- 11 Ekim 2014
- 249
- 175
- 32
- Konu Sahibi asilzade02
arkadaşlar nerelerdeydiniz ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün test yaptırmam gerektı yapamadım ayaklarım gıtmedı bıle jel vermıstı Dr ılac bıtmeden bıraktım ALLAHIm kün Fe yekün test yaptıracak bıle cesaretım yok ya bu kadar mı kötüyüm okuyorum mıllet heyecandan günü gelmeden yaptırmış ben eşim git git dedı duymamazlıktan geldim bugun ayın 20 siInşallah bu defa olur canım RABBİM yüzünüze gülsün inşallah
Bugün test yaptırmam gerektı yapamadım ayaklarım gıtmedı bıle jel vermıstı Dr ılac bıtmeden bıraktım ALLAHIm kün Fe yekün test yaptıracak bıle cesaretım yok ya bu kadar mı kötüyüm okuyorum mıllet heyecandan günü gelmeden yaptırmış ben eşim git git dedı duymamazlıktan geldim bugun ayın 20 si
Kaç gün geçti adetinin üstünden canımBugün test yaptırmam gerektı yapamadım ayaklarım gıtmedı bıle jel vermıstı Dr ılac bıtmeden bıraktım ALLAHIm kün Fe yekün test yaptıracak bıle cesaretım yok ya bu kadar mı kötüyüm okuyorum mıllet heyecandan günü gelmeden yaptırmış ben eşim git git dedı duymamazlıktan geldim bugun ayın 20 si
Canım asılama oldum Dr ayın 20 sınde yap dedı yapamadım bugun Yaptım iş yerınde maıl atacaklardı sonucu bekledım aksam 7 oldu sonuc gelmedı aradım gonderıyoruz dedıler bekledım yok aradım tekrar laboratuvarı cewap yok kapandı sanırım laboratuvar bu kadar güzel Hayatım varKaç gün geçti adetinin üstünden canım
Hayırlısı olsun ama beklemek zor...Canım asılama oldum Dr ayın 20 sınde yap dedı yapamadım bugun Yaptım iş yerınde maıl atacaklardı sonucu bekledım aksam 7 oldu sonuc gelmedı aradım gonderıyoruz dedıler bekledım yok aradım tekrar laboratuvarı cewap yok kapandı sanırım laboratuvar bu kadar güzel Hayatım var
Nasıl gidiyor tedavin Can'ımCanim ben bugun tekrar basladim ignelere regl ucuncu gunundeyim doktor serophene ilec da verdi ignelerin yaninda sonra divina ilac ve progestan yumusak kapsul verdi canim
Canım 4.6 cıktı Dr cumartesı tekrar yap dedı umutla umutsuzluk Arasında gıdıp gelıyo beynımkün Fe yekünMübarek günlerin yüzü hurmetine inşallah sevinçten aglayacagin bi sonuç alırsın inşallah canım Allahım dualarimizi kabul eder insallah
Canım 4.6 cıktı Dr cumartesı tekrar yap dedı umutla umutsuzluk Arasında gıdıp gelıyo beynımkün Fe yekün
Olmadı gece relg basladı yine hüsran 3 yıllık ewlıyım 13 aydır cocuk ıstıyorum ben ıstıyorum ama sanırum o benı ıstemıyor bu 4.6 canımı cok sıktı nıe boyle olduCanim değerin yüksek çıkmış inşallah bebistir Allahım duy sesimizi bize hayırlı evlatlar nasip eyle cumartesi daha yüksek çıkar inşallah bebegine kavusrsun canım sen kaç yıllık evlisin
Olmadı gece relg basladı yine hüsran 3 yıllık ewlıyım 13 aydır cocuk ıstıyorum ben ıstıyorum ama sanırum o benı ıstemıyor bu 4.6 canımı cok sıktı nıe boyle oldu
Allah yardimcimiz olsun . Bol Bol dua edelim . once yuksek cikip sonra dustumu degerin ?Olmadı gece relg basladı yine hüsran 3 yıllık ewlıyım 13 aydır cocuk ıstıyorum ben ıstıyorum ama sanırum o benı ıstemıyor bu 4.6 canımı cok sıktı nıe boyle oldu
Persembe 4.6 cıktı cumartesı tekrar yap dedı Dr ama cumartesı hasta. OldumAllah yardimcimiz olsun . Bol Bol dua edelim . once yuksek cikip sonra dustumu degerin ?
Hayirlisi canim ya . benim de 17.4 cikti iki gun sonra 5 e dustu cok kotub. Benim ikibdefadir boyle oldu . Buyuk hayal kirikligi... Artik karar verdim adrtim bi 5 gun gecmeden test yapmayacam...Persembe 4.6 cıktı cumartesı tekrar yap dedı Dr ama cumartesı hasta. Oldum
mrb sizde mi gonal f kullanıyorsunuzAsilzadecim nerelerdesin hiç göremiyorum seni tedavi nasıl gidiyor merak ediyorum kız cevabını bekliyorum tatlimm
mrb sizde mi gonal f kullanıyorsunuz
Ya bende gectigimiz aylarda klomen kullandim dort kez hepsinde yumurtalar gelisti ama gebelik olusmadi ama en son ay gectigimiz ay doktor yumurtlaman saglikli degil dedi ve ignelere gectik . Dort gun 150 doz yaptik bugunde kontrolum var buyume durumuna gore devam edicem bende klomenden daha etkili oldugunu duydum ama onun disinda gic bi bilgim yok malesef ins guzel sonuclar alirizEvet canım geçen ay kullandım klomenle büyümeye n yumurtalarim gonslf ile büyüdü siz nasıl bi tedavi görüyorsunuz
Ya bende gectigimiz aylarda klomen kullandim dort kez hepsinde yumurtalar gelisti ama gebelik olusmadi ama en son ay gectigimiz ay doktor yumurtlaman saglikli degil dedi ve ignelere gectik . Dort gun 150 doz yaptik bugunde kontrolum var buyume durumuna gore devam edicem bende klomenden daha etkili oldugunu duydum ama onun disinda gic bi bilgim yok malesef ins guzel sonuclar aliriz
Ya bende gectigimiz aylarda klomen kullandim dort kez hepsinde yumurtalar gelisti ama gebelik olusmadi ama en son ay gectigimiz ay doktor yumurtlaman saglikli degil dedi ve ignelere gectik . Dort gun 150 doz yaptik bugunde kontrolum var buyume durumuna gore devam edicem bende klomenden daha etkili oldugunu duydum ama onun disinda gic bi bilgim yok malesef ins guzel sonuclar aliriz