- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
-
- Konu Sahibi asilzade02
Arkadaslar doktor bana gonalf 75 igne verdi iki gun kullandim ve bugn yumurta takibine gittim yumurtam 15 milim olmus doktor cok iyi gidiyoruz dedi yine iki gun kullanip pazartesi gitcem takibe. Dua edin arkadaslar bir bucuk senedir bebek istiyoruz ve olmuyo pco varmis bende
Kizlar benim ganolf de 3. Ayim.bugun tekrar baslicam.2. Ayda yum.buyudu.catlatma ignesi oldum 15.gunu regli oldum.bugun doktora gittim devam dedi.catlatma ignesinden sonra iliski saatine uymadik.saatler onemliymis.siz kac dozluk kullaniyorsunuz?
Bende 75 basladim ilk ay buyumefi.ikinci ay 112 ve 150 olsrak devam ettik.18 mm..oldu.bugun 150 ile baslicam.Ben 75 lik kullandım canım
Kizlar simdi ciktm doktordan. Yumurtam 21 miim olmus ve bi yumurtam daha olusmus oda 15 milim olmus iki gun daha kullancam igneleri carsamba yine gidecem
Bende 75 basladim ilk ay buyumefi.ikinci ay 112 ve 150 olsrak devam ettik.18 mm..oldu.bugun 150 ile baslicam.
Insalla canim darisi hamileligimize dedigin gibi. Senden de guzel haberler bekliyorum insallaÇok sevindim canım darısı hamileliğin e olsun inşallah yarın da benim kontrolum var inşallah benimki de büyümüş tür
Insalla tek temennim o hamile olsam heralde mutluluktan ucarim uyuyamam hicCok guzel canım. Hadi bakalım bu ay tutturabilcekmiyiz.
Insalla allahim gonlune gore verir canim yarin senden de guzel haberler bekliyoruz. Moralini her zaman yuksek tutBen de menogen 75lik kullaniyorum yarin 13. Gunum 6. Gunde gelisim yoktu bakalim yarin ne durumda olacagiz
Ben de menogen 75lik kullaniyorum yarin 13. Gunum 6. Gunde gelisim yoktu bakalim yarin ne durumda olacagiz
Insallah cnm saat 4de bakilacak insallh gelismistir de en azindan ümit olur benim kasimdan beri yumurta gelismiyo bi tane gelişti onda da dk hapi kullaniyordumİnşallah gelişmiştir canım bugün benimde kontrol günüm bende 75 lik gonalf kullandım bugün sekizinci günüm hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize
Canım niye gelismiyo?ganolf kullanmiyormusun?kullaniyorsan dozun ne kadar?Insallah cnm saat 4de bakilacak insallh gelismistir de en azindan ümit olur benim kasimdan beri yumurta gelismiyo bi tane gelişti onda da dk hapi kullaniyordum
Insallah cnm saat 4de bakilacak insallh gelismistir de en azindan ümit olur benim kasimdan beri yumurta gelismiyo bi tane gelişti onda da dk hapi kullaniyordum