gonalf 75 kullananlar

Senin yumurtlamada sıkıntı yoksa eşine bi baktır canım
Canim dualarin icin kocaman bi amiiiiiin diyeyim oncelikle . Benimde ekimde iki yil oluyor bir yildirda korunmuyoruz bir kez gebe kaldim ama dusuk oldu tam bir yil oldu bidaha bege kalamadim esimde bi skinti yok doktor oyle dedi cok sukur . Benim yumurtlamada duzenliydi ama ara ara bozukuyor anlamiyorum stresten mi kilo aldim tiroidden ondan mi bilmiyorum ama engelleyen bi durum var biliyorum . Simdi doktordan geldim Adetin 6.gunu bugun dort gundur kullaniyorum igneyi 12mm olmus bi yumurta biride 9 mm olmus domtor cpk guzel dedi ama sanki yine umitsiz gibi geldi umarim yaniliyorumdur

Hiç ümitsizliğe kapilma canım Rabbim kayanin içinden bile ot yesertiyor ben inanıyorum birgün bizim dualarimiz da kabul olucak Allah Gerçekleştirmeye cegi duayi kulunun diline dusurmezmis içini ferah tut bende bazen bunalıma giriyorum ama elden bişe gelmiyor bekliyoruz Rabbim bir ol desin diye canım tiroid var dedin bunun için doktor bişe dedi mi sana benim bi tanidikta da var bu troid hastalığı onunda bebeği olmuyor ama o bana yumurtalarını n hiç gelismedigini söyledi

Tirpid icin ilac kullaniyorum omur boyuda kullanicam doktor ilaci kullandigim zaman engel olmayacagini soyluyor benim yumurtlamada dedigim gibi bi ara cok duzenliydi sonra iki ay gec gelismeye basladi bu ay nasil olacak bilmiyorum ama her ay yumurtlamam oluyor tabi saglikli sagliksiz kaliteli kalitesiz onu bilmiyorum sizin ne skintiniz var peki

Bende polikistik over hastalığı var yumurta var ama kendiliginden gelismiyor iğneyle gelişti çok şükür arti bende insülin direnci yüksek onun içinde ilaç verdi doktor

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Bende cumartesi gününden beri gonal f kullanıyorum cuma gününe kadar kullanmaya devam cumaya drda randevum var bakalım bizimkiler büyüyecek mi

2 yil once konu terk edilmis halâ ilgilenen birileri var mi bu konuyla,5gun gonal f 75 kullandim bugun doktora gittim buyumemis yumurta dedi tekrar aldim 100 olarak vurcam igneyi cumartesi sabah kadin acil'e gel dedi ne yapacak ki bi fikri olan var mi?

Selam bende bu ay ilk kez gonalf vurulucam adet olmamı bekliyorum şimdi

Ne kadara aldin gonal f ?

Ben 6gun 75 vurdum kendime sonra tekrar gittim bu kez tekrar aynindan verso 100 doza çıkardım 3gun sonra gittim büyümüştü yumurtalar sonra catlatma ignesi verdi onu vurdum simdi bekliyorum

Ben 6gun 75 vurdum kendime sonra tekrar gittim bu kez tekrar aynindan verso 100 doza çıkardım 3gun sonra gittim büyümüştü yumurtalar sonra catlatma ignesi verdi onu vurdum simdi bekliyorum
Nerdeyse 9 gün vuruldun yani. Çokta pahalı ilaçlar raporda almadık

Ben rapor olayini hic bilmiyorum nasil aliniyor kimsede yonlendirmedi yani dr yazdi git bunu al eczaneden dedi tek eczaneye takili kalma dedi gercektende oyle fiyatlar cok degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…