- 30 Haziran 2013
- 21.200
- 16.797
-
- Konu Sahibi asilzade02
olabilir bak bahar geldı gectı anlamadıkki kış bıtmedı bıtmedı derken baharı es gectı yaz geldı bunye kaldıramadıBilmiyorum valla niye böyle olduk bahar geldi diye depresyona mi girdik nedir anlamadım
Bir yildir deniyoruz canim ama igne tedavisi olarak bu ilkCANIM BU KACINCI DENEMEN hıc bellı olmaz ustune görenler var
âmin âmin inş. olmazBu arada dun geceden beri hic kanamam olmamis. Insalla olmaz da
Cnm cok sevindim yerlesme kanamasina çok benziyorBu arada dun geceden beri hic kanamam olmamis. Insalla olmaz da
Insalla canim benim yaaâmin âmin inş. olmaz
Bende cok sevindim canim ya hasta olmadigima. Yerlesme kanamasi insandan insana degisiyo mu acabaCnm cok sevindim yerlesme kanamasina çok benziyor
Cnm ben bir yerde okumustum kahverengi ya da pembe oluyomus 3 gun falan suruyomus. Cnm ben hic yasamadimBende cok sevindim canim ya hasta olmadigima. Yerlesme kanamasi insandan insana degisiyo mu acaba
Benim de 7. Gun bi pozitif cikti bida da cikmadi bugun 12. Gunu ama cizgiden eser yok yumurtanin 8. Gunu ay ne gun saymakmis yaa ins bosa cikmaz ama umidim kalmadi hicMutlu Umutlu günler arkadaşlar ... durumlar nasıl ? ben iğnenin 6 .günü idrar testi Yaptım pozitif çıktı bugun 9.günü negatif çıktı ilacın etkisi OLDUĞUNU biliyorum sa bu kadar Çabuk mu geçti etkisi anlamadım...
Canim artik oldu mu olmadi mi demekten kafam davul gibi oldu esim de kiziyo artik bana. Birde sancim olmasi normal midirCnm ben bir yerde okumustum kahverengi ya da pembe oluyomus 3 gun falan suruyomus. Cnm ben hic yasamadim
Canim artik oldu mu olmadi mi demekten kafam davul gibi oldu esim de kiziyo artik bana. Birde sancim olmasi normal midir acabaCnm ben bir yerde okumustum kahverengi ya da pembe oluyomus 3 gun falan suruyomus. Cnm ben hic yasamadim
Sanci genelde yumurtladigin tarafta olur cnm ama arada diger tarafta da olurCanim artik oldu mu olmadi mi demekten kafam davul gibi oldu esim de kiziyo artik bana. Birde sancim olmasi normal midir acaba
Bu arada dun geceden beri hic kanamam olmamis. Insalla olmaz da
Bilmiyorum ki adetime de cok var daha 6 gun var olsa cikardi yaaa heraldeAbooooo içinizden bir ben sabırlı cikmisim kız sen niye beklemedin belki üç gün sonra yüksek çıkacak
Bilmiyorum ki adetime de cok var daha 6 gun var olsa cikardi yaaa heralde
Bakalim ya uzulmedim ama olmassa olmaz napiimBence üç gün bekle üç gün sonra yap tabi bekleyebilirsen bak benim bugün yapmam lazım yapmıyorum yarın yolculuğa çıkmadan önce yapacam testi