- Konu Sahibi Loriklorik
-
Hayır çıkmaz bence çok erken diye düşünüyorum son 3-4 gün kala yap bence CanımAahahahahahahama ikinci cizgi vwr sanki
Son 10 gun simdi test yapsam cikar mi
9 gün silik ti 10 gün gölge gibi 11 gün böyleydi elimde test bittiAyyy ikinci çizgi ben burdayım diyor valla çok iyi duruyorsun kuzum ben şimdiye kadar kaç kere yapardımmHadi bidaha yapp 4 gün kaldıysa adete gebelik var gibi ama umutlandırmayım yine de ❣
Valla ben yaptım durdum iğne etkisi olabilir düşüncesi ile ama heves işteHayır çıkmaz bence çok erken diye düşünüyorum son 3-4 gün kala yap bence Canım
10 gun gecmez simdiHayır çıkmaz bence çok erken diye düşünüyorum son 3-4 gün kala yap bence Canım
Olabilir canım o yüzden heves etmiyorum pekAaa hala iğnenin etkisi o zaman Canım 12 - 14 dem sonrası kesin diyorlar
Amin inşallah canim ❤Sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Canımbelirti yaşadın mı ? Kaç gün sonra test yaptın ?
Amin inşallah canim ❤
İgnenin 14. gunu testte silik çizgiyi gördüm.
Belirtilerim iki gün süren şiddetli bel ağrısı
aşırı acikmam, dışında pek belirtim olmadı. Birde yerlesme kanamasi yaşadım en büyük belirtim o oldu.
Bunların dışında adet olackmisim gibi sivilcelerim çıktı kasik agrisi yasadim, adet belirtilerimin hepsini yaşadım
Sor canım bende çok araştırmalar yaptım ☺yaa ne güzel Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim Canım 39-40 haftaya kadar gör inşaAllahdarısı bizlere olsun bizler içinde dua et Peki ilişkilerin nasıl olmuştu Canım 36 saat sonra mı nasıl yani soruyorum ama kusura bakma bizler de beklerken meraktan böyle oluyoruz işte
Ilk defa bu ayak sallamasini duydum aslinda cok mantikliSor canım bende çok araştırmalar yaptım ☺
iğneden sonraki gün yumurtam çatladı hissettim zaten.
O gece ilişki oldu ve gün aşırı devam etti.
Adetime 3 4 gün kala ilişki olmadı artık.
klomenden sonra hiç ilişki olmadı, iğne olana kadar. Doktorum daha iyi öyle dedi.
Klomen kullandığım ilk ay tuttu.
ilişkiden sonra yarım saat kadar alta bi yastık koyup yattım.Ben hiç kalkmadim eşim koydu.
Ve birinden duymuştum akrabadan, ilişkiden sonra eşin biraz bacaklarindan tutup sallasin
Biraz komik ama biz öyle anlattığım gibi denedik.
Yerleşme kanamasi tam gununu hatırlamıyorum ama 3 gun sürdü.Ben ilk adet oldum diye depresyon moduna girdim.kahverengi ve azaldikca suphelenip 3 gun sonra test yaptım.yerlesme kanamasi ne zaman baslamisti
Valla bende tüm adet belirtisi var belim çok ağrıyor kasıklarım da ona keza normalde benim adetlerim sancılı olmaz 2 gündür beyaz krem şeklinde akıntım var birde gece çok çişe kalkıyorum fenalık bastıSor canım bende çok araştırmalar yaptım ☺
klomenden sonra hiç ilişki olmadı, iğne olana kadar. Doktorum daha iyi öyle dedi.
ilişkiden sonra yarım saat kadar alta bi yastık koyup yattım.Ben hiç kalkmadim eşim koydu.
Ve birinden duymuştum akrabadan, ilişkiden sonra eşin biraz bacaklarindan tutup sallasin
Bende ilk defa duydum ve tuttudâ, bence mantıklı tuplere yardimci olunuyorIlk defa bu ayak sallamasini duydum aslinda cok mantikli
ignenin kaçıncı günündesin.Valla bende tüm adet belirtisi var belim çok ağrıyor kasıklarım da ona keza normalde benim adetlerim sancılı olmaz 2 gündür beyaz krem şeklinde akıntım var birde gece çok çişe kalkıyorum fenalık bastıinşallah bizlerde o mutluluğu Yaşarız
Insallah ben de yasarim biz de yasarizYerleşme kanamasi tam gununu hatırlamıyorum ama 3 gun sürdü.Ben ilk adet oldum diye depresyon moduna girdim.kahverengi ve azaldikca suphelenip 3 gun sonra test yaptım.
bütün gebeliklerim de yerlesme kanamasi yaşadım, herkes aynı değil tabi.
Zaten doktorumuz sali gunuden sonda iliski yasakladiBende ilk defa duydum ve tuttudâ, bence mantıklı tuplere yardimci olunuyoraha
Ama uygularsan adete yakın birak ki bebek olmuşsa rahat tutunsun
Bugün 12 oldu canımignenin kaçıncı günündesin.
Insallah ben de yasarim biz de yasariz
Zaten doktorumuz sali gunuden sonda iliski yasakladi
İnşallah sizdende güzel haberler aliriz.Bugün 12 oldu canım
Yaa insallah benimde sagda ve solda iki tane olusmusİnşallah sizdende güzel haberler aliriz.
Allah isteyen herkese versin.
Amin canım hamilelerin duları kabul olurmuş bol dua et bizlereİnşallah sizdende güzel haberler aliriz.
Allah isteyen herkese versin.
haha hiç komik gelmedi çünkü bu yaşanılan tanıdık geldiSor canım bende çok araştırmalar yaptım ☺
İnşallah bu defa gelir minnak ☺haha hiç komik gelmedi çünkü bu yaşanılan tanıdık geldiYemin ederim bizde öyle baya sallandım hahah eşim sağolsun sağa sola bacağımdan tutup inşaAllah tutar sebep olmuştur da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?