gonalf 75 kullananlar

Kızlar benim reglimin 13 ,14.gunler lekelenmem olurdu.pko var.doktor istemedigimiz birsey dedi bu lekelenmeler.mesela lekelenme olmadigi ay yumurtam buyudu.bu ayda tam doktora gidicektim iki gun oncesi lekelenme oldu ve ben yumurtam buyumedi diye dusundum.doktora gittim buyumemis dedi.yani kizlar hani yumurtlama kanaması falan deniliyo ya bence oylebirsey yok.lekelenme iyi degil.bide yerlesme adet gunleri oluyor bence vede bir kere oluyor.

Canim uzulme diyecem ama uzulmemek elde deil. Ama canini sıkma onumuzdeki ay insalla olacak moralimizi yuksek tutalim. Benimde umudum yok icimden bi ses hamileyim diyo ama yinede umudum yok kendi kendimi kandiriyorum gibi geliyo canim

İnşallah sen hamile sindir canım en azından senin mutlu haberlerini alalım kısmet yokmuş bu ay Rabbim hayırlısı ni versin

İnşallah sen hamile sindir canım en azından senin mutlu haberlerini alalım kısmet yokmuş bu ay Rabbim hayırlısı ni versin
Amin canim allahim bir bildigi var elbet sabredecez mecbur. Bilmiyorum canim ilk defa byle seyler bu ay yasadim hamileyim gibi hissediyorum ama hislerim hep beni yalanci cikariyo. Cumartesi ogrenecem bakalim artik

Amin canim allahim bir bildigi var elbet sabredecez mecbur. Bilmiyorum canim ilk defa byle seyler bu ay yasadim hamileyim gibi hissediyorum ama hislerim hep beni yalanci cikariyo. Cumartesi ogrenecem bakalim artik

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım umarım içindeki hisler seni yaniltmasin inşallah Rabbim verecek de zamanı var benim için geçti bu ay bari cumartesi sevindir bizi bekliyom haberini :KK33::KK33::KK66:

Canım benim sakın üzülme bu ilk denemen önümüzdeki aya inşallah bu hafta hiç güzel birşey olmuyor zaten çok stresli geçiyor moralim altüst belki güzel bir haber alırım dedim sizden yine olmadı biran önce hayirlisiyla bitsin bu hafta istiyorum ALLAH beterinden saklasin inşallah canım pazartesi gününe kadar siteye girmicem umarım o gün en azından birkacinizin güzel haberini alırım :-(

:KK43:iğnedeki 13. günüm ve leke gördüm ...asilzade sen ne yaptın arkadaşım belki bana umut olursun . test yaptırmı bugün lütfen yaz

X