Gebeliğe Hazırlık GONALF 450 + OVITRELLA CATLATMA IGNESI ILE HAMIŞ OLANLAR BANA UMUT OLUR MUSUNUZ :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğnenin 6. Günü kızlar baya koyu çıktı Pazar gününe kadar tekrar yapmıcam bakalım kısmet inşaAllah gebelikte de görürüm sırf iki çizgi nasıl hemen çıkıyor diye baktım ne güzel yaaaa damlattığım anda çıktı

Eklentiler

• 44D837E1-4642-49D2-9E0F-9122E3E386EB.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 38
Yaaa insallah kopkoyu cikar iki cizgi de gorecrgimiz gunler geliyor

Valla ben hala beklemedeyim 11 güne kadar silik çıktı bende Birdaha yapmadım göreyim istedim o çizgiyi yaptım bakalım bir kaç gün içinde kan testi yaptırcam

Kızlarrrr inşaAllah Eylül Hamişleri diye form açıp orda devam ederiz iniaAllah
Insallllaaahhhhhhhhhh artik gebelik ile ilgili konusmak istiyorum kusucam artik hamile kalamama sebeplerini okumaktan yasamaktan
Bu arada asilamamin 5. Gunu ve göğüslerimin yanlari dokununca agriyor .

Insallllaaahhhhhhhhhh artik gebelik ile ilgili konusmak istiyorum kusucam artik hamile kalamama sebeplerini okumaktan yasamaktan
Bu arada asilamamin 5. Gunu ve göğüslerimin yanlari dokununca agriyor .
Ay hadi inşaAllah göğüs ağrın belirti vermiştir inşaAllah bende bugün uzandım sağ kasığıma bi aprı girdi nefesimi kesti resmen ama saniyelikti sırtımda biraz ağrıyor hala iğne etkisi olduğu için çok belirtiye kapılmıyorum açıkcası. Hayırla sonuçlansın inşaAllah bende bir senedir sürekli okuyorum okusam doktor olurum o derece

Ayni belirtiler bende de var 5 gundur

ya bi sorunda yoktu 7. Ayımız da polip aldırdım sadece hiçbir sorunumuz yok ne bende ne eşimde. Sebepsiz yani Rabbim zamanını vermemiş demek ki daha
Cok zor beklemek. Hele ki sebepsiz olunca insan daha da bi zor oluyor ya .cok istiiyyyooorruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…