onu da çözersen kaynananla iyi geçinirsin derler :rolleyes:

Annem hasta ve makineye bagli oldugu icin ben 4 aydir evdeyim. Cok iyi degil, cok kotu de degil.

Evde sıkılmak degil benim derdim.
İngiltere'de bir latte, patlamış misirla yabancı dizi keyfi yapardım. Simdi 10 dk markete gitmeye korkuyorum.
Geçmiş olsun. Umarım herşeyi kolaylıkla atlatırız.

Hoşbulduuumm. Ben Antalya dan. İkizlerim :KK49: yükselen başak. Herbirinin özellikleri mevcut. Ne diyelim, Allah kurtarsın.:dondurma:
Sen haritalardan falan bahsediyorsun ya, çok da astrolojiyle ilgili bir bilgim yok. En iyi bildiğim düğüm, kördüğüm.:KK48::halay: onu da çözersen kaynananla iyi geçinirsin derler :rolleyes:
Kiz biz bu sene antalya'ya yerlesecektik yalan oldu. Neresindensin?

Bir de ay düğümü var.

Oyle corona ama üyuzda cok kotu yaa
Beterin beteri.

Çok geçmiş olsun allah şifa versin annenize .
Sagol. Amin.

Geçmiş olsun. Umarım herşeyi kolaylıkla atlatırız.

Sagolun.
Bir duze cikmak için eylule girmemiz gerekiyor ama nerden baksak 5 ay.

Alanya da büyüdüm. Oraya yakınım evlenince taşındım.Ben denizsiz yapamam diyenlerdenim. Çok güzel bizim buralar. Ama sıcağı sıcak yani :rolleyes: Annenin nesi var, özel değilse... taşınacağım diyince onun sağlık durumu buranın havasını kaldırır mi diye aklıma geldi.
O sayfa bu sayfa gezerken, ay düğümlerini anlatan bir bayana denk geldim. Baktım ettim, beynim düğümlendi, kaldım.:KK56::halay:

oyy yükselen güneş karesi, içsel gerginliklerin prensesleriyiz bizler :)

aaa nerden bildin dermişim :KK53: :KK53: :KK53: :dondurma:

Ciddi mi bildim mi egomun oksanmasina ihtiyacım var:)

Alanya da büyüdüm. Oraya yakınım evlenince taşındım.Ben denizsiz yapamam diyenlerdenim. Çok güzel bizim buralar. Ama sıcağı sıcak yani :rolleyes: Annenin nesi var, özel değilse... taşınacağım diyince onun sağlık durumu buranın havasını kaldırır mi diye aklıma geldi.
O sayfa bu sayfa gezerken, ay düğümlerini anlatan bir bayana denk geldim. Baktım ettim, beynim düğümlendi, kaldım.:KK56::halay:
Koah su an solunum yetmezliği. Iki makineye bagli. Iki gundur İtiraz ediyor. Birini takmıyor biraz kotulesti ondan. Umarım yanlış bir şey yapmıyorum.

X