- 16 Ocak 2015
- 288
- 75
- 37
-
- Konu Sahibi asilzade02
Canım benim sakın üzülme bu ilk denemen önümüzdeki aya inşallah bu hafta hiç güzel birşey olmuyor zaten çok stresli geçiyor moralim altüst belki güzel bir haber alırım dedim sizden yine olmadı biran önce hayirlisiyla bitsin bu hafta istiyorum ALLAH beterinden saklasin inşallah canım pazartesi gününe kadar siteye girmicem umarım o gün en azından birkacinizin güzel haberini alırım :-(
Canim yaptirdim negatif ccikti kac gundur o yyzden siteye girmiyodum. Bugn yine basliyorum doktora simdi yoldayiğnedeki 13. günüm ve leke gördüm ...asilzade sen ne yaptın arkadaşım belki bana umut olursun . test yaptırmı bugün lütfen yaz
ya inşallah yeni tedavin hayırlı güzel bir sonuç getirir . bugün iğnenin 15.günü 13.günü kahverengi bir leke gördüm iki gündür de Bir şey yok . ümitlenmi yem diyorum ama bilmiyorum ne yapacamCanim yaptirdim negatif ccikti kac gundur o yyzden siteye girmiyodum. Bugn yine basliyorum doktora simdi yolday
Test yaptin mi tatlim peki. Insalla seninki olur ya senden guzel haberler bekliyorum insalla tatlimya inşallah yeni tedavin hayırlı güzel bir sonuç getirir . bugün iğnenin 15.günü 13.günü kahverengi bir leke gördüm iki gündür de Bir şey yok . ümitlenmi yem diyorum ama bilmiyorum ne yapacam
Aminn canım inşallah RABBİM tez vakitte hepinize evlat nasip etsin inşallah boşver canım ya çok şükür bitti çok kötü bir haftaydi benim için hepinize üzüldüm inşallah bu ay olur hepinizinYok canim öyle çok uzulmedim sadece duyduğumda içim burkuldu doğru diyorsun bu benim ilk denemem ben yumurtanın büyümesine vede catlamasina çok sevindim çok şükür Allahima bana bu mutluluğu yaşattığı için bu ay için bu da yetti bana senin niye moralin bozuk tatlım Allahım senin içindeki sıkıntıları da hayra çevirinsin kizinla ve ailenle hep mutlu olasin inşallah
bu sabah Yaptım evde silik pozitif çıktı kan testi yapmadım .Test yaptin mi tatlim peki. Insalla seninki olur ya senden guzel haberler bekliyorum insalla tatlim
Kan testide yap canim evdeki cok yaniltiyo.bu sabah Yaptım evde silik pozitif çıktı kan testi yapmadım .
Canim ben bugun tekrar basladim ignelere regl ucuncu gunundeyim doktor serophene ilec da verdi ignelerin yaninda sonra divina ilac ve progestan yumusak kapsul verdi canimAminn canım inşallah RABBİM tez vakitte hepinize evlat nasip etsin inşallah boşver canım ya çok şükür bitti çok kötü bir haftaydi benim için hepinize üzüldüm inşallah bu ay olur hepinizin
inşallah öyle yapacam leke devam ediyor progestan o bırakmadım sence bırakayım mı. ve. yarın kan testi yapacam iğnenin etkisi geçmişimde? doktorun bugün ne dedi tedavi nasıl devamedecek?Kan testide yap canim evdeki cok yaniltiyo.
Canim gebelik kesin olsun doktoruna git direk o syler sana birak yada birakma diye. Yine gonal f 75 igne verdi bes tane progestan kapsul verdi on gun sonra basliycam. Serophene verdi yumurta gelistirici hap. Ve divina diye bi hap verdi aynen tedaviye devam sadece haplarimi degistirdi ignelere devam sonra da catlatma ignesi vercek iste bakalim artik bu ay nasil olcakinşallah öyle yapacam leke devam ediyor progestan o bırakmadım sence bırakayım mı. ve. yarın kan testi yapacam iğnenin etkisi geçmişimde? doktorun bugün ne dedi tedavi nasıl devamedecek?
korkuyla Ümit arasındaydımCanim gebelik kesin olsun doktoruna git direk o syler sana birak yada birakma diye. Yine gonal f 75 igne verdi bes tane progestan kapsul verdi on gun sonra basliycam. Serophene verdi yumurta gelistirici hap. Ve divina diye bi hap verdi aynen tedaviye devam sadece haplarimi degistirdi ignelere devam sonra da catlatma ignesi vercek iste bakalim artik bu ay nasil olcak
Inşallah bu defa olur canım RABBİM yüzünüze gülsün inşallahCanim ben bugun tekrar basladim ignelere regl ucuncu gunundeyim doktor serophene ilec da verdi ignelerin yaninda sonra divina ilac ve progestan yumusak kapsul verdi canim
Amin canim cumlemize insalla nasip ederkorkuyla Ümit arasındaydım... inşallah yeni tedavinde Rabbim hayırlı bir evlat yaratır ,Allah güç kuvvet versin
Inşallah bu defa olur canım RABBİM yüzünüze gülsün inşallah
Tahlil yaptin mi canim senden haber bekliyorumkorkuyla Ümit arasındaydım... inşallah yeni tedavinde Rabbim hayırlı bir evlat yaratır ,Allah güç kuvvet versin
canım beş gün adet Sancısı çektim döngü başlamayınca Yaptım 17,45 çıktı doktor iki gün sonra tekrarla dedi 5. çıktı ve bugün adet oldum hemde epey sancılı bir şekilde senin tedavin nasıl gidiyor.Tahlil yaptin mi canim senden haber bekliyorum
Kiz dusuk falan degil demi allah korusun da. Ama degerin bayaaa bi yuksek cikmis canim.canım beş gün adet Sancısı çektim döngü başlamayınca Yaptım 17,45 çıktı doktor iki gün sonra tekrarla dedi 5. çıktı ve bugün adet oldum hemde epey sancılı bir şekilde senin tedavin nasıl gidiyor.
Bilmiyorum kiKiz dusuk falan degil demi allah korusun da. Ama degerin bayaaa bi yuksek cikmis canim.
CaniCanimCanim keske gorunseydin belki dusuk olmustur cnku o deger hamilelik degeriydi benim bildigim. Keske doktorunu arasaydin yada yanina gitseydin tBilmiyorum kidojtora gorunmedim ama cok kotu gecti bu ayki adetim.
her ay aynı durum olduğu için boşuna Ümit etmek istemedim .C
CaniCanimCanim keske gorunseydin belki dusuk olmustur cnku o deger hamilelik degeriydi benim bildigim. Keske doktorunu arasaydin yada yanina gitseydin t