- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
-
- Konu Sahibi asilzade02
Rapor 3 yıllık evli olunca çıkıyor ben 300 liraya aldım 450mg dı. Sonra bir tanıdığımız eczacı sakın rapor alma gonalf zaten çok fazla kullandırtmıyor doktorlar dedi sonra başka bir iğneye geçiyor o iğnenin ücreti 1500 tl ve belkide beş kutu isticek dedi. rapor aldığında ise sadece gonalf ı karşılayacak diğer iğneyi parayla alman gerekicek dedi.Ben rapor olayini hic bilmiyorum nasil aliniyor kimsede yonlendirmedi yani dr yazdi git bunu al eczaneden dedi tek eczaneye takili kalma dedi gercektende oyle fiyatlar cok degisiyor
Rapor 3 yıllık evli olunca çıkıyor ben 300 liraya aldım 450mg dı. Sonra bir tanıdığımız eczacı sakın rapor alma gonalf zaten çok fazla kullandırtmıyor doktorlar dedi sonra başka bir iğneye geçiyor o iğnenin ücreti 1500 tl ve belkide beş kutu isticek dedi. rapor aldığında ise sadece gonalf ı karşılayacak diğer iğneyi parayla alman gerekicek dedi.
Evet 450 mg çok uyguna aldım canım inşallah güzel sonuçlanır bu ay senin için yine haberleşiriz.Canim ben 230 tl ye aldim bir kac eczane yede sordum hatta 378 diyen oldu 400_450 diyende ve 2 kez 230 tl den aldim yumurta buyuyuncede catlatma ignesi aldim o da 60 tl ye aslinda 80 tl falan gibi bir rakammis 60 a verdi eczaci,gonal f yide zat
en 300 altinda bulamazssin dedi.
Evet 450 mg çok uyguna aldım canım inşallah güzel sonuçlanır bu ay senin için yine haberleşiriz.
Ozaman çok uygun fiyata almışsn. Bu ilk kullanışınmıydı?Benim kullandigimda gonal f 450 mg di bu arada,insallah canim hepimiz icin hayirlisi olsun. doktor 20gun sonra gebelik testi icin gel dedi ama 4 gun gecti 10 gune belli olur herhalde.
Ozaman çok uygun fiyata almışsn. Bu ilk kullanışınmıydı?
Süper ya inşallah benimde yumurtam büyür.Evet ilk kullanişim
Süper ya inşallah benimde yumurtam büyür.
İnşallah canım güzel haberlerini verirsin bana acilde ne yaptı çağırmış ya?Ilk kullanisim ama 2 kez aldim yani 460 tl ödedim.yanlis anlasilma olmasin.insallah tek kullanimda büyür seninde gönlümüze göre olsun hersey. Amiiiiinnn.
İnşallah canım güzel haberlerini verirsin bana acilde ne yaptı çağırmış ya?
Ay hadi inşallah bende o aşamalara gelsem2. kutu bittiginde hafta sonuna denk geliyordu(cumartesi) o da nobetciymis orda ultrason da bakmak icin çağırmış bakti buyumus pazarteside tekrar gittim ve catlatma ignesini verdi
Selam canım nasıl gidiyor tedavii?Benim kullandigimda gonal f 450 mg di bu arada,insallah canim hepimiz icin hayirlisi olsun. doktor 20gun sonra gebelik testi icin gel dedi ama 4 gun gecti 10 gune belli olur herhalde.
Çift çizgimi çıktı canımCanim adet agrilarim filan var ama aksam test yaptim inanamiyorum silik bir cizgi cikti simdi bayagi belirgin test mi bozuk anlamadim yarin ilk işim kan testi yaptirmak olacak lutfen secincim kursagimda kalmasin
Çift çizgimi çıktı canım
Yaa canım çok sevindimAz once yukleyemedim,test bozuk degilse durum boyle
Insallah caniim insallah dogrudur test,cok tesekkur ederim hayırlısıyla darisi sana ve isteyen herkeseYaa canım çok sevindimİnşallah yanlş değildir kuzum tebrik ederim
İnşallah canımInsallah caniim insallah dogrudur test,cok tesekkur ederim hayırlısıyla darisi sana ve isteyen herkese
Canım naptın gittinmi?Insallah caniim insallah dogrudur test,cok tesekkur ederim hayırlısıyla darisi sana ve isteyen herkese
Canım naptın gittinmi?