gonalf 75 kullananlar

asilzade02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
411
250
Arkadaslar doktor bana gonalf 75 igne verdi iki gun kullandim ve bugn yumurta takibine gittim yumurtam 15 milim olmus doktor cok iyi gidiyoruz dedi yine iki gun kullanip pazartesi gitcem takibe. Dua edin arkadaslar bir bucuk senedir bebek istiyoruz ve olmuyo pco varmis bende

Ben varım canım beş gün kullandım doktora gittim bir tane yumurta var 11.8 mm olmuş dedi salı günü tekrar çağırdı inşallah buyurmuştur seninki baya büyümüş maşallah Rabbim devamını da nasip etsin

Insalla canim ya bende bugun yine gidecem doktora bakalim insalla daha da cok buyur. Cunku bunyem artik kaldiramayacak bu tedavileri bu son olur insalla. Allahim hepimizin gonlune gore versin canim. Ben yine yazarim burdan yumurta durumunu. Senin haberini de bekliyorm

Kizlar benim ganolf de 3. Ayim.bugun tekrar baslicam.2. Ayda yum.buyudu.catlatma ignesi oldum 15.gunu regli oldum.bugun doktora gittim devam dedi.catlatma ignesinden sonra iliski saatine uymadik.saatler onemliymis.siz kac dozluk kullaniyorsunuz?

Kizlar benim ganolf de 3. Ayim.bugun tekrar baslicam.2. Ayda yum.buyudu.catlatma ignesi oldum 15.gunu regli oldum.bugun doktora gittim devam dedi.catlatma ignesinden sonra iliski saatine uymadik.saatler onemliymis.siz kac dozluk kullaniyorsunuz?

Ben 75 lik kullandım canım

Benimki 15 milim olmus simdi yoldayim doktora gidiyorm tekrar yumurtalarima bakcak daha catlatma ignesi vermedo gonalf 75 kullaniyorm canim ben

Kizlar simdi ciktm doktordan. Yumurtam 21 miim olmus ve bi yumurtam daha olusmus oda 15 milim olmus iki gun daha kullancam igneleri carsamba yine gidecem

Kizlar simdi ciktm doktordan. Yumurtam 21 miim olmus ve bi yumurtam daha olusmus oda 15 milim olmus iki gun daha kullancam igneleri carsamba yine gidecem

Çok sevindim canım darısı hamileliğin e olsun inşallah yarın da benim kontrolum var inşallah benimki de büyümüş tür

Cok guzel canım. Hadi bakalım bu ay tutturabilcekmiyiz.
Insalla tek temennim o hamile olsam heralde mutluluktan ucarim uyuyamam hic bu arada ben ignenin yaninda inofolic toz ve estrofem hap da kullaniyorum cok halsizlik yapiyo yerimden hic kalkamiyorm ve kasiklarim cok sancilaniyo

Ben de menogen 75lik kullaniyorum yarin 13. Gunum 6. Gunde gelisim yoktu bakalim yarin ne durumda olacagiz

Ben de menogen 75lik kullaniyorum yarin 13. Gunum 6. Gunde gelisim yoktu bakalim yarin ne durumda olacagiz

İnşallah gelişmiştir canım bugün benimde kontrol günüm bende 75 lik gonalf kullandım bugün sekizinci günüm hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize

İnşallah gelişmiştir canım bugün benimde kontrol günüm bende 75 lik gonalf kullandım bugün sekizinci günüm hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize
Insallah cnm saat 4de bakilacak insallh gelismistir de en azindan ümit olur benim kasimdan beri yumurta gelismiyo bi tane gelişti onda da dk hapi kullaniyordum

Insallah cnm saat 4de bakilacak insallh gelismistir de en azindan ümit olur benim kasimdan beri yumurta gelismiyo bi tane gelişti onda da dk hapi kullaniyordum

Saatlerimiz de hemen hemen aynı benim ki de 4 dü 20 gece ne kadar tesadüf benim yumurtam iğnenin altıncı günü 11.8 idi bugün dokuzuncu gün tekrar bakcak senin yumurtada bu aya kadar az da olsa gelişmesi mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…