- Konu Sahibi Loriklorik
-
YA gerçekten öyle ... Şafak 8 benimCok zor beklemek. Hele ki sebepsiz olunca insan daha da bi zor oluyor ya .cok istiiyyyooorruuum
Yyaaa ayniyizzz benimde 8 gun kalmisYA gerçekten öyle ... Şafak 8 benimAllah ım çok heyecanlıyım çok sabırsızım hem hemen geçsin istiyorum hemde yine tek çizgi çıkar diye geçmesin istiyorum
5 dakika sonra 12 olacağı için 7 diyelimYyaaa ayniyizzz benimde 8 gun kalmisbelirtilerin falan var mi
Şimdi idrar testi yaptım telefonun ışığını tutunca görebildiğim sKızlarrrr inşaAllah Eylül Hamişleri diye form açıp orda devam ederiz iniaAllah
Bugün ayın 2 si iğnenin kaçıncı gününde oluyorsun canım ayy ilk sennnn hadi bi hamiş haberi aççç Ekim uğurlu gelsin inşaAllah
VAllla kızlar benim 13 gün oldu sabah test yaptım ilk idrarla çok silik telefonun ışığı ile görüyordum öğlen yaptım negatif çıktı Cuma günü kan testi yaptırcam üzüldüm eczaneye sordum gebelik yeni oluştuysa normaldir dediYyaaa ayniyizzz benimde 8 gun kalmisbelirtilerin falan var mi
Bende de ilk gunler kasik agrisi vardi sidetli sanki sisti patliycak gibiydi.5 dakika sonra 12 olacağı için 7 diyelimvalla yok canım sadece dün çok başım ağrıdı ve kasığım sızladı saniyelik nefesimi kesti bugün akıntı geldi altına yapmışım gibi bi histi afedersin kokusuz ama başka da bir şey yolk sende var mı
Insallah yukselirr ya vaesa cikmistirm yoksa hoc cikmazdi o cizgiŞimdi idrar testi yaptım telefonun ışığını tutunca görebildiğim s
VAllla kızlar benim 13 gün oldu sabah test yaptım ilk idrarla çok silik telefonun ışığı ile görüyordum öğlen yaptım negatif çıktı Cuma günü kan testi yaptırcam üzüldüm eczaneye sordum gebelik yeni oluştuysa normaldir dediama öğlen çıkmadı kafam allak bullak
Ayyyy ben kendimde belirti bulamayınca olmayacak sanıyorum yaaaBende de ilk gunler kasik agrisi vardi sidetli sanki sisti patliycak gibiydi.
Sonraki gunlerde kasik agrisi devam ediyor kahkaha atamiyorumkasiklarim agriyor
Bugun goguslerimin yanlari agrimaya basladi
Son 3-4 gundur deli gibi domates cekiyor canim tuzla berabersimdilik bu kadar belirti var .
Acaba yapsak test cikar mi
İnşallah kızlar dua edinInsallah yukselirr ya vaesa cikmistirm yoksa hoc cikmazdi o cizgiinsalllllaaah geboşsundur
Hayır yapma daha iğnenin etkisi geçmediAyyyy ben kendimde belirti bulamayınca olmayacak sanıyorum yaaa
Oyle dusunme ya belirtisiz cok insan var hamile kalan .ben de ignenin etkisidir diye kensdimi kaptirmiyorumAyyyy ben kendimde belirti bulamayınca olmayacak sanıyorum yaaa
Canım şimdi sana var ya da yok diyemem o sabah ki testi atar mısın ? En iyisi gerçekten kan tahlili ama şöyle de bir şey var ciddi anlamda gebelik yoksa o çizgi hiç çıkmazİnşallah kızlar dua edin ☺☺
Yaa ben afedersiniz az once peceteye kirmizi geldiCanım şimdi sana var ya da yok diyemem o sabah ki testi atar mısın ? En iyisi gerçekten kan tahlili ama şöyle de bir şey var ciddi anlamda gebelik yoksa o çizgi hiç çıkmaz
Ay gerçekten mi nasıldı pekiiiiYaa ben afedersiniz az once peceteye kirmizi geldi
Yerleşme kanaması mı acaba yaYaa ben afedersiniz az once peceteye kirmizi geldi
Acik kirmiziydi ...Ay gerçekten mi nasıldı pekiiii
Sanmıyorum ya cok kotu oldum gorunceYerleşme kanaması mı acaba ya
Yoğunmuydu yoksa damla şeklinde miSanmıyorum ya cok kotu oldum gorunce
Sakın stres yapma belki bebeğin tutundu sabah doktoruna gözük istersen şüphe kalmasınSanmıyorum ya cok kotu oldum gorunce
Yogun degildi bilmiyorum damlamiydi pecete ile silince kan geldi acik kirmizi simdi yine sildim kuruydu bisey yoktuYoğunmuydu yoksa damla şeklinde mi
Annemlerdeyim ya ben gidememSakın stres yapma belki bebeğin tutundu sabah doktoruna gözük istersen şüphe kalmasın
Kaçıncı günün ? CanımSanmıyorum ya cok kotu oldum gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?